עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, אני מנסה להבין את מה שאתה רוצה לומר בזה
אני לא ממש עוקב אחריו, אבל למה שמישהו לא יצליח להתחזק בלי פחמימות?אתה זה שטוען שמארק בל עולה במסה או מתחזק בלי פחמימות, לא אני. או שירדת מהעץ הזה?
אני לא ממש עוקב אחריו, אבל למה שמישהו לא יצליח להתחזק בלי פחמימות?
אני גם לא טענתי, כי אני לא בטוח בזה.אז אתה לא טוען את זה יותר? מצוין.
6 ימים בשבוע -זה יותר בשביל הנשמה ולא בשביל הגוף. כי באמת זה יותר מדי. אבל פסיכולוגי אם אני לא מגיע למכון ב 5.30 בבוקר- אני לא מרגיש טוב כל היום.מזכיר לי מאוד את הסיפור שלי, רק שאני הורדתי 32 קילו ב3 וחצי חודשים וגם אחרי זה הייתי על איזה 17-18 אחוז שומן וכבר לא היה לי כוח אז חזרתי לאימוני כוח וליפטינג ומקווה בזמן הקרוב להתחיל חיטוב חדש אחרי שהעליתי ב3 חודשים כ15 קילו ומתוכם איזה 4-5 אחוז שומן.
אולי הייתי מגיע למצב שלך אם לא הייתי מוותר כל הכבוד שהחזקת מעמד!
אגב מותר לך לפרסם פה כל דבר שלא קשור לתוספי תזונה מחו"ל. אשמח לראות איזו תוכנית אתה מבצע ואיזה שינויים אתה עושה, למרות שאני לא כל כך מאמין בעבודה ב6 ימים בשבוע.
תגיד את זה למארק בל
אם אני ער ב5 וחצי בבוקר אני לא מרגיש טוב כל היום. גם אם אני ער ב7 בבוקר אני לא מרגיש טוב כל היום. איך אנשים עושים את זה 😲6 ימים בשבוע -זה יותר בשביל הנשמה ולא בשביל הגוף. כי באמת זה יותר מדי. אבל פסיכולוגי אם אני לא מגיע למכון ב 5.30 בבוקר- אני לא מרגיש טוב כל היום.
בהתחלה זה קשה. אבל אין על מכון ריק. הכל לשרותך. אף אחד לא מציק, לא מפריע. מספיק המון. וזה נותן אנרגיה למשך כל היום. חוץ מזה אילוצים משפחתיים.אם אני ער ב5 וחצי בבוקר אני לא מרגיש טוב כל היום. גם אם אני ער ב7 בבוקר אני לא מרגיש טוב כל היום. איך אנשים עושים את זה 😲
שילבתי בחיטוב גם IF, זה די עזר.אם אני ער ב5 וחצי בבוקר אני לא מרגיש טוב כל היום. גם אם אני ער ב7 בבוקר אני לא מרגיש טוב כל היום. איך אנשים עושים את זה 😲
שילבתי בחיטוב גם IF, זה די עזר.
אה גם ריטלין וכדורי קפאין
לא משנה מה ניסיתי כשאני צריך לעבוד עם משקלי RM אני מרגיש הרבה יותר חלש בשעות הבוקר מהאשר בשעות הערב וכלום לא עוזר לי.בהתחלה זה קשה. אבל אין על מכון ריק. הכל לשרותך. אף אחד לא מציק, לא מפריע. מספיק המון. וזה נותן אנרגיה למשך כל היום. חוץ מזה אילוצים משפחתיים.
קשה להתרגל לזה, אבל כשמתרגלים לאימונים מוקדמים- אי אפשר בלי זה!
איך אני מגיע לכזה אחוז שומן,אם כרגע אני נמצא על 14% בערך?אני לא טוען מה שלא התנסתי בו. באוקטובר 2014 שקלתי 105 קילו. בסביבות יותר מ 30% שומן. עכשיו אני 80-81. חזה 6% בטן 10% רגלים 9%.
ממוצע 8%. גובה 179.
מתאמן בשביל כייף 6 ימים בשבוע. לא אוכל הרבה דברים. לא שותה אלכוהול... לא ניסיתי שום חומרים חוץ מחלבונים, חומרים קדם אימוניים- אימונים שלי ב 5.30 בבוקר. צריך ריכוז....
כמה זמן אתה כבר עם תפריט בלי פחמימות?בוקר.
סלט עם טונה, ביצה, ברוקולי, מלפפון, צנונית, בצל סגול, גמבה, גרגירי דלעת, כף שמן זית. צילי חריף. או טרי או יבש גרוס לא משנה.
צהרים.
סלט חזה עוף 150ג . מבושל כמובן. מלפפון, עגבניה, ברוקולי, בצל סגול, צנונית, חצי או רבע אבוקדו (תלוי בגודל). לפעמים טיפה אגוזי מלך. חריף. איך צורך בשמן זית כי יש אבוקדו.
ערב.
סלט. חזה עוף 100-150. כרוב לבן, כרוב אדום, שום, אגבניה. חריף, יוגורת ביו 1.5% שומן. במקום מלך כמה זיתים
בנוסף בתוך קינוח תה ירוק עם קוביית שוקולד מריר. אני אוכל של לינדת 85% קקאו. אוכל גם תמרים.
פירות בין הארוחות.
כמובן מנות חלבון בין הארוחות.
קזאין לפני שינה.
הידרו לאחר אימון (שבועיים התחלתי לקחת אותו גם כשמתעורר).
מנה של חלבון משולב בין בוקר וצהרים ועוד אחד בין צהרים לערב.
כמובן לוקח מולטי ויטמינים. ובשביל לא להתפרק גלוקוזמין.
כוח רצון, משמעת, אימונים. הכי חשוב התמדה בתזונה. אחוזים ירדו בלי לשים לב. פשוט לא להשתגע. 14% זה מעולה. לעט לעט זה ירד עוד.איך אני מגיע לכזה אחוז שומן,אם כרגע אני נמצא על 14% בערך?
אגב סתם מסקרנות איך משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? אתה מצליח גם לצבור כוח באימונים האלה?כוח רצון, משמעת, אימונים. הכי חשוב התמדה בתזונה. אחוזים ירדו בלי לשים לב. פשוט לא להשתגע. 14% זה מעולה. לעט לעט זה ירד עוד.
תפריט הוא מאוקטובר.כמה זמן אתה כבר עם תפריט בלי פחמימות?
כמה זמן לוקח לגוף להתרגל בל פחמימות?
כמה אתה שוקל ואיזה גובה?תפריט הוא מאוקטובר.
לקח לגוף שלי להתרגל כמו חודשיים. זה שאני לא מרגיש בצורך אז לאכול פחמימות. גם אני אומר לא להשתגע. אם רוצים משהו- מותר. אתמול , נגיד, תחנתי בערב הרבה גלידה.
הכל ישרף בסופו של דבר. כמובן כשעושים ספורט.
באטקטובר עשיתי בנץ 40-60 קילו. לעט לעט אני עולה גם בכוח. שבוע עשיתי כבר 107.5 לא זוכר או 5 או 7 חזרות. בעבודה של 5 חזרות אני כרגע לבד על 100 קילו. בבוקר אין מי שיתמוך וישגיח.אגב סתם מסקרנות איך משקלי העבודה שלך בתרגילי הבסיס? אתה מצליח גם לצבור כוח באימונים האלה?
179 גובה. 81 משקלכמה אתה שוקל ואיזה גובה?
dead lift השבוע עשיתי 140 או 145 על 5 חזרות. עד 130 אני עושה בלי רצועות. אחר כך ידיים כבר לא מחזיקות אז הוספתי רצועות.כמה אתה שוקל ואיזה גובה?
אתה עושה תקופות מסה\חיטוב?9 גובה. 81 משקל
אני במסה,איך ירד?כוח רצון, משמעת, אימונים. הכי חשוב התמדה בתזונה. אחוזים ירדו בלי לשים לב. פשוט לא להשתגע. 14% זה מעולה. לעט לעט זה ירד עוד.
שומר על מה שיש כרגע ומנסה להתקדם הלאה. כל עוד שזה מצליח ומרגיש התקדמות- אני אמשיך. אבל אין לי מטרה ספציפית. פשוט זורם!אתה עושה תקופות מסה\חיטוב?
או שומר על נייטרלי?
לא יכול להגיד באופן אובייקטיבי, כי לא אוכל לא פסטה ולא תפוח אדמה. אני פשוט עושה ניסויים בעצמי. לא צריך להיות דבוק למשהו אחד. אם השיטה מצליחה- ממשיכים איתה. כשמנצלים אותה עד הסוף מחפשים ובודקים משהו חדש. וממשיכים עד שזה נתקע...אני במסה,איך ירד?
כדאי להתחיל עם דל פחמימות?
במקום פעמיים פסטה ביום,להחליף לפעמיים תפוח אדמה.