עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן ויש בו פחות 20 מנות אתה ממש גאוןסינטה 6 עולה 6 דולר פחות מדיימטייז ו8 דולר פחות מאופטימום.
הדלי עצמו אותו מחיר בערך אבל מחיר פר מנה שונה לגמריסליחה אם טעיתי בחיים לא הזמנתי את החלבון הזה. הייתי בטוח שהוא באותה רמת מחירים של כל השאר
כבר שמעתי על קפה נטול קפאין ועל שוקולד נטול קקאו, אבל לא על אבקת חלבון ללא חלבון.חברים אבקת חלבון מאוד טעימה (אין לי בעיה לשתות אותה בשביל הטעם בלבד בלי החלבון אפילו)
טעם מוקה לא אמור להיות דיי טעם בטוח?נפלתי קורבן לאבקת חלבון בטעם מוקה
(סיוט שלא נגמר)
אני דווקא מאד אוהב אותו.את הדאבל ריץ' שלהם אני שותה עם האף סתום בלגימה אחת.
אני שותה אותו עם מעט מים ודי הרבה חלב, והוא מזכיר לי את השוקו של ימי ילדותי.הדאבל ריץ' אוהב מעט מים,
ולגבי הM5? גם אם הקליפסים של הכביסה על האף אני לא מצליח לשתות, פעם ניסתי לערבב עם כל פרי שקיים בערך ועדיין נשאר הטעם לוואי המגעיל הזה שיש בכל האבקות שלהם, וחבל כי המחיר שלהם ממש משתלם.
אתה מנהל חדש או ששינית שם?באופן אישי לא מחבב טעמי וניל, טעמתי את כל החברות האפשריות, היחידות שאפשר באמת לשתות זה סייטק או Vpx
סייטק יש לו טעם של גלידה של מקדונלד'ס
Vpx בהחלט שונה מהונילים שיש בשוק, אולי טעם עדין של שוקולד לבן זה יהיה יותר נכון לתיאור של הטעם.
דימטייז היה הכי גרוע מכל האבקות תוצרת חוץ, יש כאן לא מעט חברה מפונקים בפורום, אני מגיע מעידן שבו הינו שותים את האבקות של תנובה מבלי לתבל בשוקולית אפילו וזה היה עוד איכשהו. אבל הוניל של דימטייז, זה היתי שמח להראות לטום קרוז שיראה מזה משימה בלתי אפשרית.
הוא בעלים של האתר מאז שהאתר קיים. הוא המשתמש השלישי שנרשם לפה.אתה מנהל חדש או ששינית שם?
פעם ראשונה שאני רואה אותו.. חשבתי שמשה הוא הבעליםהוא בעלים של האתר מאז שהאתר קיים. הוא המשתמש השלישי שנרשם לפה.