הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גדילה לא רצויה

אני מניח שעם התוספים הנכונים, לעלות במסת שריר בגירעון קלורי (לא באותה כמות כמו בתקופת מסה) זה דבר אפשרי בהחלט.

אם תהיה במאזן שלילי אתה לא תגדל,וגם אם כן זה יימשך כמות זמן כל כך מינימלית שזה לא יפריע לך.
הבנאדם חייב אימוני משקולות כדי לתת גירוי לשריר אחרת הגוף יפרק את השריר(שריר צורך יותר אנרגיה משומן והגוף במאזן שלילי צריך לחסוך בכמות קלוריות שהוא משתמש ואם הוא יכול להקריב שריר הוא יקריב אותו)
אירובי יתן מספיק גירוי כדי שהגוף לא יפרק את השריר במיוחד במצב כמו שהוא מתאר

אירובי יתן מספיק גירוי כדי שהגוף לא יפרק את השריר במיוחד במצב כמו שהוא מתאר

איזה סוג של גירוי אתה מקבל מאירובי?
אתה בטוח שאתה יודע מה אירובי אומר?
באירובי אין גירוי עד כמעט כלום והגוף לא ישמור כמעט שריר אם הוא יראה שאין גירוי לשרירים=אין לו צורך בהם.

איזה סוג של גירוי אתה מקבל מאירובי?
אתה בטוח שאתה יודע מה אירובי אומר?
באירובי אין גירוי עד כמעט כלום והגוף לא ישמור כמעט שריר אם הוא יראה שאין גירוי לשרירים=אין לו צורך בהם.
שטויות במיץ. קח לדוגמא איש שירוץ הרבה וזאת כל הפעילות שיעשה לטובת הרגלים, רגליו יגדלו ויתחזקו.

שטויות במיץ. קח לדוגמא איש שירוץ הרבה וזאת כל הפעילות שיעשה לטובת הרגלים, רגליו יגדלו ויתחזקו.
אתה בעצם טוען שריצה וריצה בלבד תגרום לרגליים לגדול ?

אתה בעצם טוען שריצה וריצה בלבד תגרום לרגליים לגדול ?
חד וחלק וזה תלוי במצב ההתחלתי. בן אדם שמרים לך 300 קילו לשמיניות שיחליט פתאום לעסוק באירובי במקום פעילותו האנארובית, רגליו אכן יקטנו.

חד וחלק וזה תלוי במצב ההתחלתי. בן אדם שמרים לך 300 קילו לשמיניות שיחליט פתאום לעסוק באירובי, רגליו אכן יקטנו.
לא ברורה לי התשובה שלך.
אתה שוב טוען משהו ואז יוצא לכיוון טענת המתאמן המתחיל, כמו בדיון של גדילת מסת השריר בזמן גירעון קלורי שלילי.

מכיוון שאיני בקיא בתחומי האירובי, אני חושב שכאן עדיף ללמוד מדעתו של @hanan בנושא

לא ברורה לי התשובה שלך.
אתה שוב טוען משהו ואז יוצא לכיוון טענת המתאמן המתחיל, כמו בדיון של גדילת מסת השריר בזמן גירעון קלורי שלילי.

מכיוון שאיני בקיא בתחומי האירובי, אני חושב שכאן עדיף ללמוד מדעתו של @hanan בנושא
לא יוצא לשום כיוון, מראה לך תחומי קיצון שברור שפותח האשכול משתייך יותר לקבוצה הראשונה.

לא יוצא לשום כיוון, מראה לך תחומי קיצון שברור שפותח האשכול משתייך יותר לקבוצה הראשונה.
פותח האשכול כבר עבר את שלב הקיצון מכיוון שמדובר ביותר מחודשיים של אימונים ולטענתו כבר גדל במידה מספקת עבורו.

פותח האשכול כבר עבר את שלב הקיצון מכיוון שמדובר ביותר מחודשיים של אימונים ולטענתו כבר גדל במידה מספקת עבורו.
משכלול כל הנתונים שהוא זרק הוא עדיין בשלב שהוא יפתח שרירים מריצה למשל, בזה אני בטוח. במקרה של מאזן קלורי שלילי הוא ישמור בצורה מספקת על המסה הקיימת וגם אם תקטן במעט הרי זה מה שהוא רוצה.

משכלול כל הנתונים שהוא זרק הוא עדיין בשלב שהוא יפתח שרירים מריצה למשל, בזה אני בטוח. במקרה של מאזן קלורי שלילי הוא ישמור בצורה מספקת על המסה הקיימת וגם אם תקטן במעט הרי זה מה שהוא רוצה.
שימור מסת שריר במאזן קלורי שלילי זה אפשרי תלוי בגירעון ותלוי בגירוי שניתן אל השרירים עצמם.
ריצה בלבד בטח שלא תשמר מסת שריר בפלג גוף עליון, ולדעתי בספק אם גם בפלג גוף תחתון.

אבל למען האמת בזה אני לא בטוח.

שימור מסת שריר במאזן קלורי שלילי זה אפשרי תלוי בגירעון ותלוי בגירוי שניתן אל השרירים עצמם.
ריצה בלבד בטח שלא תשמר מסת שריר בפלג גוף עליון, ולדעתי בספק אם גם בפלג גוף תחתון.

אבל למען האמת בזה אני לא בטוח.
נתתי דוגמא לרגליים ספציפית, אירובי לא מסתכם בריצה זה תחום רחב מאוד.

נתתי דוגמא לרגליים ספציפית, אירובי לא מסתכם בריצה זה תחום רחב מאוד.
כדי לשמר מסת שריר מירבית יש צורך בלהמשיך להרים כבד ככל האפשר.
לעבור לתוכנית בעלת נפח גבוה יותר או אימוני קרוספיט שנוטים להיות יותר אירוביים.. לדעתי פחות אפקטיביים לשימור מסה קיימת בצורה המיטבית ביותר.

כדי לשמר מסת שריר מירבית יש צורך בלהמשיך להרים כבד ככל האפשר.
לעבור לתוכנית בעלת נפח גבוה יותר או אימוני קרוספיט שנוטים להיות יותר אירוביים.. לדעתי פחות אפקטיביים לשימור מסה קיימת בצורה המיטבית ביותר.
הוא לא מעוניין לשמר מסת שריר מירבית אם כבר להיפך. לפי מה שהוא רשם הוא רוצה לעצב את הגוף שלו, לדעתי שחייה למשל יכולה להוות כלי לכך.

תודה לך,הראית לי בדיוק עד כמה חוסר ידע מבהיק אתה מציג פה ומטעה אנשים.
רגליו יגדלו מריצה?רגליים יגדלו ממאזן קלורי חיובי(לא מחייב שיעלה שריר).
יתחזקו?אז אם אני רץ 10 קמ עכשיו אני אוכל להסקביט 100 במקום לפני כשרצתי 5 קמ והסקבטתי 70?
מה זה יתחזקו?מה זה יגדלו?אתה מציג פה בורות ואתה מעביר את המידע הזה לאחרים שבאים לפה בשביל לקבל מידע מבוסס.
להבא כשאתה טוען משהו גם תשאר עם הטענה שלך ותציג טיעונים כמו שביקשו ממך במקום לעבור לטענה אחרת.

תודה לך,הראית לי בדיוק עד כמה חוסר ידע מבהיק אתה מציג פה ומטעה אנשים.
רגליו יגדלו מריצה?רגליים יגדלו ממאזן קלורי חיובי(לא מחייב שיעלה שריר).
יתחזקו?אז אם אני רץ 10 קמ עכשיו אני אוכל להסקביט 100 במקום לפני כשרצתי 5 קמ והסקבטתי 70?
מה זה יתחזקו?מה זה יגדלו?אתה מציג פה בורות ואתה מעביר את המידע הזה לאחרים שבאים לפה בשביל לקבל מידע מבוסס.
להבא כשאתה טוען משהו גם תשאר עם הטענה שלך ותציג טיעונים כמו שביקשו ממך במקום לעבור לטענה אחרת.
לא עברתי לטענה אחרת ואתה מעוות את הדברים שלי, לא דיברתי כרגע בכלל על מאזן הקלורי כי זה היה ברור שמדובר על מאזן קלורי חיובי, בן אדם שירוץ הרבה הרגליים שלו יגדלו. מי בכלל אמר ש10 קילומטר יעלו לך 30 קילו בסקוואט איפה אמרתי דבר כזה..? אם כבר להטעות אנשים זה להמציא דברים כמוך...

וזה סתם כדי להשתיק אותך http://www.livestrong.com/article/542004-does-running-give-you-muscular-legs/

אני הבאתי מאמר שתומך בעמדות שלי, עכשיו תורך. קדימה, הראה לי מאמר שטוען שריצה לא מפתחת את הרגליים.

לא עברתי לטענה אחרת ואתה מעוות את הדברים שלי, לא דיברתי כרגע בכלל על מאזן הקלורי כי זה היה ברור שמדובר על מאזן קלורי חיובי, בן אדם שירוץ הרבה הרגליים שלו יגדלו. מי בכלל אמר ש10 קילומטר יעלו לך 30 קילו בסקוואט איפה אמרתי דבר כזה..? אם כבר להטעות אנשים זה להמציא דברים כמוך...

וזה סתם כדי להשתיק אותך http://www.livestrong.com/article/542004-does-running-give-you-muscular-legs/

אני הבאתי מאמר שתומך בעמדות שלי, עכשיו תורך. קדימה, הראה לי מאמר שטוען שריצה לא מפתחת את הרגליים.
אימונים אירוביים לא תומכים בהיפוטרפיה, מה שאולי נראה לך כשריר 'גדול' הוא אחוז שומן נמוך יחסית שמבליט את השריר. מבחינת היקף השריר השינוי יהיה מינימל
http://www.sportweb.co.il/מאמרים/129_/העלאת_מסת_השריר_באימונים_אירוביים:_האם_אפשרית

אימונים אירוביים לא תומכים בהיפוטרפיה, מה שאולי נראה לך כשריר 'גדול' הוא אחוז שומן נמוך יחסית שמבליט את השריר. מבחינת היקף השריר השינוי יהיה מינימל
http://www.sportweb.co.il/מאמרים/129_/העלאת_מסת_השריר_באימונים_אירוביים:_האם_אפשרית
http://www.mensfitness.com/training/cardio/believe-it-or-not-cardio-builds-muscle

Back
למעלה תחתית