הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'

אתה צודק,אבל אל תשכח שהוא בתחילת דרכו
הוא יוכל להתחזק וגם להתחטב באותו הזמן
אבל עדיין יהיה לו יתרון (כי רוב השחקנים לא "מרימים"(

אז אתה בעצם אומר מה שאני אומר- הוא יכול להתחטב ולהתחזק (וגם לשפר את הזריזות וכל מה שקשור בזה) בו זמנית, ובגלל זה שאלתי למה הוא עולה במשקל במקום לרדת.

מסקרנות נטו- נכנסתי פעם ראשונה ללוג וראיתי שכשפתחת אותו שקלת 150 ועכשיו אתה שוקל 155.
יש סיבה לזה שאתה עולה במשקל? אתה לא מחפש לרדת?
הייתי 157 עיגלתי ל150:37mv:
כוח? באמת? עם סקוואט 110 ודדליפט 155 לנפח? (לא בכוונה להעליב חס וחלילה)
אני לא מבין גדול בפוטבול אבל לשקול כל כך הרבה על אחוז שומן גבוה מאוד באמת מקנה יתרון כלשהו? הייתי בטוח שגם בעמדות של הבולדוזרים צריך קצת agility ומסת שריר מכובדת
באימון זריזות הבא שלי אני אצלם ותחליט אם אני לא זריז יחסית למשקל

אני מחזיק את @Aftermath .
לדעתי אתה תשתפר כשחקן אם תרד לאזור ה130. זה עדיין כבד מאוד יחסית לשאר, וזה יוסיף לך המון אקספלוסיביות.
אתה סוחב משקל מיותר שמאט ומסרבל אותך. 155 זה מוגזם מכל בחינה, מעבר לכך שזה לא בריא.
בתור מישהו שעמד מולך - כן, אתה זריז יחסית ל155 קילו, אבל עדיין איטי מדי יחסית לליין.
אתה אחלה בתור חוסם לריצה כי קשה מאוד להתנגד אליך, אבל יש עוד הרבה להשתפר בהגנת מסירה וזה קודם כל להוריד במשקל העודף.

אתה עושה מצוין עד עכשיו והתקדמת המון, גם בפוטבול (אני זוכר את האימון הראשון שלי מולך לעומת האימון האחרון) וגם בכוח, תמשיך כך. רק תעשה את השינוי המחשבתי בקשר לתזונה ולמשקל - אתה כן צריך לחטב ולרדת.

בהצלחה!

אני מחזיק את @Aftermath .
לדעתי אתה תשתפר כשחקן אם תרד לאזור ה130. זה עדיין כבד מאוד יחסית לשאר, וזה יוסיף לך המון אקספלוסיביות.
אתה סוחב משקל מיותר שמאט ומסרבל אותך. 155 זה מוגזם מכל בחינה, מעבר לכך שזה לא בריא.
בתור מישהו שעמד מולך - כן, אתה זריז יחסית ל155 קילו, אבל עדיין איטי מדי יחסית לליין.
אתה אחלה בתור חוסם לריצה כי קשה מאוד להתנגד אליך, אבל יש עוד הרבה להשתפר בהגנת מסירה וזה קודם כל להוריד במשקל העודף.

אתה עושה מצוין עד עכשיו והתקדמת המון, גם בפוטבול (אני זוכר את האימון הראשון שלי מולך לעומת האימון האחרון) וגם בכוח, תמשיך כך. רק תעשה את השינוי המחשבתי בקשר לתזונה ולמשקל - אתה כן צריך לחטב ולרדת.

בהצלחה!
תודה!
תשאל את מנשורי אני כל הזמן אומר לו שאני רוצה לרדת ל130 בגלל זה גם התחלתי לפרסם משקל גוף
עוד פעם תודה אחי

כוח? באמת? עם סקוואט 110 ודדליפט 155 לנפח? (לא בכוונה להעליב חס וחלילה)
אני לא מבין גדול בפוטבול אבל לשקול כל כך הרבה על אחוז שומן גבוה מאוד באמת מקנה יתרון כלשהו? הייתי בטוח שגם בעמדות של הבולדוזרים צריך קצת agility ומסת שריר מכובדת
רק כדי להבהיר את העניין התחלתי את כל העניין של הפווארליפטינג ביולי 2014 ומאוקטובר עד ינואר היה לי את העונה של הפוטבול אז בקושי התמקדתי במשקולות וירדתי במשקלים...
שמוק אחד

aviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:

עדכון לוג: 03/07/15

אתמול והיום היה מיני קאמפ של הנבחרת היה אימון ממש טוב הבעיה היא שאני נותן 100% רק מתי שהמאמן הראשי מסתכל עלי..אני צריך למצוא את הטריגר שלי..
ולמי שרוצה לצחוק קצת http://www.***/showthread.php?t=16333071:wallbash:

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית