הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
טוב אני כרגע בSS סהכ מתקדם מאוד טוב,חוץ מהמילטרי פרס,בכללי פלג גוף עליון זה לא קטע טוב אצלי,אבל המילטרי פרס פשוט זוועה,אני תקוע על 30 קילו המון זמן,עשיתי אפילו ריסט כבר,ושוב נתקעתי,גם הבנצ לא כזה מדהים,אבל ביחס למילטרי הוא אחלה, הסקוואט שלי 80 הדדליפט 90,והמילטרי תקוע על 30,המשקלים מתקדמים,חוץ מהמילטרי,התקדמתי רק בגלל הדילאוד ההתחלתי,ובכלל התקדמתי לפחות ממה שהייתי קודם(נחלשתי בחיטוב שעשיתי) אבל זה ממש מציק לי ואני לא יודע מה לעשות לגבי זה,פשוט לתת לזה להישאר ככה,לא לעלות להמשיך עם הריסטים,או שיש איזהשהו פתרון שהייתם מציעים לי לנסות?

קודם כל מה המשקל בבנץ'? אם המשקל בפרס 30 והבנץ' 50 או פחות אז אתה בסדר מבחינת פרופורציות ואתה תתקדם בסופו של דבר.
אחד הדברים שאני עושה אם אני באמת נתקע ויוצא מפרופורציות זה משנה סדר של תרגילים.

• פותח/ת השרשור
קודם כל מה המשקל בבנץ'? אם המשקל בפרס 30 והבנץ' 50 או פחות אז אתה בסדר מבחינת פרופורציות ואתה תתקדם בסופו של דבר.
אחד הדברים שאני עושה אם אני באמת נתקע ויוצא מפרופורציות זה משנה סדר של תרגילים.
אהממם, הבנצ נתקע ב50,הייתי אמור לעשות בראשון, 50 בנצ 3X5 אבל סט ראשון עשיתי שתי חזרות והבנתי שזה לא ילך היום,אז ירדתי ל45,וסיימתי 3X5,הקטע זה שהסקוואט שלי הגיע ל80 בלי יותר מידי סיבוכים(היום היה כשל ב85 אבל זה כי היה יום זין מבחינת אוכל) והדדליפט עשיתי 90 ל5 ועשיתי גם 100 לאחד..

אלה פרופורציות סבירות. יש פה הרבה ילדים בגיל שלך שהסקוואט/דד ליפט שלהם ל-5 באזור ה180 קילו והבנץ' רק באזור ה80. בגיל צעיר קשה להתקדם בלחיצות משום מה לפחות להרבה מהאנשים שיצא לי לפגוש פה בפורום. תמשיך לעלות במסת שריר ותתקדם 😃

• פותח/ת השרשור
אלה פרופורציות סבירות. יש פה הרבה ילדים בגיל שלך שהסקוואט/דד ליפט שלהם ל-5 באזור ה180 קילו והבנץ' רק באזור ה80. בגיל צעיר קשה להתקדם בלחיצות משום מה לפחות להרבה מהאנשים שיצא לי לפגוש פה בפורום. תמשיך לעלות במסת שריר ותתקדם 😃
FFS לא יודע,חברים שלי בפרופורציות אחרות, לכולם יש בנצ חזק... ותגיד עד כמה משקל לדעתך כדאי לי להמשיך עם הSS,כי אני די התלהבתי מהפאוורקלין,היום גם עשיתי ג'רקים קצת,בסוף אימון כי הרגשתי שלא מיציתי את עצמי וממש בא לי לנסות תוכנית של וויטלפיטינג

FFS לא יודע,חברים שלי בפרופורציות אחרות, לכולם יש בנצ חזק... ותגיד עד כמה משקל לדעתך כדאי לי להמשיך עם הSS,כי אני די התלהבתי מהפאוורקלין,היום גם עשיתי ג'רקים קצת,בסוף אימון כי הרגשתי שלא מיציתי את עצמי וממש בא לי לנסות תוכנית של וויטלפיטינג
אם אני לא טועה ההמלצה הגורפת היא עד 3 ריסטים בסקוואט. לא בטוח לגמרי. בכל מקרה כשאתה מרגיש שאתה לא מתקדם אתה כבר תדע אבל אתה עוד יכול להתקדם הרבה.

• פותח/ת השרשור
אם אני לא טועה ההמלצה הגורפת היא עד 3 ריסטים בסקוואט. לא בטוח לגמרי. בכל מקרה כשאתה מרגיש שאתה לא מתקדם אתה כבר תדע אבל אתה עוד יכול להתקדם הרבה.
אני כן מרגיש שאני מתקדם,היום פשוט היה זוועה, אני בעקרון מקפיד על יחסית פליאו,וקמתי בבוקר ולא היה לי מה לקחת לביתספר,והייתי עד 4 וחצי ככה, בבוקר שתיתי חצי ליטר חלב מלא,וב2 ככה אכלתי קצת פסטה ליד הביתספר שזה זבל גם ככה,הגעתי הביתה אכלתי כמה פירות ועפתי להתאמן כי נסגר ב7 החדכ... קיצר לא ממש מאוכזב מהיום,למרות שהייתי אמור בכלל לעשות דדליפט 90 ועשיתי 80... וסקוואט עשיתי שני סטים שאחד מהם רק 4 חזרות, לפחות הג'רקים היו בטכניקה טובה והפרס היה גם סבבה..

LOL NO אולי על איזה 480p *נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת*ח GTA V דרישות מפגרות...

אני אעלה עוד אם צריך,יש לי עוד שני סרטונים שצולמו 4 חזרות,לא יודע למה חתכו לי 😭

אתה מבזבז המון אנרגיה כשהמוט מעל הראש למשך 3-4 השניות הללו, אין צורך בזה.
שים לב שהמוט יושב לך על אמצע כף היד ויוצר עומס מיותר על כף היד והמפרק.

בסרטון הבא ריפטו מסביר טכניקה מעניינת לגביי אחיזה שאני אישית משתמש בה ועזרה לי המון מאז.
מומלץ-

• פותח/ת השרשור

בסרטון הבא ריפטו מסביר טכניקה מעניינת לגביי אחיזה שאני אישית משתמש בה ועזרה לי המון מאז.
מומלץ-

ניסיתי אותה, לא אהבתי,ולגבי המנוחה למעלה, אין לי קורדינאציה משהו אז אני צריך לעצור כדי לנשום, קשה לי לעשות את זה באמצע, ככה בכל התרגילים...

ניסיתי אותה, לא אהבתי,ולגבי המנוחה למעלה, אין לי קורדינאציה משהו אז אני צריך לעצור כדי לנשום, קשה לי לעשות את זה באמצע, ככה בכל התרגילים...
זה שלא אהבת לא רלוונטי לעובדה שאתה צריך לאחוז בצורה טובה יותר.

בהצלחה.

מומלץ-

תודה. לא הכרתי.
שני דברים:
1. הצלם צריך להיות מעונה קשות. או לזכות באוסקר על צילום, לא יודע, אולי זה נחשב אומנותי להתמקד בדברים הלא נכונים ולצאת מפוקוס בצורה רנדומלית.
2. ריפ מ-ל-ך!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית