הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 531 לחיטוב

• פותח/ת השרשור Philip
  • פורסם בתאריך

Philip

משתמש פעיל
575
66
נק' מוניטין:
449
575
66
מישהו ניסה את התוכנית לחיטוב?
החלטתי לנסות אותה לתקופת החיטוב במתכונת של הBBB , כאשר משקלי העבודה חושבו על פי 90% מRM1 .
אני מתכנן להתחיל עם הנפח כמו שהוא ולהוריד אותו בהדרגה ככל שהחיטוב מתקדם.
השאלה האם לחשב משקלי עבודה מ90% RM1 ולאחר כל סבב לעלות ביותר משקל או ישר לקפוץ למים ולחשב משקלי עבודה מ100% ולעלות בצורה מתונה?

גם חיטוב וגם להתחיל מ100% לא רעיון טוב
קח בחשבון שיהיה מאוד קשה BBB בחיטוב

• פותח/ת השרשור
כן, חשבתי לתומי שדדליפט 80KG 5X10 לא יהיה קשה.
I could not be more wrong.
אני כנראה אמשיך במתכונת של 90% ואוריד את הנפח במידה ויפגע בעצימות.

@yujinius נראה לי עושה גרסא של התוכנית בחיטוב שלו אולי הוא יוכל לענות לך על השאלות.
אני חושב שלהתחיל חיטוב מ90% ממשקלי RM זה רעיון טוב, רק לדאוג שבמשך השבוע יהיה לפחות אימון התאוששות אחד

@yujinius נראה לי עושה גרסא של התוכנית בחיטוב שלו אולי הוא יוכל לענות לך על השאלות.
אני חושב שלהתחיל חיטוב מ90% ממשקלי RM זה רעיון טוב, רק לדאוג שבמשך השבוע יהיה לפחות אימון התאוששות אחד
אני לא עושה גרסה של התכנית. התחלתי את החיטוב מ BBB בסקוואט ודדליפט, אבל מהר מאוד החלטתי לשנות את הנפח מסטים של 10 לסטים של 5. עכשיו עושה 3-4 סטים של 5 להשלים נפח.

• פותח/ת השרשור
הבנתי. אני אנסה למשוך את הנפח כמה שיותר מאחר ופעם קודמת שהייתי בגירעון עשיתי את הלינארית, וירדתי די הרבה במשקלי עבודה. כך שלדעתי הנפח היה חסר לי. נראה איך ילך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית