Resource icon

לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'

חס וחלילה:badtaste14: פשוט צריך יותר מהירות והשומן הזה רק מאט אותי
למה אתה צריך מהירות בתור ליינמן? לפחות אם אתה אופנסיב,למרות שבמשקל שלך אתה נשמע לי נוז אז הגיוני שאתה צריך מהירות קצת

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך מהירות בתור ליינמן? לפחות אם אתה אופנסיב,למרות שבמשקל שלך אתה נשמע לי נוז אז הגיוני שאתה צריך מהירות קצת
אני OL זריזות רגליים זה דבר חשוב לליין מן ואני דריך מהירות לפולינג

ילד,תתעורר,אתה לא אלן הרן..

מסכים
אבל תישאר שמן עחי

לא דיברתי על זריזות רגליים, זה חשוב לכל עמדה. מה זה פולינג?

מסכים
אבל תישאר שמן עחי
שתדע לך שאני חזרתי עם אלן אינספור פעמים באוטו המגניב שלו יש לו ואן ואני מרגיש אמריקאי

• פותח/ת השרשור

מסכים
אבל תישאר שמן עחי
אני לא הולך להגיע ל90-100 יורד 10-20 קילו וזהו
לא דיברתי על זריזות רגליים, זה חשוב לכל עמדה. מה זה פולינג?

שתדע לך שאני חזרתי עם אלן אינספור פעמים באוטו המגניב שלו יש לו ואן ואני מרגיש אמריקאי
פולינג זה מתוך הליין לרוץ החוצה ולחסום LB\DE משהו כזה
מה השם שלך?

אני לא הולך להגיע ל90-100 יורד 10-20 קילו וזהו

פולינג זה מתוך הליין לרוץ החוצה ולחסום LB\DE משהו כזה
מה השם שלך?
אה, זה אצל הגארדים אצלנו קוראים לזה trap , שאתה בכלל רץ מאחורי הליין לכיון השני וחוסם בשביל הראנינגבאק, לזה אתה מתכוון?
ומה השם שלי... שמת לב לשם משתמש ? 😣

• פותח/ת השרשור
אה, זה אצל הגארדים אצלנו קוראים לזה trap , שאתה בכלל רץ מאחורי הליין לכיון השני וחוסם בשביל הראנינגבאק, לזה אתה מתכוון?
ומה השם שלי... שמת לב לשם משתמש ? 😣
כן זה פולינג....חשבתי שזה כינוי.. אתה משחק בנבחרת?
חבל עליך

• פותח/ת השרשור
aviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:

עדכון לוג: 19/06/15

יום שלישי אימון B
סקוואט
-4X5- י 72.5,85,95,95
דדליפט-4X5- י 105,115,127.5,145
מילטרי פרס-4X5- י 35,37.5,42.5,47.5
פוואר קלין-5X3- כל הסטים 65 קילו
יום חמישי היה אימון נבחרת ישראל בפוטבול מול 20 שקנים של היכל התהילה של NFL היה טוב
יום שישי-אימון C
סקוואט
-4X5-י 77.5,85,95,105 -1X3-117.5 י -1X8-95
בנצ פרס-4X5-י 55,60,67.5,75 -1X3-85 י -1X8-67.5
כנראה מיום חמישי מהאימון נבחרת כואב לי הגב לא עשיתי BOR ןקלין
תרגיל ליד קדמית
בטן

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא מבין מה זה ''כואב לי הגב'', גם לי כואב הגב תחתון כרונית כבר כמה חודשים, גם אני הגעתי אתמול לאימון שפוך מפורק ועשיתי אימון ארוך מאוד, אתה שחקן פוטבול, לא בלרינה, תזכור. אל תוותר לעצמך
אם זה ממש מגביל אותך בתנועה וכואב ברמה שאתה לא יכול לבצע, אז אל תעשה (ולך תבדוק את זה) כל עוד אתה לא מקיא/מתעלף אתה לא עוצר

• פותח/ת השרשור
לא מבין מה זה ''כואב לי הגב'', גם לי כואב הגב תחתון כרונית כבר כמה חודשים, גם אני הגעתי אתמול לאימון שפוך מפורק ועשיתי אימון ארוך מאוד, אתה שחקן פוטבול, לא בלרינה, תזכור. אל תוותר לעצמך
אם זה ממש מגביל אותך בתנועה וכואב ברמה שאתה לא יכול לבצע, אז אל תעשה (ולך תבדוק את זה) כל עוד אתה לא מקיא/מתעלף אתה לא עוצר
אני בחיים לא וויתרתי ואני בחיים לא אוותר, עדיף לא לעשות שתי תרגילים מאשר שבוע לא להתאמן תזכור אתה את זה.

• פותח/ת השרשור
aviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:

עדכון לוג: 24/06/15

החלטתי לשנות את התוכנית שלי, עקב התחלת הליגה הקרובה אני אעשה 3 אימונים של מהירות זריזות וכח מתפרץ 2 אימונים של כוח מרבי, ובנוסף כל יום חמישי אני אעדכן את המשקל גוף שלי מטרה 135 קילו, ירידה של לא מעט משקל אבל זה בהחלט יעזור לי בפוטבול

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית