הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

סוג של SS

• פותח/ת השרשור Muzi
  • פורסם בתאריך

Muzi

משתמש פעיל
495
66
נק' מוניטין:
160
495
66
Muzi הוסיף לוג חדש:

סוג של SS - מעקב.

פתחתי בעיקר בשביל עצמי, שיהיה לי מעקב,לראות את ההתקדמות,וכי משעמם לי בחיים.
הערות:
התוכנית שלי עם פרונט סקוואט יחסית קל,כי הרגשתי שזה מעמיס עליי יותר מידי,בנוסף אני מתחיל מלחיצות כי הסקוואט הכבד שוחט אותי ותוקע לי את הלחיצות,אני עושה פאוורקלינים בסטים של 2 כי אני מרגיש הרבה יותר פיצוצי ככה,וזאת בעיה אצלי בפאוורקלינים,זאת התוכנית:
A:
Press\Bench 3X5
Squat 3X5
Chinups Bodyweight מתכוון להעלות חזרה כל אימון כרגע על 4
Resistance Band Chinups 3XAMAP

B:
Bench\OHP 3X5
Front Squat 3X5(לא כבד...

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

• פותח/ת השרשור
Muzi עדכן/ה את הלוג ״סוג של SS״:

עדכון לוג: 22/05/15

A:
Press 35
1X5,1X4,1X4 סהכ מרוצה מהעלייה שלי בפרס בזמן האחרון,החזרה האחרונה בכל סט הייתה די גריינד,אימון הבא אני אעשה אותו משקל,בתקווה לחזרות יותר יפות.
Squat 82.25
1X5,1X4,1X5 עשיתי 5 בסט השני,פשוט איבדתי איזון לגמרי,סהכ המשקל היה די קל.
Chinups 4X1 משקל גוף
Chinups 2X4,1X2.5 עם גומיה.. כמעט הצלחתי לנעול את החזרה האחרונה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 24/05/15

אימון B

אתמול היה לי איזה וירוס או משהו,שילשלתי,ככה שלא באתי עם יותר מידי ציפיות לאימון,שקלתי לא לנסות להתקדם במשקלים,ועשיתי טעות וכן ניסיתי להתקדם בבנצ.

Bench - נסיון עם 52.5 הצלחתי 3 חזרות,הורדתי משקל ל50 עשיתי 3 סטים של 4,לא יכולתי יותר מזה,סהכ לא נורא,אני אנסה לעלות שבוע הבא,שוב 52.5,לא מרגיש צורך בריסט עדיין.

Squat - יום קל,שני סטים של 60 קילו ל5 חזרות, בראק חדש,היה בלי מראה,היה קצת קשה בגלל שזה מיקום אחר וירדתי ממש ATG.

Deadlift - הבנתי שאין סיכוי שאני אעשה 95 היום,בגלל אתמול,אז...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 26/05/15

C:

יום חרא,לא ישנתי בבית ובגלל זה נאלצתי לקום ב6 וחצי כשנרדמתי רק בערך ב1 וחצי... בנוסף לזה לא הצלחתי להתאושש מספיק טוב בגלל החוסר שעות שינה,ולא הייתה לי אופציה לדחות את האימון למחר(שהיה יכול לסדר לי אימון טוב) כי אני במיונים לטיס... ולדחות ביומיים זה מוגזם כבר... קיצר היה זוועה נקווה שאימון הבא יהיה טוב...

Press 35kg
1X4 1X4 1X3 השלמתי ל5 עם ג'רקים,רק כדי לסיים יפה... הרגיש זוועה,חוץ מזה שהכתפיים שלי היו קצת תפוסות סעמק,הייתי יכול להצליח את זה אם הייתי ישן כמו שצריך..

Squat 85kg
3X5 הלך...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 29/05/15

A:
הרגשתי אחלה לפני האימון,ישנתי טוב וראיתי את זה באימון,יחסית.

Bench 52.5KG
סט ראשון היה קליל,5 חזרות בלי סיבוכים,סט שני הלך קצת פחות טוב,לא נחתי מספיק,והצלחתי רק 4 חזרות,אחרי זה בסט האחרון רציתי ללכת על בטוח,חיכיתי משהו כמו 5 6 דקות וביקשתי מחבר שיוציא לי את המוט בהתחלה,והצלחתי 5.

Squat 87.5KG
הלך די טוב,קצת חששתי כי עשיתי את זה בראק החדש,שאף פעם לא עשיתי בו סקוואט כבד,אבל הלך ממש טוב,חוץ מהחזרה האחרונה של הסט האחרון שלא ירדתי מספיק...

Chinups
5X1 משקל גוף
3X4 גומיה

החלטתי להתחיל...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 31/05/15

B:

Press 35KG
2X5
1X4
השלמתי עם פושפרס,אתה החזרה האחרונה,סהכ שיפור מאימון קודם,מאמין שעוד שני אימונים אני כבר אוכל לעשות 37.5

Squat 70KG
2X5 שום דבר מיוחד,סקוואט קל רגיל.

Deadlift 95KG
1X4 לא הצלחתי את החמישית,ניסיתי,הרמתי טיפה וזהו...

עזר:
Deficit Deadlift 60KG
התרגיל הזה עוזר לי להפעיל את הרגליים טוב יותר בדדליפט,אז עשיתי 3X8,הרגיש די טוב,קצת שחוט,מקווה שאני אצליח להתאושש כמו שצריך לאימון הבא.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 02/06/15

יום זין,הייתי עייף כי היה לי ביתספר,ולמרות שישנתי שנצ הכול עדיין היה דפוק סעמק
Bench
טוב אז הייתי אמור לעשות 55 ולגמרי הייתי יכול פיזית אבל המוט שהשתמשתי בו הלך,קנו מוטות חדשים והם זין, עשיתי עם מוט אחד חימומים הגעתי ל55 2 חזרות מרגיש משהו מוזר,החלפתי מוט חימום,3 חזרות ב55 מרגיש עדיין חרא,בסוף השגתי מוט טוב שהיה תפוס,וכבר לא היה לי כוח...
בסוף עשיתי 52.5 3x4 סעמק

הרגשתי לא משהו אז לא ניסיתי בכלל סקוואט כבד...
Powerclean 47.5kg
5x3
עלה ממש ממש בקלות,מבסוט מהפאוורקלינים,גם מהטכניקה,אני...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 05/06/15

A:
מרגיש טיפש..

Press
הרגשתי ממש טוב... אז אמרתי אולי נעלה במשקל? זה לא שממש נכשלתי אימון קודם,עשיתי 5,5,4 אבל חטפתי כאפה מעצמי... ניסיתי 37.5KG עשיתי 3 חזרות,וזהו לא הייתי יכול יותר כלום,כמו טמבל ניסיתי להתקדם,ועוד בתרגיל כזה... מה חשבתי לעצמי? אחרי זה חזרתי ל35KG שהייתי אמור לעשות היום 3X5 אבל הצלחתי 5,4,4 השלמתי ל5 עם ג'רק כי ג'רקים זה כיף.

Squat
ניסיתי 90KG עשיתי 5 חזרות,ואז המאמן העיר לי על העומק,ובצדק...
הורדתי ל85KG ועשיתי 3X5,הסט האחרון היה די מכוער,בחזרה השנייה איבדתי שיווי...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 07/06/15

B:
Bench
52.5 1x5,1x4 לא הרגיש הכי טוב,היה די גריינד,הורדתי משקל ל50,2x5 אחרי זה פשוט חיכיתי למוט אז עשיתי קצת שטויות,40x12 וזהו.

רציתי לעשות דדליםט לפני הסקוואט,פשוו כדי שהרגליים לא יהיו תשושות,
100x3.5 די מרוצה,חזרה רביעית לא הצלחתי לעבור את הברכיים והחזקתי איזה 3 שניות כמעט איםה שנתקעתי ופשוט לא הצלחתי,לא נורא אימון הבא 5

Pause squat
רוצה לעבוד על שליטה במשקל לאורך התנועה,עצירה מלאה ATG
3X3X60 בעיקר כדי לעבוא על התנועה,הקםדתי על מנוחה די נמוכה,גם בין סטים וגם בין חזרות.

Romnian...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/06/15

C:

בהמלצת פאוורליפטר מהחדכ שלי התחלתי עם הפאוורקלינים,והרגיש נהדר

PC 50KG
5X3 EZ PZ

Press 35Kg
5,4,5 קצת מעוצבן,כי הייתי עייף קצת מהפאוורקלין,אבל היה נקי,יחסית.

Front Squat 45KG
עליתי ב2.5 כל צד,הרגיש סהכ די טוב,צילמתי את הסט האחרון,לקבל קצת ביקורת,למרות שסהכ הרגיש לי ממש אחלה

לא היה לי כוח לשכיבות שמיכה,אז עשיתי בטן,כי הרגשתי שהבטן שלי חלשה בפרונט סקוואטים.
עשיתי קצת AB ROLLOUT ואז הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה,אז עברתי לבטן סטטית ועשיתי שני סטים
60 שניות,50 שניות וזהו.

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 15/06/15

Wtf? היום הכי גרוע בהיסטוריה של החיים שלי

Press 32.5kg 5x5 היה טיפה קשה, הורדתי טיפה במשקל ועברתי ל5x5

Deadlift
לא הצלחתי 100 אפילו לא חזרה אחת,הייתי מיובש ובקושי אכלתי ואני מעוצבן רצח.
90×5 חזרות ממש מגעילות.

אחרי זה הלכתי להשתין והבנתי שאני מיובש לגמרי אז שתיתי ליטר מים.

סקוואט עם משקל תלוי(עם חגורת משקל) ניסיתי,הגב לא הרגיש טוב,אז לא רציתי להעמיס עליו סתם,עשיתי סט של בערך 10 עם 20 קילו ואחרי זה משהו כמו 5 עם 36 קילו והלכתי. מקווה שאימון הבא לא יהיה זין

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 20/06/15

80.4 מ.ג

Squat 95kg חגור
2x5 1x4 לא ניסיתי בכלל חזרה אחרונה הייתי גמור,אני צריך למצוא פיתרון מה לעשות ביום הזה כדי שאני אוכל לץפקד אחרי הסקוואט

Press 35kg
1x5 2x4 חגור ואז 2x4 לא חגור,הרגשתי עייף אז חגרתי ואז הבנתי שזה לא משנה לי ואני לא אשתמש בחגורה בפרס יותר, כנראה רק בסקוואט בינתיים לפחות.

מתח4x הלך סבבה כזה שיניתי אחיזה כי נמאס לי ממתח בנפח

חתירה עם דאמבל
20x8 כל יד
22.5x8 כל יד
סתם לא הייתי בטוח במשקל כי כבר המון זמן שלא עשיתי חתירה עם דאמבל.

שכיבות שמיכה
8 5 5 סבבה, הייתי ממש...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית