הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיאטה אנאבולית דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
התחלתי מסה,לפני כפחות מחודש.
נתונים כרגע:גובה:181-182
משקל:67
אחוז שומן:מעריך ש14-15%,עליתי 10 קילו רק מחלב[ללא להתאמן,ובמשך חודשיים]
שמעתי על הדיאטה הזאת,לא לאכול פחמימות,ורק חלבונים.
מומלץ לעשות את זה?
איזה אוכל מתאים?

התחלתי מסה,לפני כפחות מחודש.
נתונים כרגע:גובה:181-182
משקל:67
אחוז שומן:מעריך ש14-15%,עליתי 10 קילו רק מחלב[ללא להתאמן,ובמשך חודשיים]
מומלץ לעשות את זה?
איזה אוכל מתאים?
לא לאכול פחמימות, ורק חלבונים וזה מסה? לפי יחסי גובה ומשקל שלך- אתה צריך דווקה לא מעט פחמימות. במידה ורוצה מסה.

• פותח/ת השרשור
לא לאכול פחמימות, ורק חלבונים וזה מסה? לפי יחסי גובה ומשקל שלך- אתה צריך דווקה לא מעט פחמימות. במידה ורוצה מסה.
המטרה היא מסה,אך חשבתי להפחית בכמות הפחמימות.
שאלתי בחור,והוא אמר לי להפטר מהפחמימות,ולאכול יותר חלבון.
לו זה הצליח.
10363430_10204823580801674_5506278217926780736_o.jpg

מדוע?

הוא אמר גם במסה,לעשות את זה.
אז מה כדאי לעשות?
זה מומלץ?
לפחות להפחית את זה.
אתה מעל 180. בן אדם. שוקל 67 קילו! הפורמולה של פינטס ( לא של בודיבילדינג) זה גובה פחות 95 לגברים. אז אם אתה נגיד 180. אידיאלי צריך לשקול 85 קילו. מדובר באחוזי שומן נמוכים. גם 80-82 זה מעולה.
עכשיו אתה 67. רוצה לעלות במסה שריר. תעשה חישוב. אפילו שתקח 5-6 גרם חלבון לכל קילו של משקל גופך- לא חושב שגוף יקבל אותו.
אם הייתה אומר לעלות קילו שניים במשקל סבבה. אבל אתה צריך לעלות הרבה!

אתה מעל 180. בן אדם. שוקל 67 קילו! הפורמולה של פינטס ( לא של בודיבילדינג) זה גובה פחות 95 לגברים. אז אם אתה נגיד 180. אידיאלי צריך לשקול 85 קילו. מדובר באחוזי שומן נמוכים. גם 80-82 זה מעולה.
עכשיו אתה 67. רוצה לעלות במסה שריר. תעשה חישוב. אפילו שתקח 5-6 גרם חלבון לכל קילו של משקל גופך- לא חושב שגוף יקבל אותו.
אם הייתה אומר לעלות קילו שניים במשקל סבבה. אבל אתה צריך לעלות הרבה!

מאיפה הוצאת שזה הפורמולה לפיטנס?
אם אני מטר 67 אני צריך לשקול בעצם 72 ?

מדוע?

הוא אמר גם במסה,לעשות את זה.
אז מה כדאי לעשות?
זה מומלץ?
לפחות להפחית את זה.
אין תועלת בקטוזיס במסה ואתה צריך להקפיץ אינסולין ולמלא את מאגרי הגליקוגן על מנת לשמור על רמות האנרגיות הרצויות לאימונים מוצלחים משהו שבשבילו צריך הרבה פחמימה כי הגוף לא מפרק שומן לאנרגיה בצורה מספיק מהירה ויעילה

מתחת ל %12 מתחילים להראות קוביות. בתמונה של חבר שלך יש כמו 5 אחוזי שומן שזה משיגים באמת, על ידי שלב דיאטת ללא פחמימות.

קטוזיס.
אתה יכול לקרוא כאן-
https://www.kilogram.co.il/900/פחמימות-עדכמה-אנו-צריכים-אותן/

חפש את המילה קטוזיס.
לא עושים מסה דלת פחמימות.
דווקא יש כמה שאני מכיר שנמצאים בקטוזיס ומרוצים..
למרות שאני אישית לא מבין מה יש להיות מרוצה מזה.

אין תועלת בקטוזיס במסה ואתה צריך להקפיץ אינסולין ולמלא את מאגרי הגליקוגן על מנת לשמור על רמות האנרגיות הרצויות לאימונים מוצלחים משהו שבשבילו צריך הרבה פחמימה כי הגוף לא מפרק שומן לאנרגיה בצורה מספיק מהירה ויעילה
הבנתי שגם מאכליים חלביים יכולים להקפיץ אינסולין במידה מספקת עבור כניסה למצב אנאבולי, אם כי אין לי מאמר זה משהו שנאמר לי ע"י בחור קטגוני חח.
ובכלל מי שנמצא בקטוזיס רק שתדע שיכול לצרוך שמן קוקוס או שמן זית לפני האימון והקטונים יספקו לו את האנרגיה הזמינה עבור האימון.
זה עולם אחר לגמרי.

מעבר לזה,
אני לא יודע לצערי.

אתה טוען שאפשר לרדת ל5 אחוז שומן בלי חומרים?

אני לא טוען מה שלא התנסתי בו. באוקטובר 2014 שקלתי 105 קילו. בסביבות יותר מ 30% שומן. עכשיו אני 80-81. חזה 6% בטן 10% רגלים 9%.
ממוצע 8%. גובה 179.
מתאמן בשביל כייף 6 ימים בשבוע. לא אוכל הרבה דברים. לא שותה אלכוהול... לא ניסיתי שום חומרים חוץ מחלבונים, חומרים קדם אימוניים- אימונים שלי ב 5.30 בבוקר. צריך ריכוז....

אני לא טוען מה שלא התנסתי בו. באוקטובר 2014 שקלתי 105 קילו. בסביבות יותר מ 30% שומן. עכשיו אני 80-81. חזה 6% בטן 10% רגלים 9%.
ממוצע 8%. גובה 179.
מתאמן בשביל כייף 6 ימים בשבוע. לא אוכל הרבה דברים. לא שותה אלכוהול... לא ניסיתי שום חומרים חוץ מחלבונים, חומרים קדם אימוניים- אימונים שלי ב 5.30 בבוקר. צריך ריכוז....
שינוי ענק כל הכבוד 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית