הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נפלתם קורבנות לאבקת חלבון וניל?

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
מאז שטעמתי את האבקה אני אוכל יותר חזה עוף/קציצות טונה וכו׳. אבל כשאין ברירה אני שותה כמה לגימות כל פעם ואז בסוף אוכל משהו טעים..

סינטה 6 עולה 6 דולר פחות מדיימטייז ו8 דולר פחות מאופטימום.
כן ויש בו פחות 20 מנות אתה ממש גאון
סליחה אם טעיתי בחיים לא הזמנתי את החלבון הזה. הייתי בטוח שהוא באותה רמת מחירים של כל השאר
הדלי עצמו אותו מחיר בערך אבל מחיר פר מנה שונה לגמרי

חברים אבקת חלבון מאוד טעימה (אין לי בעיה לשתות אותה בשביל הטעם בלבד בלי החלבון אפילו)
כבר שמעתי על קפה נטול קפאין ועל שוקולד נטול קקאו, אבל לא על אבקת חלבון ללא חלבון.

עריכה: בקריאה חוזרת הבנתי את כוונתך. סורי.

אני לא אוהב את זה.. והזמנתי את זה בלי כוונה - של גולד סטנדרט

לפני כן הייתה לי אבקה איכותית ביותר בטעם וניל שממנה הכי נהנתי

האבקה היחידה שאני מצליח לשתות היא אקטסרים שוקולד של אופטימום.
את הדאבל ריץ' שלהם אני שותה עם האף סתום בלגימה אחת.
ולגבי הM5? גם עם הקליפסים של הכביסה על האף אני לא מצליח לשתות, פעם ניסתי לערבב עם כל פרי שקיים בערך ועדיין נשאר הטעם לוואי המגעיל הזה שיש בכל האבקות שלהם, וחבל כי המחיר שלהם ממש משתלם.

נערך לאחרונה:
הדאבל ריץ' אוהב מעט מים, לכל מי שמערבב עם 300 מ'ל, שינסה לשים פחות. (אני אולי מגזים אבל בחיים לא הייתי שם יותר מ-150 מ'ל לסקופ)

כתבתי ביקורת על אופטימום וניל עוד לפני עשור, זה היה בלתי אפשרי לשתייה אבל הכי גרוע היה root beer. הוניל הכי טוב ששתיתי בחיים שלי היה של מאסל פארם (אפילו הזמנתי דלי נוסף לאחר מכן) ואם רוצים הרבה קצף וגושים שנדבקים לתחתית של השייק אז וניל של Quest (לא ממליץ בגדול על האבקה שלהם, יקר ולא מתערבב בכלל) שגם מוצלח.

האבקה הכי טובה שלקחתי ISOPURE גם מבחינת טעם, גם מתערבבת מהר וגם מבחינת ערכים.

אבל יקרה ...

ולגבי הM5? גם אם הקליפסים של הכביסה על האף אני לא מצליח לשתות, פעם ניסתי לערבב עם כל פרי שקיים בערך ועדיין נשאר הטעם לוואי המגעיל הזה שיש בכל האבקות שלהם, וחבל כי המחיר שלהם ממש משתלם.

מסכים לגמרי

באופן אישי לא מחבב טעמי וניל, טעמתי את כל החברות האפשריות, היחידות שאפשר באמת לשתות זה סייטק או Vpx
סייטק יש לו טעם של גלידה של מקדונלד'ס
Vpx בהחלט שונה מהונילים שיש בשוק, אולי טעם עדין של שוקולד לבן זה יהיה יותר נכון לתיאור של הטעם.
דימטייז היה הכי גרוע מכל האבקות תוצרת חוץ, יש כאן לא מעט חברה מפונקים בפורום, אני מגיע מעידן שבו הינו שותים את האבקות של תנובה מבלי לתבל בשוקולית אפילו וזה היה עוד איכשהו. אבל הוניל של דימטייז, זה היתי שמח להראות לטום קרוז שיראה מזה משימה בלתי אפשרית.

• פותח/ת השרשור
באופן אישי לא מחבב טעמי וניל, טעמתי את כל החברות האפשריות, היחידות שאפשר באמת לשתות זה סייטק או Vpx
סייטק יש לו טעם של גלידה של מקדונלד'ס
Vpx בהחלט שונה מהונילים שיש בשוק, אולי טעם עדין של שוקולד לבן זה יהיה יותר נכון לתיאור של הטעם.
דימטייז היה הכי גרוע מכל האבקות תוצרת חוץ, יש כאן לא מעט חברה מפונקים בפורום, אני מגיע מעידן שבו הינו שותים את האבקות של תנובה מבלי לתבל בשוקולית אפילו וזה היה עוד איכשהו. אבל הוניל של דימטייז, זה היתי שמח להראות לטום קרוז שיראה מזה משימה בלתי אפשרית.
אתה מנהל חדש או ששינית שם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית