עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נו, ו? יש איזשהוא תקן שבדק את כל העוביים בעולם והחליט שהמוט האולימפי הוא בעובי המושלם? וזה נכון לכל יד, בכל גודל? או שכמה שיותר דק יותר טוב (ונעזוב את ההקשר הפרוידיאני)? אז למה לא לנסות לייצר מוטות הרבה יותר דקים?ואני גם אצטט את אליק:
"השימוש בכפפות מיותר לחלוטין והוא רק מפריע לאימונים ומקשה על האחיזה כיוון שהמתאמן נאלץ לתפוס פריט עבה יותר." (יש לציין שלא השתמשתי בכפפות אז זה לא מתוך נסיון אישי)
תכלס אמרתי על העובי בעיקר על סמך זה שנגיד ניסיתי לדדלפט עם מוט שהוא יותר עבה ממוט אולימפי וזה היה ממש לא נוח, כנ"ל מתח. האמת שלא ניסיתי לעבוד עם כפפות אף פעם, אבל כשאני חושב על זה נראה לי שזה רק מפריע לאחיזה. אבל היי לא צריך לכעוס 😘נו, ו? יש איזשהוא תקן שבדק את כל העוביים בעולם והחליט שהמוט האולימפי הוא בעובי המושלם? וזה נכון לכל יד, בכל גודל? או שכמה שיותר דק יותר טוב (ונעזוב את ההקשה הפרוידיאני)? אז למה לא לנסות לייצר מוטות הרבה יותר דקים?
נכון כי מרובע זה גוף דו מימדי, וכדור הארץ הוא תלת מימדי, הוא קוביהטוב שלא החלטתם שכדור הארץ מרובע.
עליך אני לא יכול לכעוס גם אם יגיע לך, אז בטח שלא בגלל כפפות 😍תכלס אמרתי על העובי בעיקר על סמך זה שנגיד ניסיתי לדדלפט עם מוט שהוא יותר עבה ממוט אולימפי וזה היה ממש לא נוח, כנ"ל מתח. האמת שלא ניסיתי לעבוד עם כפפות אף פעם, אבל כשאני חושב על זה נראה לי שזה רק מפריע לאחיזה. אבל היי לא צריך לכעוס 😘
נכון כי מרובע זה גוף דו מימדי, וכדור הארץ הוא תלת מימדי, הוא קוביה
זאת סתם החלטה שרירותית לחובבנים... עם אלמנט של טיזינג לצדה ב-LBS... 😃נו, ו? יש איזשהוא תקן שבדק את כל העוביים בעולם והחליט שהמוט האולימפי הוא בעובי המושלם? וזה נכון לכל יד, בכל גודל? או שכמה שיותר דק יותר טוב (ונעזוב את ההקשר הפרוידיאני)? אז למה לא לנסות לייצר מוטות הרבה יותר דקים?
בתכל'ס, החלטתם שאסור כפפות, וכמו שמישהו אמר בשרשור דומה שהיה פה - טוב שלא החלטתם שכדור הארץ מרובע.
בטח כי אתה בלי כפפות ואין קשר לשום סיבות אחרות..
גם המתח השפר...
וחוץ מזה, כיף לקלף את העור מהיבלות כשמשעמם.
לא...........לא בגלל שנטשתי את הכפפות...בטח כי אתה בלי כפפות ואין קשר לשום סיבות אחרות
לא כשאתה עושה דדליפט ולא שם מספיק מגנזיום..לא יודע מה איתכם לדעתי כל מה שהמוטות וזה עושים לידיים זה יפה
אני דווקא אוהב את זה רצח
שקרן מי שלא עושה את זה