הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

השחיף שהחליט להתחזק

• פותח/ת השרשור awe1
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
awe1 עדכן/ה את הלוג ״השחיף שהחליט להתחזק״:

עדכון לוג: 05/08/15

שבוע 12
אימון A
עוד יותר חרא מאימון קודם.

סקוואט - 3X5X70KG
טכניקה לא משהו. רציתי לצלם סט שלישי והיה מכון מפוצץ אז שמתי את הפלאפון על הכיסא כומר הזה ואמרתי לאחד שבא לפספם בייספס שים בעדינות את המוט.. הבן זונה בא וזורק אותו על המעמד והפלאפון נפל 😣

בנץ פרס-

1X5X55KG - קשה
1X3FX55KG - לא יודע מאיפה הכשל הזה בא.
1X5X50KG - הייתי חייב להשלים לסט מלא איכשהו.

דדליפט - 1X3FX100KG
מאכזב. משהו בין אחיזה לטכניקה לכוח ברגליים נכשל.

עשיתי עוד 2X90KG להשלים סט.

מקבילים - מיהרתי אז לא עשיתי...

קרא את שאר עדכון הלוג...
ניסיתי 70 קילו לחזרה אחת והבנתי שהולך להיות כשל קשה אז העדפתי לא להעלות.
מה אמרת?
טוב חבוב.. כנראה שעדיין לא הבנת מה זה SS.. אתה אמור להיאבק במשקל.. כל חזרה שלך אמורה להיות קשה, מאוד.
בסוף של התוכנית כל החזרות שלך יהיו גריינדים מטורפים שייראו כמו סינגלים כנראה.. אין מה לעשות, ככה מתחזקים.
אל תשתפן לי עכשיו כי "נראה לי שאני אכשל", לא. אתה לא יודע מתי תכשל, כי אתה עדיין לא מכיר את הגוף שלך מספיק טוב.
אתה לא יודע מתי באמת אתה עומד להכשל, כי אף פעם לא באמת נכשלת כתוצאה מכשל באמת..

נשמה אני מכיר את המשקל ומכיר את הגוף שלי. אם אני רואה שחזרה ראשונה בכול האימון דרגת הקושי היא X, אני יודע שבסט השני אני אכשל, ולסט השלישי אני לא אגיע בכלל.
היה כאן עוד שיקול שדילגתי על יום (האימון היה בשני אבל היה אמור להיות בראשון) וגם זה שאני לא אוכל טוב כול השבוע לא עזרה במיוחד..
כל חזרה קשה עד בלי אפשרית, אבל כשל זה כשל ואין לי מה להגיע לזה.

awe1 עדכן/ה את הלוג ״השחיף שהחליט להתחזק״:

עדכון לוג: 05/08/15

קרא את שאר עדכון הלוג...

נשמה אני מכיר את המשקל ומכיר את הגוף שלי. אם אני רואה שחזרה ראשונה בכול האימון דרגת הקושי היא X, אני יודע שבסט השני אני אכשל, ולסט השלישי אני לא אגיע בכלל.
היה כאן עוד שיקול שדילגתי על יום (האימון היה בשני אבל היה אמור להיות בראשון) וגם זה שאני לא אוכל טוב כול השבוע לא עזרה במיוחד..
כל חזרה קשה עד בלי אפשרית, אבל כשל זה כשל ואין לי מה להגיע לזה.
רוצה שאני אשלח לך סרטון של הסקוואט האחרון שעשיתי של הסט הראשון שלי? (בתוכנית SS)
אתה רוצה לראות איזה גריינדים מטורפים יש לי?

אז יש לך חרא גישה ואתה לא תתקדם איתה. המנטליות משחקת פה הרבה.

• פותח/ת השרשור
רוצה שאני אשלח לך סרטון של הסקוואט האחרון שעשיתי של הסט הראשון שלי? (בתוכנית SS)
אתה רוצה לראות איזה גריינדים מטורפים יש לי?

אתה רוצה אני אשלח לך סרטון של גריינדר מטורף? ברמה שחזרה רביעית לקחה לי 10 שניות לעלות ובחזרה הסופית למרות שידעתי שאני אכשל הלכתי על זה ונכשלתי.
משקלים רציניים אני מעדיף לא לעלות מהר מדי, לעשות גריינד מטורף רק בשביל שהמשקל יעלה, לעשות טכניקה זוועתית ובסוף אני אכשל.

אתה רוצה אני אשלח לך סרטון של גריינדר מטורף? ברמה שחזרה רביעית לקחה לי 10 שניות לעלות ובחזרה הסופית למרות שידעתי שאני אכשל הלכתי על זה ונכשלתי.
משקלים רציניים אני מעדיף לא לעלות מהר מדי, לעשות גריינד מטורף רק בשביל שהמשקל יעלה, לעשות טכניקה זוועתית ובסוף אני אכשל.
כן. אני מאוד רוצה לראות.
(לא התכוונתי במובן הציני, אני באמת רוצה לראות סרטון של סקוואט שלך עם גריינד..)

• פותח/ת השרשור
אז יש לך חרא גישה ואתה לא תתקדם איתה. המנטליות משחקת פה הרבה.
צודק, המנטליות פה משחקת הרבה.
ולצערי ברגע שאני מרגיש ויודע שאני אכשל בסט השני, אז וואלה רוב הסיכויים שאני אכשל בסט השני. גם אם מבחינה פיזית יכולתי להשלים אותו.

ולצערי ברגע שאני מרגיש ויודע שאני אכשל בסט השני, אז וואלה רוב הסיכויים שאני אכשל בסט השני. גם אם מבחינה פיזית יכולתי להשלים אותו.
אתה יכול לשלוח לי בפרטי או לפרסם פה את הסרטון של הסקוואט עם הגריינד ה"מטורף" שלך?
כי וואלה יש מצב שאתה באמת צודק...

פשוט שים את האוזניות (אם זה עוזר לך), תיכנס מפוקס לסט, אל תזלזל בעצמך, תתן את הכל ויהיה בסדר

• פותח/ת השרשור
כן. אני מאוד רוצה לראות.
(לא התכוונתי במובן הציני, אני באמת רוצה לראות סרטון של סקוואט שלך עם גריינד..)

מצאתי את הסרטון (קבור עמוק בגלריה של הפלאפון)
רועד שם כמו חולה אפילפסיה.
אם אתה רוצה אני אעלה מחר ואשלח לך קישור בפרטי.

מצאתי את הסרטון (קבור עמוק בגלריה של הפלאפון)
רועד שם כמו חולה אפילפסיה.
אם אתה רוצה אני אעלה מחר ואשלח לך קישור בפרטי.
אני רוצה 😃
ושתבין.. אל תקח את מה שאני אומר כמשהו רע, אני פשוט רואה שאתה בקושי מתקדם ולא יכול להיות שזה ככה.. יש לך עוד הרבה הרבההה להתקדם לפי שתחשוב על להתקע

• פותח/ת השרשור
פשוט שים את האוזניות (אם זה עוזר לך), תיכנס מפוקס לסט, אל תזלזל בעצמך, תתן את הכל ויהיה בסדר
1. אין אוזניות (יש למישהו המלצה לטובות וזולות מאייבי?)
2. מנסה להיכנס כמה שיותר רגוע ומפוקס לסט, יש לי איזושהי בעיה שבסט השני הברכיים רועדות (אני לא יודע אם זה מהתרגשות או מאיזושהי בעיה פיזית)
הסט השלישי לעומת זאת עובר חלק יחסית.

אני רוצה 😃
ושתבין.. אל תקח את מה שאני אומר כמשהו רע, אני פשוט רואה שאתה בקושי מתקדם ולא יכול להיות שזה ככה.. יש לך עוד הרבה הרבההה להתקדם לפי שתחשוב על להתקע

גם אני חושב ככה. אבל כמה שאני לא מצליח להתקדם זה מייאש.
אני אבנה לעצמי תפריט מסודר מחר בתקווה שזאת הבעיה.

זה הגיע לרמה שיצאתי מהאימון היום מדוכדך לגמרי.. לא קרה עד עכשיו.

1. אין אוזניות (יש למישהו המלצה לטובות וזולות מאייבי?)
2. מנסה להיכנס כמה שיותר רגוע ומפוקס לסט, יש לי איזושהי בעיה שבסט השני הברכיים רועדות (אני לא יודע אם זה מהתרגשות או מאיזושהי בעיה פיזית)
הסט השלישי לעומת זאת עובר חלק יחסית.
אוזניות סטנדרטיות של סמסונג יכולות לעשות את העבודה. אם אתה יכול להשקיע יותר, לך על זה

אם אתה מוכן להשקיע על אוזניות ממש טובות לך על SHURE SE215.. אני כרגע חוסך אליהן (הם עולות בסביבות ה385 שקל~),
אבל כמו שחיים אמר, אוזניות שיעשו את העבודה הם SAMSUNG פשוטות או כל אוזניות אחרות ב50שח..
אבל יש הבדל של שמים וארץ בין הווליום, איכות, אטימות וכו' בין שני האוזניות האלו

אם אתה מוכן להשקיע על אוזניות ממש טובות לך על SHURE SE215.. אני כרגע חוסך אליהן (הם עולות בסביבות ה385 שקל~),
שבוע הבא אני טס לספרד.. הזדמנות לקנות דברים.. כנראה אני הולך להביא איזה 3 דליים חלבון ועוד איזה גאדג׳ט
אבל כמו שחיים אמר
גם לו קוראים חיים אז נסכם שנקרא לו מוישה

שבוע הבא אני טס לספרד.. הזדמנות לקנות דברים.. כנראה אני הולך להביא איזה 3 דליים חלבון ועוד איזה גאדג׳ט

גם לו קוראים חיים אז נסכם שנקרא לו מוישה
באמת? יש מצב שאתה מביא לי משמה חלבון ואני אשלם לך כמה שהוא עלה לך? אם כן תודהההה 😍

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית