The life of super Shhif!!

NeverGiveUp

משתמש מתחיל
36
0
נק' מוניטין:
0
36
0
טוב אז החלטתי להתחיל להתאמן, מקווה שאני לא יעצבן אף אחד אם התוכית שלי והשאלות והדברים הדפוקים שאני עושה...👏
נתונים:
גובה:1.80
משקל: 61(בלי תחתונים אחרי פיפי בבוקר:s49:)
מצב כספי: עני מאוד:(
טלויזיות בבית: 2
מטרה: 80-90 קילו
אחוז שומן:12-14%

התפריט:
בוקר: 2 כוסות ברנפלקס, כוס קורנפלקס, כוס וחצי חלב.
ביניים: 4 לחם 6 פרוסות פסטרמה דלת שומן.
צהריים:4 תפוחי אדמה, 300 גרם שניצל.
אחרי אימון: 4 ביצים, 4 חלבון,1 חלמון, 150 גרם טונה, לחם וסלט גדול.
לפני שינה: אם פספתי משהו אז אני אוכל אותו לפני השינה ואם לא אז אני תוכן כמה שיותר פירות וירקות.
בסה"כ יוצא לי משהו כמו 2900-3100 קלוריות(אני במאזן חיובי של 700-900).
יוצא משהו כמו 180-200 חלבון ו-20-30 סיבים, כל השאר לא מעניין...
אני אוכל הרבה, לא מפספס ארוחות, סדר יום קבוע ותאבון גדול:bananen_smilies074:

התוכנית היא כזאת:
גב: 2 סטים חתירה 8-10 חזרות.
2 סטים Pullover 10-12 חזרות.

חזה: 2 סטים לחיצת חזה בשכיבה 6-8 חזרות.
2 סטים פרפר 10-12 חזרות.

כתפיים: 2 סטים הרמות לצדדים 10-12 חזרות. (אני רוצה עוד אבל נראלי שגם זה טוב).

יד אחורית: אין אפשרות למקבילים אז אני עושה הרמת משקולת מאחורי הראש 2 סטים 10-12 חזרות.

יד קידמית: כפיפות מרפקים בעמידה 2 סטים 10-12 חזרות.

בטן: כפיפות בטן 3 סטים 15 חזרות.

רגליים(תמיד סוף אימון כי אני מת אחריהם): סקוואט 3 סטים 6-8 חזרות.

יוצא 20 סטים ונראלי שזה בסדר אבל הייתי רוצה להוסיף עוד אחד לכתף ועוד אחד לרגליים...

אני מתאמן מתחיל בגלל זה אני לא רוצה עכשיו להתחיל אם SS אני רוצה כמה חודשים לעלות במשקל ולהתרגל למשקולות ואז אני יחשוב על SS...
אם יש מה לשפר תגידו...
אני מתאמן בבית ואני עובד קשה כדי להתקדם ולעלות במשקלי עבודה, אין מצב לחדר כושר בגלל שהחדר כושר הכי קרוב זה 50 דקות נסיעה או 40 דקות הליכה וגם זה יקר:(.

🚬🤪🚬

חלב
SS
בהצלחה
סיכמתי לך 5 עמודים של ויכוחים ותגובות.

• פותח/ת השרשור
אם סקוואט אני לא יצליח להרים תמוט אפילו ודדליפט יקח לי חודשים ללמוד טכניקה ניראלי אני יתחיל מי דדליפט 10 קילו... איך אפשר במצב הזה להתחיל SS?

• פותח/ת השרשור
חתירה 2* 12,11(הגעתי לכשל) - 14.5 ק"ג .(בינוני)
פולאובר 2*10,10 - 17.5 ק"ג. (בינוני)
לחיצת חזה 2*8,6(הגעתי לכשל) - 14.5 ק"ג כל יד, ביחד 29 קג. (קשה לי אם שיווי משקל, הידיים זזות יותר מידי).
פרפר 2*12,12 - 5 ק"ג (קל)(כאבים מוזרים ביד ימין במרפק ובאמות וגם בפרק כף היד)
הנפות לצדדים 2* 12,12- 5 ק"ג (קל) (כאבים יותר חזקים ביד ימין במיוחד במקום שממנו לוקחים דם)
יד אחורית 2*10,10 - 7.5 ק"ג (קל)
יד קידמית 2*12,10 - 9.5 ק"ג (הגעתי לכשל)
בטן 3*15,15,15 - 2.5 ק"ג (קל)
סקוואט 3*8,8,8 - 20 ק"ג (בינוני)

אימון בסדר, אימון הבא אני יעלה קצת משקלים.

אחי, תרשם לחדר כושר, אם אתה 180 ושוקל 61 קילו עם 12-14% שומן אני לא רואה סיבה שלא
תצליח להרים לפחות 30 קילו בסקוואט (5 קילו מכל צד) את הטכניקה לסקוואט ולדדליפט לא בעיה ללמוד, כל מה שצריך זה עיניים, ולדעת לקרוא. תרשם לחדר כושר ואל תמציא תירוצים. ומה זה "המצב הזה"???
SS זה תוכנית למתחילים, והיא מתאימה לכל בן אדם עם 4 גפיים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מתאר בראש מה ילך כשאני יתחיל SS וזה הולך ככה...
לנסוע שעה להגיע למכון שאני לא מכיר בוא אף אחד ולבקש עזרה אם תוכנית שכל המכון יגיד לי לוותר אליה...
דבר שני זה לא נעים להרים משקלים כאלה, אני רוצה קצת להתפתח בבית ואז לחשוב על מכון.
ומזה לא באלי לשבת מסריח אחרי אימון באוטובוס 60 דקות נסיעה...
אני יכול לקנות מתח לבית, אני יכול לעשות דדליפט בבית וגם סקוואט וגם בנץ' אבל פשוט ממש לא באלי SS גם כי לא מעניין אותי כוח בכלל.
הייתי רוצה שתעזרו לי אם מה שאני עושה עכשיו ולא להציע כל הזמן SS....

• פותח/ת השרשור
אני לא מאמין שכולכם התחלתם מי SS על ההתחלה...

חוץ מי זה רציתי לשאול אם כדי לי להתחיל לשתות קראטין? או שאולי מוקדם מידי?

SS זה לא רק כח. זאת תוכנית אימון בסיסית ביותר שתלמד אותך את כל התרגילים הבסיסיים שישמשו אותך לכל צורת אימון ומטרה. בנוסף, SS תיקח אותך ממצב של מתחיל (לא יודע כלום, לא מרים שום משקל) למצב בו אתה מרים בערך פי 1.5 ממשקל הגוף שלך בסקוואט ופי 2 ממשקל גופך בדדליפט.
אם אתה יכול לעשות את התרגילים בבית, תעשה אותם בבית. אף אחד לא חייב אותך ללכת דווקא לחד"כ. הלוואי והיה לי ציוד מתאים לאימון בבית.

אבל, אם "אין לך כח לנסוע לחד"כ" ו"לא בא לך לעשות SS בבית" אני לא מבין מה בעצם אתה רוצה מאיתנו. כבר שאלת בפורום אימונים וכבר ענו לך שם. אתה מתחיל= תעשה SS. זאת ההמלצה הגורפת פה מהמון סיבות מוכחות. לא רוצה- בעיה שלך, אל תהפוך את זה לבעיה שלנו.

התוכנית שכתבת פה גרועה. למה? כי היא לא תקדם אותך בצורה הטובה והיעילה ביותר לעבר המטרות שלך.

ושוב, זאת ההמלצה שלי ושל רוב החבר'ה פה. לא רוצה להקשיב? לא חייב, אבל אל תתלונן אח"כ.

אני לא מאמין שכולכם התחלתם מי SS על ההתחלה...

חוץ מי זה רציתי לשאול אם כדי לי להתחיל לשתות קראטין? או שאולי מוקדם מידי?

יש כאן כמה שהתחילו להתאמן עם SS ויש להם לוגים כאן.
תתחיל לעשות את התכנית מעכשיו, אתה לא תצטער.
בקשר לקריאטין, כן, תתחיל.
ותרשם לחד"כ.

• פותח/ת השרשור
אני יודע ש-SS לדעתכם התוכנית הכי מושלמת ואתם מבינים הרבה יותר...
אני נותן לתוכנית שלי חודש, אם אני לא עולה 2-3 קילו (גם אם זה נוזלים) ואם אני לא יעלה משקלי עבודה בצורה סבירה אז אני פורש ומתחיל SS בחדר כושר:suicide:
בינתיים אני לא מפריע לאף אחד אם התוכנית הגרועה שלי אז אני אמשיך:s59:
ולא נורא אם אני יבזבז חודש העיקר שיותר גרוע כבר לא יכול להיות..

• פותח/ת השרשור
בקשר לקראטין חבר אמר לי לעשות ככה, בשבוע הראשון לשתות כל 3-4 פעמים, בשבוע השני 2-3, בשבוע השלישי 1-2 ואז לחכות חודש בלי לישתות כדי שהגוף לא יתרגל...
כדי או לא?

בקשר לקראטין חבר אמר לי לעשות ככה, בשבוע הראשון לשתות כל 3-4 פעמים, בשבוע השני 2-3, בשבוע השלישי 1-2 ואז לחכות חודש בלי לישתות כדי שהגוף לא יתרגל...
כדי או לא?

כל יום 5 גרם. לא משנה זמן הצריכה ואין צורך בהפסקות.

אני יודע ש-SS לדעתכם התוכנית הכי מושלמת ואתם מבינים הרבה יותר...
אני נותן לתוכנית שלי חודש, אם אני לא עולה 2-3 קילו (גם אם זה נוזלים) ואם אני לא יעלה משקלי עבודה בצורה סבירה אז אני פורש ומתחיל SS בחדר כושר:suicide:
בינתיים אני לא מפריע לאף אחד אם התוכנית הגרועה שלי אז אני אמשיך:s59:
ולא נורא אם אני יבזבז חודש העיקר שיותר גרוע כבר לא יכול להיות..

אם המטרה שלך זה לעלות 2 קילו נוזלים אז אני מציע שתעשה דיאטת פרינגלס 4-5 גלילים ביום
ותראה איך אתה עולה 5 קילו נוזלים בשבועיים.

עכשיו ברצינות, עליה במשקל הגוף = תזונה, עליה במשקלי עבודה אתה תראה גם ככה כי אתה מתחיל, העניין הוא שתעלה במשקלים פחות ממה שהיית עולה בSS בפרק זמן קצר יותר, ותיתקע מהר יותר מהזמן שהיה לוקח לך להיתקע עם SS. אבל סבבה אם אתה רוצה לבזבז חודשים של אימונים רק כדי לגלות שהיית צריך להתחיל מSS אז יאללה לך על זה.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך זה לעלות 2 קילו נוזלים אז אני מציע שתעשה דיאטת פרינגלס 4-5 גלילים ביום
ותראה איך אתה עולה 5 קילו נוזלים בשבועיים.

עכשיו ברצינות, עליה במשקל הגוף = תזונה, עליה במשקלי עבודה אתה תראה גם ככה כי אתה מתחיל, העניין הוא שתעלה במשקלים פחות ממה שהיית עולה בSS בפרק זמן קצר יותר, ותיתקע מהר יותר מהזמן שהיה לוקח לך להיתקע עם SS. אבל סבבה אם אתה רוצה לבזבז חודשים של אימונים רק כדי לגלות שהיית צריך להתחיל מSS אז יאללה לך על זה.

אני נותן לזה חודש אם יהיה חרא אז נחליף.
ואני דוחף לתוכנית סט של דדליפט כדי ללמוד תכניקה וגם עוד סט לבטן:s59:
והרגע הבנתי שאני לא על 14 אחוז שומן, יותר קרוב ל-16-18% המצב גרוע ממה שחשבתי...
והדבר הזה על הפרות הרס לי תיום...:(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית