שתוק שמןaviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:
עדכון לוג: 26/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
וברצינות,היה אימון טוב
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שתוק שמןaviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:
עדכון לוג: 26/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
משקל גוף: 155.5 ק''ג
🙌🙌🙌aviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:
עדכון לוג: 28/06/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
הוא נולד ככהשאלה שהייתי חייב לשאול: זה לא קצת מפריע לך בכללי שאתה הרבה יותר גדול מהסובבים אותך? לא משפיע על חיי החברה (במיוחד שאתה בתיכון) והמשפחה? יש גבול מסוים למה שאפשר להקריב בשביל ענף ספורט
בכלל לא הגודל לא קשור לעניין הזה אלא האישיותשאלה שהייתי חייב לשאול: זה לא קצת מפריע לך בכללי שאתה הרבה יותר גדול מהסובבים אותך? לא משפיע על חיי החברה (במיוחד שאתה בתיכון) והמשפחה? יש גבול מסוים למה שאפשר להקריב בשביל ענף ספורט
תודה על העזרההוא נולד ככה
וזה לטובתו,בבית ספר הוא מקבל כסף כדי להתחזות להורה ביום הורים/הורה מלווה בטיול שנתי
אירועי אמש:
סקוואט-5X5- 110KG
דדליפט-5X5- 155KG
בנצ' פרס-5X5- 77.5 KG
עבודה כמוכר גלידה 8 שעות והביתה
זה איצטדיון אתלטיקה שאני מתאמן שם יש שם מוט ומשקולות וזה בחינם(מכיר את המנהל) אז מה אכפת לי שיש רק מוט אחדמה זה המקום הזה ? 🥷
איפה?זה איצטדיון אתלטיקה שאני מתאמן שם יש שם מוט ומשקולות וזה בחינם(מכיר את המנהל) אז מה אכפת לי שיש רק מוט אחד
ראשון לציון..ולמה לשלוח ללואי?איפה?
תשלח ללואי שיראה..
הוא ה'ליפטר' של הנבחרתראשון לציון..ולמה לשלוח ללואי?
חשבתי שזה אתה:confused001:הוא שוקל 50 קילו..אני מבולבל:Confused:הוא ה'ליפטר' של הנבחרת
אני בסה"כ עוד שמןחשבתי שזה אתה
אתה יודע שיאים שלו?אני בסה"כ עוד שמן
נשאל אותו מחראתה יודע שיאים שלו?
הוא שחקן מפתח בנבחרתמסקרנות נטו- נכנסתי פעם ראשונה ללוג וראיתי שכשפתחת אותו שקלת 150 ועכשיו אתה שוקל 155.
יש סיבה לזה שאתה עולה במשקל? אתה לא מחפש לרדת?
הוא שחקן מפתח בנבחרת
אם הוא יירד,הכוח והיתרון על אחרים יירד
אתה צודק,אבל אל תשכח שהוא בתחילת דרכוכוח? באמת? עם סקוואט 110 ודדליפט 155 לנפח? (לא בכוונה להעליב חס וחלילה)
אני לא מבין גדול בפוטבול אבל לשקול כל כך הרבה על אחוז שומן גבוה מאוד באמת מקנה יתרון כלשהו? הייתי בטוח שגם בעמדות של הבולדוזרים צריך קצת agility ומסת שריר מכובדת