למה גרוע? לא הפלתי אותך קקקקaviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:
עדכון לוג: 17/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
למה גרוע? לא הפלתי אותך קקקקaviram5 עדכן/ה את הלוג ״לוג של שחקן פוטבול שרוצה ללכת לקולג'״:
עדכון לוג: 17/07/15
קרא את שאר עדכון הלוג...
אבל באף אימון לא הפלת אותי:Confused:למה גרוע? לא הפלתי אותך קקקק
HOF ? 😲אבל באף אימון לא הפלת אותי:Confused:
אתה הוזה:jester:HOF ? 😲
שקרן3?
חבל שאלן לא תיעד את זה..אתה הוזה:jester:
אמממ בוא נראה אליפות אירופה זה לא משהו רציני לא נראלי יבדקו סמים יאללה אסטרואידים...חחח יש בדיקות סמיםחשבת על קלן? קלן+קטוטיפן יכול לעזור לך וזה בול ל6 שבועות.
לא הבנתי למה הורדת את האימוני כח לאחד בשבוע, כי יש עלייך המון עומס של אימונים ואתה בחיטוב?
קלן זה לא סטרואיד, זה שורף שומן. סך הכל זה יכול לעזור לך לשרוף עוד כמה קילואים (של שומן תכלס שזה מה שיעזור לך להיות מהיר יותר) אבל החלטה שלך כמובןאמממ בוא נראה אליפות אירופה זה לא משהו רציני לא נראלי יבדקו סמים יאללה אסטרואידים...חחח יש בדיקות סמים
וכן יש עליי עומס אחרי כל אימון אני נכנס הבייתה ומתמוטט ובאימוני נבחרת אני עייף אז הורדתי לאימון בשבוע
זה לא חוקי ואם יעשו לי בדיקה זה אסורקלן זה לא סטרואיד, זה שורף שומן. סך הכל זה יכול לעזור לך לשרוף עוד כמה קילואים (של שומן תכלס שזה מה שיעזור לך להיות מהיר יותר) אבל החלטה שלך כמובן
אתה צודק אל תקשיב להם. לדעתי בכלל לא יבדקו סמים באליפות, ויותר מזה: יהיו שם קבוצות של אחוז מוזרקים מאוד גדול. השחקנים שלנו בארץ יחסית קטנים וחלשים לשחקנים בחול.זה לא חוקי ואם יעשו לי בדיקה זה אסור
מה זהלמה.
ראיתי.
את.
זה.
למה.
קומדיה של אמריקאים מפגרים.👎מה זה
אתה צודק אל תקשיב להם. לדעתי בכלל לא יבדקו סמים באליפות, ויותר מזה: יהיו שם קבוצות של אחוז מוזרקים מאוד גדול. השחקנים שלנו בארץ יחסית קטנים וחלשים לשחקנים בחול.
הסיבה האמיתית לא להזריק היא שהנהלת הנבחרת היא סופר חלבית וכמה אנשים שם חיים בעולם אוטופי משלהם בו הם מדמיינים "פוטבול ישראלי" כפוטבול כוסיות בלי מגע בו כולם דני איסטמנים אתלטיים ומשחקים ברוח ספורטיבית מלאה ומחייכים כשהם מקבלים תיקול, שלא להזכיר בכלל חומרים אסורים.
אני לא רוצה לנדב יותר מדי פרטים, אבל בזמנו הופצה עלי שמועה שאני לוקח חומרים (זה כמובן לא נכון), ועשו לי מטעם ההנהלה חקירה. זה גם היה אחד הטריגרים שלי לפרישה.
מדובר בחבורה של חיים בסרט וגם קנאים כי הם משקיעים בך מאמץ כדי שתהיה שחקן יותר טוב ואחרי זה הם מפחדים שתנצח את הקבוצה שלהם בליגה.
אם חשובה לך השהות שלך בנבחרת מכל סיבה שהיא (ווסאח/נסיעה לחול /הנאה) תוותר ואל תיגע בזה. אי אפשר לסמוך על אף אחד שם, כל אחד בפוטנציה להלשין עליך.
אגב אנקדוטה משעשעת: אם באמת יעשו שם דופ טסט חצי מהנבחרת לא תעבור בגלל thc.
דקה 18:58
אז כנראה שכל התכניות שלי לגבי אימון כוח בשבוע וכל השאר זה אימונים בשביל פוטבול נהרסו..
כבר כמה ימים שיש לי כאבים חזקים בגיד אכילס ואתמול הלכתי לבדוק את העניין ויש לי דלקת בגיד כעיקרון אסור לי להתאמן בכלל אבל זה לא אפשרי לכן אני חוזר ל3 אימוני כוח 1אימון נבחרת וכל השאר חיזוקים כללים של אמסטרינג תאומים ועכוז כנראה שלא יהיו ריצות ואימוני זריזות בזמן הקרוב ובאימוני נבחרת אני יסבול אין מה לעשות
בסקוואט דדליפט בנצ פרס ןBOR אני לא מרגיש את הגיד לכן אני יכול להתאמן אימוני כוח
מה זה סטייל אליפטי?מבאס.. בשביל להמשיך את החיטוב ולשרוף את כמות הקלוריות היומית (וגם כדי לשמור על כושר) אתה יכול לעשות אירובי שקל על האזור סטייל אליפטי/מכונת חתירה/אופניים במקום האימוני saq