הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספים להגדלת מסת שריר

• פותח/ת השרשור T-rx
  • פורסם בתאריך

T-rx

משתמש מתחיל
24
5
נק' מוניטין:
5
24
5
הייתי שמח להגדיל את מסת השריר שלי אך אני לא בעד הזרקות וכו אך לא מתנגד לדברים לא חוקים בגדול הייתי שמח לקבל יעוץ לתוספים כאלו ואחרים תודה.
גיל 24
משקל 108
גובה 1.90

נערך לאחרונה:
לקנות מצחיק

• פותח/ת השרשור
מה קשור לקנות מצחיק?אם רשמתי פה בפורום כנראה שאני באמת מאמין שאני יכול לקבל פה תשובות אמיתיות אם אין לך שום דבר חכם להגיד אל תגיב.

מה קשור לקנות מצחיק?אם רשמתי פה בפורום כנראה שאני באמת מאמין שאני יכול לקבל פה תשובות אמיתיות אם אין לך שום דבר חכם להגיד אל תגיב.
חשבתי אתה צוחק
אין תוסף שיכול להגדיל לך את השרירים. רק אימונים, תזונה ושינה

• פותח/ת השרשור
הכוונה הייתה האם חומצות מסוימות קריאטין שלקחתי בעבר וכל מיני תוספים אחרים יעזרו ,וסליחה זה פעם ראשונה שאני באתר ואני מתאמן ומפסיק כבר שנים לאחרונה חזרתי והתחלתי לקחת PREWORKOUT בשביל הכח של ההתחלה קצת אשמח לקבל עוד קצת מידע

הכוונה הייתה האם חומצות מסוימות קריאטין שלקחתי בעבר וכל מיני תוספים אחרים יעזרו ,וסליחה זה פעם ראשונה שאני באתר ואני מתאמן ומפסיק כבר שנים לאחרונה חזרתי והתחלתי לקחת PREWORKOUT בשביל הכח של ההתחלה קצת אשמח לקבל עוד קצת מידע
עם הזמן הגוף שלך יתרגל לקפאין והפריווקאוט לא יהיה אפקטיבי. אולי עם קריאטין אתה תראה קצת יותר גדול בגלל הסחיפת נוזלים. אל תחפש קיצורי דרך

שום תוסף לא יגדיל לך את מסת השריר.
קח קריאטין, תהיה בפלוס קלורי ותתחיל להרים כבד.
מבטיח שתגדל.

• פותח/ת השרשור
יש קריאטין מסויים שמומלץ האם אפשר לשלב את זה עם פרי ואראוט של c4

לדעתי אין הבדל במותג הקריאטין כל עוד מדובר בקריאטין מונו ושיהיה מיקרונייזד.
אבל אם חשוב לך לדעת יותר לעומק, יש אתרים שבודקים תוספי תזונה בצורה מעמיקה ומספקים דוח"ות.
@יהושע60 בטח מכיר.

לגביי הפרה וורקאאוט, לרוב הוא מכיל קריאטין מונו או HCL, כך שאין מה לקחת ביחד איתו וזה גם לא נותן יותר מידיי..
אלא אם יש שילוב של בטא אלאנין בכמות מספקת ואז אולי..אבל גם כאן, מהרגשה אישית שלי ולא משהו שהוכח במחקר כלשהו.
בגדול?

שתה קפה או קח קפאין לפני האימון אם אתה זקוק לבוסט.
חבל על הכסף בכל שאר הדברים.

• פותח/ת השרשור
שותה המון קפה במהלך היום עד שמגיע לאימון בערב משלב קפה ואת הפרי וארקאוט שיש בו כמות מזערית של קריאטין כך שזה לא באמת נחשב לקיראטין בפני עצמו אלה במשהו מזערי שפועל רק לאורך האימון עצמו תקן אותי אם אני טועה

שותה המון קפה במהלך היום עד שמגיע לאימון בערב משלב קפה ואת הפרי וארקאוט שיש בו כמות מזערית של קריאטין כך שזה לא באמת נחשב לקיראטין בפני עצמו אלה במשהו מזערי שפועל רק לאורך האימון עצמו תקן אותי אם אני טועה
אין דבר כזה קריאטין שפועל רק לאורך האימון.
אם אתה שותה המון קפה במהלך היום על בסיס קבוע אז לך בשביל מה לקנות פרה וורקאאוט.

יש במעלה הדף כפתור חיפוש, אתה מוזמן להשתמש בו. הנושא הזה נדון בערך כל יומיים.

• פותח/ת השרשור
אוקי יהושע אחפש בפורום האם ניתן לשלב ביניהם תודה רבה לכולם

גם אני לוקח ת C4 הוא סבבה לגמרי
ממליץ לך לקחת קריאטין מונו כל יום 5 גרם ותקפיד לשתות הרבה מים
אתה יכול לקחתגם גיינר או חלבון אם קשה לך להגיע לערכים הרצוים ..

• פותח/ת השרשור
הי הדב אני לוקח C4 אחי ואומרים שיש בו קצת קריאטין אך לא מספיק אני שוקל 108 קילו ורוצה לשלב את זה עם קריאטין מה אתה ממליץ?סוג קריאטין?איזה סוג העמסה?אני לוקח אבקות חלבון עומד 140 גרם חלבון ליום לא בעד גיינר כי אני מספיק כבד חח ויש מקום לחיטוב אשמח לקבל תשובה לגבי הקריאטין?

הי הדב אני לוקח C4 אחי ואומרים שיש בו קצת קריאטין אך לא מספיק אני שוקל 108 קילו ורוצה לשלב את זה עם קריאטין מה אתה ממליץ?סוג קריאטין?איזה סוג העמסה?אני לוקח אבקות חלבון עומד 140 גרם חלבון ליום לא בעד גיינר כי אני מספיק כבד חח ויש מקום לחיטוב אשמח לקבל תשובה לגבי הקריאטין?
אחי אתה 110 קילו כמאט תעלה את כמות החלבון שלך לפחות ל 200-220 תאכל טונה חזה עוף חלבון ודברם בסגנון כמה קלוריות יש לך בתפריט ?
ותקח קריאטין 5 גרם כל יום .. וקריאטין קלאסי לי יש של אופטיום באבקה

• פותח/ת השרשור
להתחיל ב5 גרם כל יום?לא 10 גרם?אני שוקל הרבה והגובה שלי 1.90 איזה סוג וחברה מומץ לטווח של כמה זמן?לערבב את זה לפני אימון עם הפרי וארקאוט שהוא מתוק במקום סוכר ענבים זה תקין?לא סופר קלוריות אבל בכללי זה טונה בבוקר חזה עוף בצהריים עם הרבה טחינה ואורז ואחרי האימון 2 מנות של אבקת חלבון שזה 50 ובלילה 2-3 חלבון של ביצים עם גבינה לבנה אני משתדל לנוע בין 100-200 אחרי הכל אני לא הכי רזה אבל אני גם לא שמן חזרתי להתאמן אחרי שנה אז אין לי גם מסת שריר גדולה מספיק בשביל להתחיל חיטוב תודה רבה על העזרה

להתחיל ב5 גרם כל יום?לא 10 גרם?אני שוקל הרבה והגובה שלי 1.90 איזה סוג וחברה מומץ לטווח של כמה זמן?לערבב את זה לפני אימון עם הפרי וארקאוט שהוא מתוק במקום סוכר ענבים זה תקין?לא סופר קלוריות אבל בכללי זה טונה בבוקר חזה עוף בצהריים עם הרבה טחינה ואורז ואחרי האימון 2 מנות של אבקת חלבון שזה 50 ובלילה 2-3 חלבון של ביצים עם גבינה לבנה אני משתדל לנוע בין 100-200 אחרי הכל אני לא הכי רזה אבל אני גם לא שמן חזרתי להתאמן אחרי שנה אז אין לי גם מסת שריר גדולה מספיק בשביל להתחיל חיטוב תודה רבה על העזרה
תוסיף חלבון ..וקלוריות קצת ואתה יכול לקחת אותו מתי שאתה רוצה אתה יכול עם C4 או עם החלבון איך שנוח לך אני אישית משתמש בו בבוקר עם הגיינר ..

• פותח/ת השרשור
אז מה אתה אומר אחי 10 גרם או 5?ואיזה סוג וחברה אתה ממליץ?

Back
למעלה תחתית