- פותח/ת השרשור
סעמק אני גם רוצה פיזיו צמוד
תתחיל כבר תתואר ותסיים אותו
אני גם יכול להתלמד עליך תוך כדי 🤩👏
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סעמק אני גם רוצה פיזיו צמוד
תתחיל כבר תתואר ותסיים אותו
אחרי לא הרבה שעות שינה ותזונה לא משו ביומיים האחרונים
האימון היה די עם הרגשת חולשה וסחרחורת..
פרס נפח - 5X5 ל54 (עליה קטנה אמנם אבל זה בגלל הכאבים בשכמה שאובחן ב-מרים השכמה תפוס..)
סקוואט 5X5 ל-80 - משקל קליל אבל המפשעה הורגשה בסט או שניים, אולי פישוק, אולי חולשה, אולי לא רוצה לחשוב..
צ'ין אפס - 12\12\10 משקל גוף
צרפתית - 25 פאונד כל צד 3 סטים 10 חזרות
פטישים - 12.5 ל12,10,10
חיטוב מתקרב לו.. ואיתו המותרות ✌️
מכון די ריק שזה נחמד
מתחיל לבצע דד ואז מגיע מתאמן במכון שתופס את הראק לשעה בשביל 5X5 של דיפס (לא כולל חימום) וזמני מנוחות ארוכים במיוחד
אמרתי לעצמי למה זה קורה דווקא לי !<!?
מפה לשם חזרתי אליו אחרי שעברתי בבנץ ומצאנו דרך לעשות קומבינציה על הראק ששינו עובדים בו זמנית - לא יודע כמה יעיל ונכון זה היה אבל לאותה נקודת זמן זה היה פתרון המוצא..
בכל מקרה התחלנו לדבר (אנחנו מכירים מלפני לא משו חדש) מעבר לרזומה מרשים של אחד שהולך להתגייס לשייטת , ראיתי שהוא רואה סדרה יפנית תוך כדי האימון (one משהו..) , ומסתבר שזה סדרה בשפה לא ברורה מלאה בצרחות ומוזיקה שעוזרת לך להכנס לאטרף וריכוז בזמן האימון.. מה שעוד יותר הפתיע אותי שהוא לא היחיד שעושה את זה ..(למדתי משהו חדש:angel:)
דדליפט - 3X5X125 - היה סבבה, חוץ מזה שהמוט כל הזמן החליק לי .. מגנזיום דחוף!
בנץ קל - 3X5X75- מרגיש תחושה מציקה בכתף ימין בירידה וזה מלחיץ טיפה - והמשקל עצמו בכלל לא כבד שזה הופך את זה למוזר יותר (מעבר לזה שהרבה זמן לא עבדתי בנץ)
סקוואט - 5X5X85 - סבבה - לפעמים מרגיש תחושות מוזרות בפשעה , ולפעמים לא.. לא יודע מה לחשוב לגבי זה
דיפס - 15,15,12 משקל גוף
קרלז- 3X10X30 - לא קל
אימון אחרון לפני חיטוב
פרס עצימות - חשבתי לעשות חמישייה כבר בחימום הבנתי שזה לא ילך ועשיתי שתי שלשות ל62.5
סקוואט - חמש חמישיות של 90 , ממשיך להתקדם בלי שיכאב אבל עם באט ווינק טיפה מטריד
דד רומני - 3 עשיריות ל65 - לא קל
צין אפס - 12,6,8 הרגיש די מוזר לא יודע נראלי עייף פשוט
בנץ צר - שלוש עשיריות ל-12.5 כל צד
פטישים - 12.5 כל יד 12,12,10
יאללה לטרוף בסופש לפני המעבר ללפטין מתפרץ
התחלתי חיטוב השבוע..
את האמת שיום ראשון התפרקתי בגורדוס לפני כן ככה שנראלי יהיו לי עוד מצברי פחמימות בגוף לכל השבוע.
אז עם החיטוב יש תכנון חדש שהתחלתי ליישם
ככה שמה היה היום :
סקוואט 5X5 - כל הסט אקרוס ל95 קילו , היה סבבה , לא מרגיש את המפשעה יותר מדי, חושב שאם אוסיף עבודה של מערוך לפני הסט יהיה עוד יותר טוב
בנץ' - 4X5 - לא ידעתי בדיוק כמה לשים כי הרבה זמן לא עבדתי כבד לבנץ , אמרתי אני אתחיל ב80 ראיתי שקל עוד בחימום העלתי ל85 , גם לא היה כלכך קשה אבל אמרתי לא נהיה גרידיים , ככה שזה המשקל ההתחלתי
בנט אובר 4X8 - תרגיל שכמעט ואף פעם לא עשיתי אבל הרגשתי צורך לתכנון הזה להוסיף דגש לגב עם משיכה נוספת מעבר למתח - התחלתי עם 60 , לא היה קל ולדעתי הטכניקה לא מ100 אחוז צריך לעבוד על זה.
צרפתית - פה קרה לי משהו מוזר, באתי לקחת את המוט דאבליו לאחור בכפיפת מרפק כמו שמתחילה התנועה ופתאום הרגשתי דקירה מטורפת בשכמה ימין שעלתה לטרפז והצוואר , הרגשתי משותק לכמה שניות עם המוט מאחורי הראש ואז שהתאשתתי וזרקתי אותו פתאום הרגשתי תפוסס של החיים ברמה שאני לא יכול עד כתיבת הלוג לסובב את הצוואר לצד ימין.. אין לי מושג איך זה קרה בכל מקרה היה 12.5 לשלוש עשיריות
פטישים - 12.5 לשלוש של 12
אוף כואב הצוואר ..
עדכון מאוחר - ככה זה שעובדים סביב השעון בשביל הטיול שבאופק..
ממשיך עם התכנון החדש -בנתיים מרגיש סבבה
סקוואט 20% קל יותר- 3X5 ל75 - היה סבבה
פרס 4X5 ל50 - דילואד קל לאחר שילוב של הבנץ הכבד ומעבר תכנון וגם הטרפזים והסקפולה שתפוסים כמה זמן
דד ליפט- 2X6X130 - הרגיש כמו אירובי לעשות שישיות, מה גם שבחזרה שתיים האחרונות כבר מעייפות מרגיש שהטכניקה נשברת - חושב שעדיף לרדת ל2 חמישיות או אולי שלשות לחמישה סטים יעזור יותר להתקדם ...
דיפס - עוד טיפה נפח לחזה ויד אחורית 15X3 משקל גוף
קרלז- 11.5 כל צד לשלוש עשירית עם מוט אולימפי
שבוע 2 לחיטוב מתקדם סבבה אחרי ציט אתמול ..
סקוואט כבד -5*5 ל100 - מתחיל להרגיש את החוסר נוחות במפשעה ..
בנץ - התכנון הי לעשות 4 סטים של 5 ל87.5 - החדר הכושר הפגר שלי עם הפאונדים שוב סובל אותי ובפועל יצא שבוא הראשון עשיתי 97.5 לרביעיה (ברחתי מהכשל) ולא הבנתי למה זה כזה כבד עד שחישוב קל העלה את הטעות.. השלמתי עוד 3 עם המשקל הרצוי וכמה כאפות שעות בראש
בנט אובר - 4 שמיניות ל45 פאונד כל צד
פשיטות מרפק עם דאמבלס - 12,12,10 ל12.5 כל צד
פטישים 3*12 עם 12.5 כל צד
אימון בין אימונים
תכננתי להתאמן ב17 אחרי אימון שהיה לי, ופתאום מתאמן שלי מגיע למכון להתאמן לבד רואה אותי ומציע שנעשה אימון ככה באותו רגע - חשבתי עם עצמי (כי ההשלכה שלי זה היא שאני דוחה את האימון לערב מאוחר כי זה בדיוק החלון שהיה לי לי להתאמן בין אימונים ) , בסוף החלטתי לקבל אותו (כסף וכאלה..) והתאמנתי מאוחר..
סקוואט קל - 3X5X80 ..
פרס - 4X5X52.5 - לא כזה כל וזה מוזר..
דד ליפט - שיניתי תכנון ירדתי לשלשות ל5 סטים - הרגיש סבבה - 132.5 קילו
קצת דיפס וקרלז לסיום והביתה
סקוואט 102.5 5-5
בנץ 90 4-5
חתירה 62.5 4-8
פשיטת מרפקים 12.5 3-12
פטישים 12.5 3-12
אז סגרתי את הטיול של למזרח - 4 חודשים (פחות שבוע) עד חודש לפני התואר..
בנתיים להווה -
סקוואט קל 82.5 שלוש חמישיות
פרס 55 4 חמישיות
דד ליפט - 135 חמש שלשות - כל סט הרגיש לי משהו אחר שמציק בטכניקה - בעיקר מפחד על הגב שלפי ביקורות מהצד הוא הפן הפחות בעייתי..
קצת ידיים קרלז ודיפס
ומתחיל לחשוב על איך מתאמנים בחופש
קצת מזייף בזמן האחרון עם העדכונים
טרוד בכל הנושא של הטיסות וההזמנות
אחרי שסגרתי מלון וטיסות לאי בורוקאי בפיליפינם מסתבר שסגרו אותו ולא טרחו להודיע לאף אחד , וגם הזונות ממשיכים לחייב ולמכור בתי מלון וטיסות אליו - קיצר הלכו איזה 2000 שקל מכל הסיפור הזה ..
סקוואט - 5X5X105 נהיה לי כחול מהחגורה בבטן
בנץ - 4X5X92.5- היה מעולה
בנט אובר - 4X8X22/5 - אחרי מעבר על סרטונים הטכניקה מתחילה להסתדר והתרגיל מרגיש טוב
פשיטת מרפקים ופטישים - 15 קג 3X10 לשניהם.
דד ליפט - 137/5 לשלוש חמישיות - חושב שהגב טיפה מתעגל לקראת הנעילה - צריך לבדוק שוב ולחזור על המשקל
פרס- 4 חמישיות ל56.5 - האחרון לא עלה כלומר באחרון עשיתי רביעייה - די בגלל טעות טכנית ..
סקוואט קל - 85X3X5 - התאוששות
דיפס - 3-12 עם 5 קילו עלי
קרלז - 25 פאונד על מוט קטן כל צד ל3 עשיריות
אימון לפני אחרון בהולמס פלייס לפני שעוזב את העבודה בגלל הטיול..
סקוואט 10% - 5X3X95
בנץ חיובי - 31.7 קילו כל צד ל4 חמישיות (כן ככה זה עם פאונדים..)
מתח - 4*8 ל5 קילו
טרייספס פרס דאון + פטישים סופר סט - פלטה 27.5 ו15 קילו בהתאמה
אימון אחרון ומחר גם משמרת אחרונה לתקופה שלי בהולמס
אגב זוכרים את הטיול המתוכנן - קיצר כל ההפקה שלו זה כזה כאב ראש :/
סקוואט - 107/5 לחמש חמש , מפשעה יחסית סבבה, התחיל לפעמים כאב מציק בברך ימים בעת שבירת מקביל..
בנץ' - 95 לארבע חמישיות - הרגיש סבבה , חייב לשפר את היציבות של המוט והגוף על הספסל..
בנט אובר - 27.5 ל4 שמיניות - טכניקה כבר מרגישה טוב יותר
פשיטה +פטישים סופר סט- 15 קילו לשניהם 10,10,12
מזייף לגמרי בעדכונים...
סקוואט קל - 87.5 לשלוש חמישיות
פרס- 4 חמישיות ל57.5 קילו
דד ליפט- היה גרוע צריך לעשות חשובים - 3 שלשות של 140 ועוד 2 שלשות של 130
דיפס - 3 סטים של 12 עם 5 קילו
קרלז - 30 קילו ל10 כפול 3
עוד עדכון ששכחתי - התאריכים גם כבר התבלבלו לגמרי
סקוואט 10% - 97.5 שלוש חמישיות
בנץ חיובי - 85 לארבע חמישיות
מתח - 4 שמיניות עם 6.25 קילו עלי
דד רומני - 3 עשיריות עם 80 קילו
פשיטת מרפקים ופטישים עם 15 קילו 3 עשיריות
אוטוטו הטיסה , מתאמן בנתיים במועדון זמני לחודש - חשבתי שאין מועדון גרוע מהמועדון שהתאמנתי בו, מסתבר שיש - פשוט פח ..
בכל מקרה
ממשיך להתקדם יפה לחיטוב וזה עושה אותי מבסוט והכי חשוב אין כאבים !😃
סקוואט - 110 5X5
בנץ'- 97/5 4X5 שחזור של המשקל שיא שלי בנפח בטקסס והרגיש ממש סבבה - שבוע הבא סוף סוף במאה לחמישיה ..
בנט אובר- 70 קיילו שתי שמיניות , 7 , ו-6 - הפעם היה קשה מהרגיל
פשיטה ופטישים סופר סט 15 קילו 3 עשיריות
אין מצב שזה יותר גרועNeCHineCh עדכן/ה את הלוג ״בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק״:
עדכון לוג: 24/04/18
קרא את שאר עדכון הלוג...
אין מצב שזה יותר גרוע
מאיזו בחינה?תאמין לי שכן..😭