ייעוץ למה לא לכפפות?

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
שלום אנשים, אני רואה פה בכל מיני אשכולות שהרבה פה לא ממליצים על כפפות, משהו יכול להסביר לי למה?
כי זה מאוד נח לי..
תודה!

גם לי הטיפו הרבה בקשר לכפפות ולא מצאתי סיבה משמעותית למה לא. למתח זה עוזר במיוחד כי אם אתה תחליק לפני שתתן את המקסימום אתה תבצע פחות עבודה על השריר. בכל מקרה תפעיל שיקול דעת, אם זה מאוד נוח לך ולא מפריע הייתי נשאר עם כפפות. אם זה כדי לשמור על הידיים אני חושב שזה מיותר.

dc38025f3d59d2cb73368b126c3c4fdb.jpg

היחידי ששונא כפפות זה טנק, הוא אוהב יבלות כנראה 😲 אני אישית חושב שזה לא קריטי, מה זה משנה כפפות או לא פשוט תרים ברזלים, אני אישית קניתי כפפות כשהתחלתי להתאמן, כשהתחלתי לעשות דדליפט והגעתי למספרים תלת ספרתיים הכפפות כבר נקרעו, מאז לא קניתי חדשות, לא נחוץ לי כבר..

גם עם כפפות יהיו לך יבלות בידיים
אני לא אוהב את התמונה הזאת כי זה נותן לגיטימציה למי שהכפפות שלו באמת תואמות לארנק... @Alikk1998
הנה ציטוט של אליק מתוך המאמר: http://****/?p=603
כפפות
המשפט "תשתמש בכפפות אם הן מתאימות לארנק שלך" נפוץ ביותר בקרב המתאמנים.

45fb74faeaa67c673f5b654503e48fc3.png

אני לא אוהב את המשפט הזה, כי הוא נותן לגיטימציה לשימוש בכפפות לאנשים שהארנק שלהם מתאים לכפפות.
השימוש בכפפות מיותר לחלוטין והוא רק מפריע לאימונים ומקשה על האחיזה כיוון שהמתאמן נאלץ לתפוס פריט עבה יותר. יבלות הן חלק בלתי נפרד מהאימונים ואם בכל זאת הן כל כך מפריעות לכם ניתן "לטפל בהן" באמצעות שיופם ושימוש בקרם ידיים. אם אתם מחליקים / מזיעים בידיים השתמשו במגנזיום (נוזלי או מוצק).

גם עם כפפות יהיו לך יבלות בידיים

אני לא אוהב את התמונה הזאת כי זה נותן לגיטימציה למי שהכפפות שלו באמת תואמות לארנק... @Alikk1998
הנה ציטוט של אליק מתוך המאמר: http://****/?p=603
אני מרגיש כמו ריפטו

אני מרגיש כמו ריפטו
מי יודע מה העתיד צופה לך...
למתח זה עוזר במיוחד כי אם אתה תחליק לפני שתתן את המקסימום אתה תבצע פחות עבודה על השריר.
בגלל זה אני שם מגנזיום על הידיים במתח
ואני גם אצטט את אליק:
"השימוש בכפפות מיותר לחלוטין והוא רק מפריע לאימונים ומקשה על האחיזה כיוון שהמתאמן נאלץ לתפוס פריט עבה יותר." (יש לציין שלא השתמשתי בכפפות אז זה לא מתוך נסיון אישי)

לדעתי זה פשוט דבר שמתרגלים.. לא תמיד יהיה לך את הכפפות שלך והכי חשוב זה בתרגילים כמו דדליפט ובנטאובר קשה מאוד שלא יחליק/יקרע .
פשוט תתחיל בלי יכאבו קצת הידיים בסוף תהיה לך תפיסה פצצה.

למה כן לכפפות זו שאלה יותר חשובה.
תתמודדו פעם בחיים שלכם עם טיפה קשיים ותתחזקו בזכות זה.

מנסיוני,
כשהייתי רגיל לכפפות, לא הצלחתי להתאמן בלי.
אם במקרה שכחתי אותן (כביסה פעם בשבועיים כי מסריחות בטירוף!), לא הצלחתי להתאמן כמו שצריך בלי.

לגבי המתח, שזה משפר.
התרגלתי להתאמן בלי כפפות ועכשיו לא נוח לי עם.....
גם המתח השפר...

מי יודע מה העתיד צופה לך...

בגלל זה אני שם מגנזיום על הידיים במתח
ואני גם אצטט את אליק:
"השימוש בכפפות מיותר לחלוטין והוא רק מפריע לאימונים ומקשה על האחיזה כיוון שהמתאמן נאלץ לתפוס פריט עבה יותר." (יש לציין שלא השתמשתי בכפפות אז זה לא מתוך נסיון אישי)
כן, מגנזיום זה כנראה אחלה פיתרון. אף פעם לא ניסתי אבל במקרה מתאמן אחד שהיה איתי בחדר כושר השאיר הרבה שאריות מגנזיום על המוט ואז שאחזתי במוט האחיזה הייתה פצצה. אשקול אולי שימוש בעתיד אבל נכון לעכשיו אני לא צריך.

שלום אנשים, אני רואה פה בכל מיני אשכולות שהרבה פה לא ממליצים על כפפות, משהו יכול להסביר לי למה?
כי זה מאוד נח לי..
תודה!
ברגע שתוריד את הכפפות ותתרגל יהיה לך נוח במידה שווה. מעבר לכך, מה כפפות? ברצינות?... 😆

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית