הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק

בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-3/5/18
א- עומס
ב- מרווח עבודה
ג- איכות הציוד
ד- סדר וארגון ובעיקר נראות
ה- רצפה עקומה - אני יודע שזה בכל מקום אבל שם זה חריג!
ו - ערסים וסטרואידים..🤢

א- עומס
ב- מרווח עבודה
ג- איכות הציוד
ד- סדר וארגון ובעיקר נראות
ה- רצפה עקומה - אני יודע שזה בכל מקום אבל שם זה חריג!
ו - ערסים וסטרואידים..🤢
אין כמו ערסים מוזרקים מה ישך

NeCHineCh עדכן/ה את הלוג ״בחור מבולבל שסה"כ רוצה להתחזק״:

עדכון לוג: 26/04/18

סקוואט 20%אוף - 90 3X5

פרס- 60 קילו - היה אמור להיות 4 חמישיות , כבר בסט הראשון הרגשתי את הקושי ועשיתי רק רביעיה - המשכתי ככה עוד סט ובשלישי כבר אחרי השלישי לא עלה - הורדתי ל55 והשלמתי עוד 2 חמישיות..

דד ליפט - אחרי הבעיות טכניות באימון הקודם - הורדתי ל130 ועבדתי לחמישיות ל3 סטים (שמסתבר שאחד מהם היה 120 בטעות ..סתום :/)

דיפס - 7.5 עלי - 3 עשיריות

קרלז - מוט רחב עם 5 כל צד - 12,10,10

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 28/04/18

אימון ראשון מזה תקופה בשבת

תאמת שזה די כיף , המקום היה ריק מאנשים וראו על המדריך המתוסכל את השעמום בעיניים (כמה שאני מבין אותו..) , לפחות פתחנו בשיחה קולחת על ריפטו והתקדמות באימונים שהעבירה לי תאימון..

סקוואט 10% אוף - 3X5 100 היה קליל

בנץ' חיובי - 87.5 4X5 היה קשוח , באחרון היה קרוב מאוד לכשל אבל עברתי את זה

צ'ין אפס - 3X8 עם 7.5 ובאחרון עלה רק 5 חזרות ..(התכנון היה 4X8ׁׂׂׂ)

רומני - 82.5 שלוש עשיריות - קשה להחזיק אותו הלכו לי האצבעות והיבלות חוגגות

פשיטה ופטישים..

עוד שבועיים:s85:🤩

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 30/04/18

שוב שכחתי לעדכן.. פשוט תרוד בהזמנות והכנות לטיול , תמיד מרגיש לי כאילו אין לי מספיק זמן לטייל למרות שזה 4 חודשים ?!
בתכלס אימון עם תחושת חולשה ורעב , החיטוב טיפה מתחיל לתת את אותותיו מה גם שאני קצת מפספס ארוחות עם כל הסידורים..

סקוואט - 112.5 5X5

בנץ - היה ניסיון לתת חמישייה ל100 כפול 4 סטים, בתכלס כבר בראשון הרגשתי שזה לא ריאלי ועשיתי 3 ל5 סטים, ההרגשה הכללית של העייפות ורעב כנראה הכניעו אותי - שבוע הבא אימון אחרון לפני הטיול לנסות לשבור את זה..

בנט אובר - 75 ל4 שישיות

ותרגילי עזר..

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 02/05/18

פרס - ניסיון חוזר לעשות 4X5 עם 60 , לא הצלחתי אבל הייתה התקדמות מפעם קודמת ככה שהפעם הצלחת 5 רביעיות .. שבוע הבא שבוע האחרון לנסות ולהצליח..

סקוואט קל - 92.5 3 חמישיות , הוא היה לפני הפרס לא יודע למה שמתי אותו שני עכשיו, בכל מקרה לא משו מיוחד

דד ליפט - בגלל ששבוע שעבר שכחתי לעשות 3 סטים של 5 אלא רק 2 כי סט אחד היה עם משקל קל יותר, אז חזרתי על זה היום והצלחתי, כן שוב תוהה לגבי הטכניקה..

תרגילי עזר..

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית