עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לאכול פחמימות, ורק חלבונים וזה מסה? לפי יחסי גובה ומשקל שלך- אתה צריך דווקה לא מעט פחמימות. במידה ורוצה מסה.התחלתי מסה,לפני כפחות מחודש.
נתונים כרגע:גובה:181-182
משקל:67
אחוז שומן:מעריך ש14-15%,עליתי 10 קילו רק מחלב[ללא להתאמן,ובמשך חודשיים]
שמעתי על הדיאטה הזאת,לא לאכול פחמימות,ורק חלבונים.
מומלץ לעשות את זה?
איזה אוכל מתאים?
המטרה היא מסה,אך חשבתי להפחית בכמות הפחמימות.לא לאכול פחמימות, ורק חלבונים וזה מסה? לפי יחסי גובה ומשקל שלך- אתה צריך דווקה לא מעט פחמימות. במידה ורוצה מסה.
מדוע?לא עושים מסה דלת פחמימות.
הוא אמר גם במסה,לעשות את זה.מה שבתמונה- לא מסה. זה חיטוב
אתה מעל 180. בן אדם. שוקל 67 קילו! הפורמולה של פינטס ( לא של בודיבילדינג) זה גובה פחות 95 לגברים. אז אם אתה נגיד 180. אידיאלי צריך לשקול 85 קילו. מדובר באחוזי שומן נמוכים. גם 80-82 זה מעולה.מדוע?
הוא אמר גם במסה,לעשות את זה.
אז מה כדאי לעשות?
זה מומלץ?
לפחות להפחית את זה.
אתה מעל 180. בן אדם. שוקל 67 קילו! הפורמולה של פינטס ( לא של בודיבילדינג) זה גובה פחות 95 לגברים. אז אם אתה נגיד 180. אידיאלי צריך לשקול 85 קילו. מדובר באחוזי שומן נמוכים. גם 80-82 זה מעולה.
עכשיו אתה 67. רוצה לעלות במסה שריר. תעשה חישוב. אפילו שתקח 5-6 גרם חלבון לכל קילו של משקל גופך- לא חושב שגוף יקבל אותו.
אם הייתה אומר לעלות קילו שניים במשקל סבבה. אבל אתה צריך לעלות הרבה!
אין תועלת בקטוזיס במסה ואתה צריך להקפיץ אינסולין ולמלא את מאגרי הגליקוגן על מנת לשמור על רמות האנרגיות הרצויות לאימונים מוצלחים משהו שבשבילו צריך הרבה פחמימה כי הגוף לא מפרק שומן לאנרגיה בצורה מספיק מהירה ויעילהמדוע?
הוא אמר גם במסה,לעשות את זה.
אז מה כדאי לעשות?
זה מומלץ?
לפחות להפחית את זה.
אם אתה רוצה להראות שרירי ולא סתם עצמות וגידים 72 זה הכי טוב. אם זה 2-3 קילו מעל הגובה גם לא רע.מאיפה הוצאת שזה הפורמולה לפיטנס?
אם אני מטר 67 אני צריך לשקול בעצם 72 ?
אם אתה רוצה להראות שרירי ולא סתם עצמות וגידים 72 זה הכי טוב. אם זה 2-3 קילו מעל הגובה גם לא רע.
מתחת ל %12 מתחילים להראות קוביות. בתמונה של חבר שלך יש כמו 5 אחוזי שומן שזה משיגים באמת, על ידי שלב דיאטת ללא פחמימות.
התכוונתי על ידי הורדת פחמימות. חומרים הכי איכותיים- זה התזונה הנכונה שלנו.משיגים בעזרת חומרים איכותיים התכוונת.
אתה טוען שאפשר לרדת ל5 אחוז שומן בלי חומרים?התכוונתי על ידי הורדת פחמימות. חומרים הכי איכותיים- זה התזונה הנכונה שלנו.
קטוזיס.שמעתי על הדיאטה הזאת,לא לאכול פחמימות,ורק חלבונים.
דווקא יש כמה שאני מכיר שנמצאים בקטוזיס ומרוצים..לא עושים מסה דלת פחמימות.
הבנתי שגם מאכליים חלביים יכולים להקפיץ אינסולין במידה מספקת עבור כניסה למצב אנאבולי, אם כי אין לי מאמר זה משהו שנאמר לי ע"י בחור קטגוני חח.אין תועלת בקטוזיס במסה ואתה צריך להקפיץ אינסולין ולמלא את מאגרי הגליקוגן על מנת לשמור על רמות האנרגיות הרצויות לאימונים מוצלחים משהו שבשבילו צריך הרבה פחמימה כי הגוף לא מפרק שומן לאנרגיה בצורה מספיק מהירה ויעילה
אתה טוען שאפשר לרדת ל5 אחוז שומן בלי חומרים?
איך אתה יודע במדוייק את אחוזי השומן בכל איזור בגוף?חזה 6% בטן 10% רגלים 9%.
ממוצע 8%.
הזמנתי מארהב קליפר דיגיטלי. עושה 3 מדידות ונותן ממוצע.איך אתה יודע במדוייק את אחוזי השומן בכל איזור בגוף?
שינוי ענק כל הכבוד 😃אני לא טוען מה שלא התנסתי בו. באוקטובר 2014 שקלתי 105 קילו. בסביבות יותר מ 30% שומן. עכשיו אני 80-81. חזה 6% בטן 10% רגלים 9%.
ממוצע 8%. גובה 179.
מתאמן בשביל כייף 6 ימים בשבוע. לא אוכל הרבה דברים. לא שותה אלכוהול... לא ניסיתי שום חומרים חוץ מחלבונים, חומרים קדם אימוניים- אימונים שלי ב 5.30 בבוקר. צריך ריכוז....