עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי אתה צוחקמה קשור לקנות מצחיק?אם רשמתי פה בפורום כנראה שאני באמת מאמין שאני יכול לקבל פה תשובות אמיתיות אם אין לך שום דבר חכם להגיד אל תגיב.
עם הזמן הגוף שלך יתרגל לקפאין והפריווקאוט לא יהיה אפקטיבי. אולי עם קריאטין אתה תראה קצת יותר גדול בגלל הסחיפת נוזלים. אל תחפש קיצורי דרךהכוונה הייתה האם חומצות מסוימות קריאטין שלקחתי בעבר וכל מיני תוספים אחרים יעזרו ,וסליחה זה פעם ראשונה שאני באתר ואני מתאמן ומפסיק כבר שנים לאחרונה חזרתי והתחלתי לקחת PREWORKOUT בשביל הכח של ההתחלה קצת אשמח לקבל עוד קצת מידע
לדעתי אין הבדל במותג הקריאטין כל עוד מדובר בקריאטין מונו ושיהיה מיקרונייזד.יש קריאטין מסויים שמומלץ האם אפשר לשלב את זה עם פרי ואראוט של c4
אין דבר כזה קריאטין שפועל רק לאורך האימון.שותה המון קפה במהלך היום עד שמגיע לאימון בערב משלב קפה ואת הפרי וארקאוט שיש בו כמות מזערית של קריאטין כך שזה לא באמת נחשב לקיראטין בפני עצמו אלה במשהו מזערי שפועל רק לאורך האימון עצמו תקן אותי אם אני טועה
יש במעלה הדף כפתור חיפוש, אתה מוזמן להשתמש בו. הנושא הזה נדון בערך כל יומיים.יש קריאטין מסויים שמומלץ האם אפשר לשלב את זה עם פרי ואראוט של c4
אחי אתה 110 קילו כמאט תעלה את כמות החלבון שלך לפחות ל 200-220 תאכל טונה חזה עוף חלבון ודברם בסגנון כמה קלוריות יש לך בתפריט ?הי הדב אני לוקח C4 אחי ואומרים שיש בו קצת קריאטין אך לא מספיק אני שוקל 108 קילו ורוצה לשלב את זה עם קריאטין מה אתה ממליץ?סוג קריאטין?איזה סוג העמסה?אני לוקח אבקות חלבון עומד 140 גרם חלבון ליום לא בעד גיינר כי אני מספיק כבד חח ויש מקום לחיטוב אשמח לקבל תשובה לגבי הקריאטין?
תוסיף חלבון ..וקלוריות קצת ואתה יכול לקחת אותו מתי שאתה רוצה אתה יכול עם C4 או עם החלבון איך שנוח לך אני אישית משתמש בו בבוקר עם הגיינר ..להתחיל ב5 גרם כל יום?לא 10 גרם?אני שוקל הרבה והגובה שלי 1.90 איזה סוג וחברה מומץ לטווח של כמה זמן?לערבב את זה לפני אימון עם הפרי וארקאוט שהוא מתוק במקום סוכר ענבים זה תקין?לא סופר קלוריות אבל בכללי זה טונה בבוקר חזה עוף בצהריים עם הרבה טחינה ואורז ואחרי האימון 2 מנות של אבקת חלבון שזה 50 ובלילה 2-3 חלבון של ביצים עם גבינה לבנה אני משתדל לנוע בין 100-200 אחרי הכל אני לא הכי רזה אבל אני גם לא שמן חזרתי להתאמן אחרי שנה אז אין לי גם מסת שריר גדולה מספיק בשביל להתחיל חיטוב תודה רבה על העזרה