ss למרות הכל..

• פותח/ת השרשור
MOO כן שמתי לב אני עוקב אחרי הלוג שלך.
אני בידיוק מסתכל בDVD ורואה את אופן הביצוע של הפאוור קלין,יחסית נראה פשוט,כל העניין פה זה הקפיצה שצריכה להיות ,תחת למעלה וכו'..
איך אתה מחלק את הקלין שלך עם המתח ?אתה מוסיף משקל למתח -כמה חזרות במתח וכמה בקלין כרגע?

בהצלחה.

MOO כן שמתי לב אני עוקב אחרי הלוג שלך.
אני בידיוק מסתכל בDVD ורואה את אופן הביצוע של הפאוור קלין,יחסית נראה פשוט,כל העניין פה זה הקפיצה שצריכה להיות ,תחת למעלה וכו'..
איך אתה מחלק את הקלין שלך עם המתח ?אתה מוסיף משקל למתח -כמה חזרות במתח וכמה בקלין כרגע?

בהצלחה.
רשום בלוג
עושה 5 סטים של 3 קלין
ומתח מוסיף משקל כל שבוע

• פותח/ת השרשור
4.9.09
סקווט- 120ליברות 5-5-5 היה טוב,רק בסט האחרון בחזרה האחרונה מתחיל להיות קשה. מנוחה בערך 3-4 דקות בין סט לסט,עם הזמן אעלה את המנוחות.
לחיצת חזה-110ליברות -5 היה קל אז הוספתי עוד 10 ליברות ואז עשיתי עוד 5-5 טובים, סה"כ 120 ליברות.
דדליפט-60 ליברות-5,היה טוב,רק שברגל שמאל בחלק העליון של הרגל לכיוון הטוסיק מאחורה היה לי דקירות כאלה כל פעם שירדתי לדדליפט,לא יודע מה זה אבל ממש כאב, רק ברגל שמאל,זה קרה לרוב בירידה, כשדאגתי שהטוסיק יהיה למעלה לקראתה העלייה.
בטן בשיפוע 15-15-15 - פעם הבאה אוסיף משקל מתחיל להיות קל.

סה"כ אימון טוב הרגשה קצת יותר כבדה ויותר טובה.
תגובות
תודה.

WTF דדליפט 27.5 קילו ובנצ' 57.5??????????????
שים שים דחוףףףףףףףףףףף פלטה של 20 כל צד ימצחיק אחד חחחחחחחחחחחחחח זה היחד הכי מצחיק שראיתי בין הבנצ' לדדליפט
נגמרו הימים של משקל קל בדדליפט ללמוד טכניקה,אתה לא תצליח ללמוד את הטכניקה מבלי שמשהו "ימשוך אותך" למטה..ואני בטוח שהמשקל הזה קל לך.

• פותח/ת השרשור
ברור שהמשקל הזה יחסית קל לי,אבל כל המטרה היא ללמוד טכניקה,לא חוכמה גדולה לשיים בדדליפט הרבה משקל ולא לדעת לעשות נכון.
אני מבין שהיחס בין הלחיצה לדדליפט משנה כל כך ? ?

ברור,לפחות 1:1 זה המינימום שבמינימום שלא דבר על היחס בין סקוואט לדדלפיט......
אימון הבא שים 105 LB בדדליפט לפחות שזה יהיה מוגבה לגובה נורמלי

ברור שהמשקל הזה יחסית קל לי,אבל כל המטרה היא ללמוד טכניקה,לא חוכמה גדולה לשיים בדדליפט הרבה משקל ולא לדעת לעשות נכון.
אני מבין שהיחס בין הלחיצה לדדליפט משנה כל כך ? ?

אל תדאג, תוך זמן קצר זה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
כן גם אני מאמין יהיה בסדר..הריי אני מעלה תמיד יותר בדדליפט ובסקוואט כך שמין הסתם הם יעלו על הלחיצה במשקלים עם הזמן..

תשמע, אתה לא חייב להתחיל ממש גבוה בדדליפט, אבל אני חושב שקצת הגזמת. 60LBS זה מעט מדי. אתה בכלל מצליח להרגיש שאתה מושך משהו?
בדדליפט אם אתה שם משקל נמוך מדי אתה לא מרגיש באמת את התנועה, וכנראה גם לא מבצע אותה כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
האמת,שאולי אתה צודק אבל לפי הבנתי צריך להתחיל ממש ממשקלים נמוכים,ואחת הסיבות שאף פעם לא עשיתי דדליפט גררו אותי להתחיל ממשקל ממש אפסי,קיבלתי את תגובתכם אני אעלה משקל בפעם הבאה לפחות ב-20 ליברות כדי שהיה יחסית קרוב ללחיצה..

תעלה ב50 ליברות שהגובה יהיה נורמלי ואז עם אתה רוצה תעבוד אימון-2 אל המשקל הזה ואז תמשיך להתקדם..אתה במשקל שלך מסוגל ל50 קילו תאמין לי אני כבד עובד כמעט במשקל גוף שלי בוכנית הזאת ואני כולה שבועיים איתה ושוקל 50

אני מסכים עם לירון, אני התחלתי עם 60 קילו, גם עם משקל כזה אפשר ללמוד טכניקה, אחרי הכל
אם אתה מסוגל לדחוק 120 ליברות אתה מסוגל להרים יותר מ60 קילו בדדליפט, מה שאומר שאתה יכול לעבוד על טכניקה גם עם 60, ובכללי כל עוד אתה עושה אותו עם גב ישר הסיכוי שתיפצע די אפסי, וזה ממש לא בעיה לשמור על גב ישר גם עם טכניקה קצת לקויה.

• פותח/ת השרשור
אוקי,באימון הבא אני אוסיף בדדליפט עוד 60 ליברות סה"כ 120 ליברות ואתחיל לראות לאן אני מתקדם.

שים 105 ליברות שיצא לך 15 קילו כל צד זה מספיק להתחלה אימון הבא תשים כבר 60

כן. אני אומר שבלי אנגלית ו/או מאמן יהיה לך יותר קשה לעשות את התוכנית. אתה נאלץ לסמוך על הפירוש של חברי הפורום. ברור שתקבל חמישים דעות אם תשאל שלושים אנשים שונים. מכיוון שאין לך מספיק ניסיון אתה גם לא יכול לשפוט איזה דעה יותר טובה.

הפיתרון:
תפוס בנאדם אחד שנראה לך מבין עניין ושעשה את התוכנית ושאל אותו את כל השאלות שלך במסרים פרטיים. הוא יתן לך תשובה אחת לכל שאלה ולא תצטרך לחשוב כל כך הרבה. ככה, אם התוכנית לא תעבוד, גם יהיה לך את מי להאשים.

אני ממליץ על אלכס (coldfire). 😃

בקרוב ייצא משהו מוכן, עם התשובות לכל השאלות בעולם, כולל משמעותי החיים.

אני מעריך את זה שאתה ממליץ עליי 😃

לא. עלול בהחלט להיות שאתה לא גמיש מספיק, ואתה בדרך למתיחה שתשבית אותך. הקפד על חימום עם משקל מינימלי לא פחות מעשר חזרות בטווח תנועה מלא ותראה איך מרגיש.

• פותח/ת השרשור
כעיקרון אני אמור לעשות לכל תרגיל חימום לפני או שמספיק התרגיל הראשון בכל אימון,לצורך העניין זה תמיד יהיה סקווט....? ? ?

לא, תחשוב שאתה עושה בנץ' פרס, הסקוואט לא לא תרם לך לחימום החזה..

תתחיל לפני כל תרגיל חימום..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית