הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון דיאטה אנאבולית דלת פחמימות

• פותח/ת השרשור av1
  • פורסם בתאריך

av1

משתמש מתחיל
185
3
נק' מוניטין:
3
185
3
התחלתי מסה,לפני כפחות מחודש.
נתונים כרגע:גובה:181-182
משקל:67
אחוז שומן:מעריך ש14-15%,עליתי 10 קילו רק מחלב[ללא להתאמן,ובמשך חודשיים]
שמעתי על הדיאטה הזאת,לא לאכול פחמימות,ורק חלבונים.
מומלץ לעשות את זה?
איזה אוכל מתאים?

חפש (HFLC (high fat low carb
אתה מתכוון לזה?
http://www.dietdoctor.com/lchf
אם כן אפשר הסבר מקוצר למה שהולך שם, כמה גרם פחמימה הם ממליצים לאכול ולמה לדעתם זה עובד? פשוט ממש אין לי כוח עכשיו לקרוא את כל החפירה שם זה ממש ארוך...

וגם נראה לי שזה מאמר שמדבר לכלל האוכלוסיה ולא למתאמנים בחדר כושר/אתלטים אחרים כשכלל האוכלוסיה לא זקוקים להרבה אנרגיה זמינה לאימונים כי הם לא מתאמנים בקביעות

אתה מתכוון לזה?
http://www.dietdoctor.com/lchf
אם כן אפשר הסבר מקוצר למה שהולך שם, כמה גרם פחמימה הם ממליצים לאכול ולמה לדעתם זה עובד? פשוט ממש אין לי כוח עכשיו לקרוא את כל החפירה שם זה ממש ארוך...

וגם נראה לי שזה מאמר שמדבר לכלל האוכלוסיה ולא למתאמנים בחדר כושר/אתלטים אחרים כשכלל האוכלוסיה לא זקוקים להרבה אנרגיה זמינה לאימונים כי הם לא מתאמנים בקביעות
לא זוכר בדיוק איך זה הולך אבל זה ממש כמו בחיטוב. שומן וחלבון גבוהים, פחמימה נמוכה )לא זוכר עד כמה( וזה אפשרי מאוד למתאמנים במסה. ראיתי פעם הסבר די ענק על זה מממהל בכספ שעשה את זה באופן קבוע ופרסם תוצאות והסברים, תלך תחפש.
אני בעצמי מאוד רציתי לנסות את זה, נשמע מפתה מאוד.
לא נכנסתי לקישור ששלחת אני מהפלאפון אז תתעלם משגיאות כי אני שונא להקליד כאן.

לא זוכר בדיוק איך זה הולך אבל זה ממש כמו בחיטוב. שומן וחלבון גבוהים, פחמימה נמוכה )לא זוכר עד כמה( וזה אפשרי מאוד למתאמנים במסה. ראיתי פעם הסבר די ענק על זה מממהל בכספ שעשה את זה באופן קבוע ופרסם תוצאות והסברים, תלך תחפש.
אני בעצמי מאוד רציתי לנסות את זה, נשמע מפתה מאוד.
לא נכנסתי לקישור ששלחת אני מהפלאפון אז תתעלם משגיאות כי אני שונא להקליד כאן.
סליחה אבל אני נוטה לא לסמוך על דעה של מנהלים מכספ

התכוונתי על ידי הורדת פחמימות. חומרים הכי איכותיים- זה התזונה הנכונה שלנו.

על ידי ממתקים איכותיים, מר בחור.

אני לא טוען מה שלא התנסתי בו. באוקטובר 2014 שקלתי 105 קילו. בסביבות יותר מ 30% שומן. עכשיו אני 80-81. חזה 6% בטן 10% רגלים 9%.
ממוצע 8%. גובה 179.
מתאמן בשביל כייף 6 ימים בשבוע. לא אוכל הרבה דברים. לא שותה אלכוהול... לא ניסיתי שום חומרים חוץ מחלבונים, חומרים קדם אימוניים- אימונים שלי ב 5.30 בבוקר. צריך ריכוז....

זה קליפר, הוא לא מדוייק.
וגם אן כן, 8% זה הגבול הטבעי לדעתי...
שתגיע ל5 באופן טבעי תעדכן כאן שנדע שאתה מר גנטיקת על, בהנחה שישאר עליך שריר ולא תיהיה שלד.

מצטער אם הנימה נשמעת מזלזלת, אבל להגיע ל5% טבעי זה לא אפשרי, נקודה.

המטרה היא מסה,אך חשבתי להפחית בכמות הפחמימות.
שאלתי בחור,והוא אמר לי להפטר מהפחמימות,ולאכול יותר חלבון.
לו זה הצליח.
10363430_10204823580801674_5506278217926780736_o.jpg

חסר קצת עבודה על הרגליים כדי למנוע מהמכנסיים ליפול.

@Michael_Krasko אני מאוד אשמח לדעת איך עשית את השינוי שלך?
משקל,גובה,תוכנית אימונים.
כמה זמן היה כל התהליך?
התחלתי באוקטובר. אימוני כוח ודגש על עבודה אירובית. הורדת פחמימות. תוך חודשיים הורדתי 17 קילו. הורדתי בכמות ארובי. נתתי יותר דגש על אימוני כוח. משקל המשיך לרדת. ב סילבסטר הייתי כבר 80 קילו. ואז הורדתי את האירובי כמעט לגמרי. כי ביחד עם המשקל כמובן ירד הכל. התחלתי להתחזק.
מנסה לשנות הרבה בתרגילים ובמספר החזרות. אין לי משהו מגובש. פשוט עובד. 6 ימים בשבוע. יוצא לעבוד על כל שריר פעמיים.
לפני כחודש התחלתי לעקוף ביומן באינטרנט אחרי האימונים שלי. תרגילים, משקלים, כמות חזרות... נראה לי שאסור לפרסם פה לינק. ובפרטי אני לא יכול לשלוח כי אין לי עדין 30 הודעות. אני משתמש די מתחיל.
אם זה מעניין אותך באמת שלך לי בפרטי את המייל שלך ואני אעביר לינק לאתר שאני רשום בו. הוא די באנגלית. מקווה שאין לך בעיות.

התחלתי באוקטובר. אימוני כוח ודגש על עבודה אירובית. הורדת פחמימות. תוך חודשיים הורדתי 17 קילו. הורדתי בכמות ארובי. נתתי יותר דגש על אימוני כוח. משקל המשיך לרדת. ב סילבסטר הייתי כבר 80 קילו. ואז הורדתי את האירובי כמעט לגמרי. כי ביחד עם המשקל כמובן ירד הכל. התחלתי להתחזק.
מנסה לשנות הרבה בתרגילים ובמספר החזרות. אין לי משהו מגובש. פשוט עובד. 6 ימים בשבוע. יוצא לעבוד על כל שריר פעמיים.
לפני כחודש התחלתי לעקוף ביומן באינטרנט אחרי האימונים שלי. תרגילים, משקלים, כמות חזרות... נראה לי שאסור לפרסם פה לינק. ובפרטי אני לא יכול לשלוח כי אין לי עדין 30 הודעות. אני משתמש די מתחיל.
אם זה מעניין אותך באמת שלך לי בפרטי את המייל שלך ואני אעביר לינק לאתר שאני רשום בו. הוא די באנגלית. מקווה שאין לך בעיות.
מזכיר לי מאוד את הסיפור שלי, רק שאני הורדתי 32 קילו ב3 וחצי חודשים וגם אחרי זה הייתי על איזה 17-18 אחוז שומן וכבר לא היה לי כוח אז חזרתי לאימוני כוח וליפטינג ומקווה בזמן הקרוב להתחיל חיטוב חדש אחרי שהעליתי ב3 חודשים כ15 קילו ומתוכם איזה 4-5 אחוז שומן.
אולי הייתי מגיע למצב שלך אם לא הייתי מוותר כל הכבוד שהחזקת מעמד!

אגב מותר לך לפרסם פה כל דבר שלא קשור לתוספי תזונה מחו"ל. אשמח לראות איזו תוכנית אתה מבצע ואיזה שינויים אתה עושה, למרות שאני לא כל כך מאמין בעבודה ב6 ימים בשבוע.

מה עם נושא התזונה?
מה אכלת,איך,כמה?
תפריט מסויים?

מזכיר לי מאוד את הסיפור שלי, רק שאני הורדתי 32 קילו ב3 וחצי חודשים וגם אחרי זה הייתי על איזה 17-18 אחוז שומן וכבר לא היה לי כוח אז חזרתי לאימוני כוח וליפטינג ומקווה בזמן הקרוב להתחיל חיטוב חדש אחרי שהעליתי ב3 חודשים כ15 קילו ומתוכם איזה 4-5 אחוז שומן.
אולי הייתי מגיע למצב שלך אם לא הייתי מוותר כל הכבוד שהחזקת מעמד!

אגב מותר לך לפרסם פה כל דבר שלא קשור לתוספי תזונה מחו"ל. אשמח לראות איזו תוכנית אתה מבצע ואיזה שינויים אתה עושה, למרות שאני לא כל כך מאמין בעבודה ב6 ימים בשבוע.
פשוט צריך להירשם לקהילה של bodyspace ואני שם.

מה עם נושא התזונה?
מה אכלת,איך,כמה?
תפריט מסויים?
בוקר.
סלט עם טונה, ביצה, ברוקולי, מלפפון, צנונית, בצל סגול, גמבה, גרגירי דלעת, כף שמן זית. צילי חריף. או טרי או יבש גרוס לא משנה.

צהרים.
סלט חזה עוף 150ג . מבושל כמובן. מלפפון, עגבניה, ברוקולי, בצל סגול, צנונית, חצי או רבע אבוקדו (תלוי בגודל). לפעמים טיפה אגוזי מלך. חריף. איך צורך בשמן זית כי יש אבוקדו.

ערב.
סלט. חזה עוף 100-150. כרוב לבן, כרוב אדום, שום, אגבניה. חריף, יוגורת ביו 1.5% שומן. במקום מלך כמה זיתים

בנוסף בתוך קינוח תה ירוק עם קוביית שוקולד מריר. אני אוכל של לינדת 85% קקאו. אוכל גם תמרים.
פירות בין הארוחות.
כמובן מנות חלבון בין הארוחות.
קזאין לפני שינה.
הידרו לאחר אימון (שבועיים התחלתי לקחת אותו גם כשמתעורר).
מנה של חלבון משולב בין בוקר וצהרים ועוד אחד בין צהרים לערב.
כמובן לוקח מולטי ויטמינים. ובשביל לא להתפרק גלוקוזמין.

בוקר.
סלט עם טונה, ביצה, ברוקולי, מלפפון, צנונית, בצל סגול, גמבה, גרגירי דלעת, כף שמן זית. צילי חריף. או טרי או יבש גרוס לא משנה.

צהרים.
סלט חזה עוף 150ג . מבושל כמובן. מלפפון, עגבניה, ברוקולי, בצל סגול, צנונית, חצי או רבע אבוקדו (תלוי בגודל). לפעמים טיפה אגוזי מלך. חריף. איך צורך בשמן זית כי יש אבוקדו.

ערב.
סלט. חזה עוף 100-150. כרוב לבן, כרוב אדום, שום, אגבניה. חריף, יוגורת ביו 1.5% שומן. במקום מלך כמה זיתים

בנוסף בתוך קינוח תה ירוק עם קוביית שוקולד מריר. אני אוכל של לינדת 85% קקאו. אוכל גם תמרים.
פירות בין הארוחות.
כמובן מנות חלבון בין הארוחות.
קזאין לפני שינה.
הידרו לאחר אימון (שבועיים התחלתי לקחת אותו גם כשמתעורר).
מנה של חלבון משולב בין בוקר וצהרים ועוד אחד בין צהרים לערב.
כמובן לוקח מולטי ויטמינים. ובשביל לא להתפרק גלוקוזמין.
אז הפחמימות היחידות שאני מקבלזה מפירות ותמרים וטיפה שוקולד. אני מרגיש מעולה. לא שאני סובל או מונע בכוח משהו מעצמי. כייף לי עם זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית