הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיאטה אנאבולית דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
התחלתי מסה,לפני כפחות מחודש.
נתונים כרגע:גובה:181-182
משקל:67
אחוז שומן:מעריך ש14-15%,עליתי 10 קילו רק מחלב[ללא להתאמן,ובמשך חודשיים]
שמעתי על הדיאטה הזאת,לא לאכול פחמימות,ורק חלבונים.
מומלץ לעשות את זה?
איזה אוכל מתאים?

• פותח/ת השרשור
שומר על מה שיש כרגע ומנסה להתקדם הלאה. כל עוד שזה מצליח ומרגיש התקדמות- אני אמשיך. אבל אין לי מטרה ספציפית. פשוט זורם!

לא יכול להגיד באופן אובייקטיבי, כי לא אוכל לא פסטה ולא תפוח אדמה. אני פשוט עושה ניסויים בעצמי. לא צריך להיות דבוק למשהו אחד. אם השיטה מצליחה- ממשיכים איתה. כשמנצלים אותה עד הסוף מחפשים ובודקים משהו חדש. וממשיכים עד שזה נתקע...
איך התפריט שלי,למסה נקייה,כמה שפחות שומן?
ואיך ירדת לאחוז שומן כזה?
הבחור אמר לי,לאכול בשר,ירקות פירות[אננס,תפוזים,קולורבי,ועוד הוא טוען שזה שורף שומן,האם זה נכון?]
בוקר:שיבולת שועל
אחרי אימון:קוטג 3%
שעה וחצי אחרי:תפוח אדמה+קציצות
אחרי זה עוד שיבולת שועל
אחרי זה עוד תפוח אדמה+קציצות+טונה
אחרי זה שיבולת שועל+גיל
זה תפריט שהכנתי הרגע,לפני זה,זה היה 2 ביום קורנפלקס,2 ביום ש"ש.

איך התפריט שלי,למסה נקייה,כמה שפחות שומן?
ואיך ירדת לאחוז שומן כזה?
הבחור אמר לי,לאכול בשר,ירקות פירות[אננס,תפוזים,קולורבי,ועוד הוא טוען שזה שורף שומן,האם זה נכון?]
בוקר:שיבולת שועל
אחרי אימון:קוטג 3%
שעה וחצי אחרי:תפוח אדמה+קציצות
אחרי זה עוד שיבולת שועל
אחרי זה עוד תפוח אדמה+קציצות+טונה
אחרי זה שיבולת שועל+גיל
זה תפריט שהכנתי הרגע,לפני זה,זה היה 2 ביום קורנפלקס,2 ביום ש"ש.
אני רואה המון פחמימות. ואיפה חלבון בטפריט שלך? אני רואה קוטג ו טונה. אולי אתה שותה אבקות חלבון? כמה מנות ביום? מה שאני יודע, ובחודשיים ראשונים שירדתי במשקל- אכלתי בערב אשכולית. זה די דיכע לי את התיאבון. ועד שאתה מקלף אותה עובר זמן. מתעסק ומרגיש פחות את הרעב. יכול להיות שזו הרגשה רק שלי. לאחרים זה לא משפיע. תפוזים עושים אותי דווקא יותר רעב. אבל זה טוב בטור הרגעה. כי תפוז די מרגיע מערכת עצבים.
במקרה שלי - לא הייתי צריך לעלות ומסה ואז לעשות חיטוב. ירדתי קודם במשקל- ואז התחלתי אימוני כוח. שומן בורח בעצמו.
אתה גם כמעט פי 2 צעיר ממני . כשחילוף חומרים עובד טוב בגיל צעיר- צריך פחות לחשוב ויותר לעבוד. להעמיס משקל. לנסות לעבוד על כוח. כשיהיה לך כוח לדחוף ולמשוך- אז יותר קל לעשות גם מסה. וכמה שאחוז שרירים גבוהה- השומן נשרף יותר בקלות.

• פותח/ת השרשור
אני רואה המון פחמימות. ואיפה חלבון בטפריט שלך? אני רואה קוטג ו טונה. אולי אתה שותה אבקות חלבון? כמה מנות ביום? מה שאני יודע, ובחודשיים ראשונים שירדתי במשקל- אכלתי בערב אשכולית. זה די דיכע לי את התיאבון. ועד שאתה מקלף אותה עובר זמן. מתעסק ומרגיש פחות את הרעב. יכול להיות שזו הרגשה רק שלי. לאחרים זה לא משפיע. תפוזים עושים אותי דווקא יותר רעב. אבל זה טוב בטור הרגעה. כי תפוז די מרגיע מערכת עצבים.
במקרה שלי - לא הייתי צריך לעלות ומסה ואז לעשות חיטוב. ירדתי קודם במשקל- ואז התחלתי אימוני כוח. שומן בורח בעצמו.
אתה גם כמעט פי 2 צעיר ממני . כשחילוף חומרים עובד טוב בגיל צעיר- צריך פחות לחשוב ויותר לעבוד. להעמיס משקל. לנסות לעבוד על כוח. כשיהיה לך כוח לדחוף ולמשוך- אז יותר קל לעשות גם מסה. וכמה שאחוז שרירים גבוהה- השומן נשרף יותר בקלות.
הלוואי שחילוף החומרים היה טוב,אני רחוק מזה בינתיים[דלקת במעי]
קוטג,טונה,חזה עוף[קציצות]
יוצה לי 120-130 חלבון ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית