עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך התפריט שלי,למסה נקייה,כמה שפחות שומן?שומר על מה שיש כרגע ומנסה להתקדם הלאה. כל עוד שזה מצליח ומרגיש התקדמות- אני אמשיך. אבל אין לי מטרה ספציפית. פשוט זורם!
לא יכול להגיד באופן אובייקטיבי, כי לא אוכל לא פסטה ולא תפוח אדמה. אני פשוט עושה ניסויים בעצמי. לא צריך להיות דבוק למשהו אחד. אם השיטה מצליחה- ממשיכים איתה. כשמנצלים אותה עד הסוף מחפשים ובודקים משהו חדש. וממשיכים עד שזה נתקע...
אני רואה המון פחמימות. ואיפה חלבון בטפריט שלך? אני רואה קוטג ו טונה. אולי אתה שותה אבקות חלבון? כמה מנות ביום? מה שאני יודע, ובחודשיים ראשונים שירדתי במשקל- אכלתי בערב אשכולית. זה די דיכע לי את התיאבון. ועד שאתה מקלף אותה עובר זמן. מתעסק ומרגיש פחות את הרעב. יכול להיות שזו הרגשה רק שלי. לאחרים זה לא משפיע. תפוזים עושים אותי דווקא יותר רעב. אבל זה טוב בטור הרגעה. כי תפוז די מרגיע מערכת עצבים.איך התפריט שלי,למסה נקייה,כמה שפחות שומן?
ואיך ירדת לאחוז שומן כזה?
הבחור אמר לי,לאכול בשר,ירקות פירות[אננס,תפוזים,קולורבי,ועוד הוא טוען שזה שורף שומן,האם זה נכון?]
בוקר:שיבולת שועל
אחרי אימון:קוטג 3%
שעה וחצי אחרי:תפוח אדמה+קציצות
אחרי זה עוד שיבולת שועל
אחרי זה עוד תפוח אדמה+קציצות+טונה
אחרי זה שיבולת שועל+גיל
זה תפריט שהכנתי הרגע,לפני זה,זה היה 2 ביום קורנפלקס,2 ביום ש"ש.
הלוואי שחילוף החומרים היה טוב,אני רחוק מזה בינתיים[דלקת במעי]אני רואה המון פחמימות. ואיפה חלבון בטפריט שלך? אני רואה קוטג ו טונה. אולי אתה שותה אבקות חלבון? כמה מנות ביום? מה שאני יודע, ובחודשיים ראשונים שירדתי במשקל- אכלתי בערב אשכולית. זה די דיכע לי את התיאבון. ועד שאתה מקלף אותה עובר זמן. מתעסק ומרגיש פחות את הרעב. יכול להיות שזו הרגשה רק שלי. לאחרים זה לא משפיע. תפוזים עושים אותי דווקא יותר רעב. אבל זה טוב בטור הרגעה. כי תפוז די מרגיע מערכת עצבים.
במקרה שלי - לא הייתי צריך לעלות ומסה ואז לעשות חיטוב. ירדתי קודם במשקל- ואז התחלתי אימוני כוח. שומן בורח בעצמו.
אתה גם כמעט פי 2 צעיר ממני . כשחילוף חומרים עובד טוב בגיל צעיר- צריך פחות לחשוב ויותר לעבוד. להעמיס משקל. לנסות לעבוד על כוח. כשיהיה לך כוח לדחוף ולמשוך- אז יותר קל לעשות גם מסה. וכמה שאחוז שרירים גבוהה- השומן נשרף יותר בקלות.