עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לשנות את ערכי השומן/פחמימה בתפריט לטובת הפחמימות.איך הייתם ממליצים להעמיס?
כן הן ממכרות, ולא יוצרות איזון של סוכר בדם.האם יש בעיה עם פחמימות פשוטות?
לוא דווקא, אפשר להוריד מהחלבון, אבל לא יותר מידי.להפחית מאוד בשומן ולהשאיר חלבון באותו מספר?
לאאפשר להעמיס הרבה מעל הניטרלי?
אני חשבתי שבהעמסה דווקא רוצים פחמימות זמינות ככל האפשר.כן הן ממכרות, ולא יוצרות איזון של סוכר בדם.
גם אני חשבתי ככה ומכאן הגיעה השאלה שלי.אני חשבתי שבהעמסה דווקא רוצים פחמימות זמינות ככל האפשר.
לא שמעתי על זה, למה?אני חשבתי שבהעמסה דווקא רוצים פחמימות זמינות ככל האפשר.
מי החתיך בפרופיל?אני בהעמסה אוכל 5,000-7,000 קלוריות של ג'אנק (מה שבא לי בעיקרון אחרי 14:00)
שאר השבוע מפצה על זה כי אני בגירעון קלורי די גדול
בדקתי שוב, ולפחות בהעמסה שנעשית בדיאטה קטוגנית, לייל מקדונלד (ואל תעיז לשאול שוב מי זה! 😃) כותב כך:לא שמעתי על זה, למה?
אני אחרי 11 שבועות של קארבנייט 😉מי החתיך בפרופיל?
שמע איזהדביל יצאתי, אתה יודע אני כבר הרבה מאוד זמן קורא את האתר שלו וכשהייתי בחדר כושר דיברתי עם המאמן שעובד איתי והוא ציין את לייל מקדונלד, ואז אמרתי כן אני קורא הרבה מהאתר שלו, ופתאום ירד לי האסימון שקוראים לו לייל, וכתבתי שאני לא מכיר אותו, אז אני חוזר בי אני מכיר אותו, אני פשוט לא רגיל לשם לייל 😅ואל תעיז לשאול שוב מי זה! 😃)
טוב ללמודכך ששנינו יצאנו צודקים
נו, טוב, אני חושב שבהתחשב בכל אלה נסלח לך. 😃אני חוזר בי אני מכיר אותו,
כשאומרים שומן הכי נמוך וחלבון עד מספר מסויים, זה לכל היום או למשך הזמן של ההעמסה?רצוי פחמימות פשוטות, לגבי שומן אפשר במידה אבל בשביל תוצאות אידאליות עדיף להימנע משומן ככל האפשר, חלבון לא צריך להיות גבוה (לא יותר 1.5 גרם פר משקל גוף) אפשר להעמיס עד כפול מהתחזוקה (לא רואה סיבה לעבור את זה).
בעקרון לזמן ההעמסה אבל אני אישית משתדל לא לאכול הרבה עד אחר"צ אלא בבוקר בעיקר חלבון...כשאומרים שומן הכי נמוך וחלבון עד מספר מסויים, זה לכל היום או למשך הזמן של ההעמסה?
מ 99.5 ל 65 בשבוע עחי איזה קוביות!!!!אני בהעמסה אוכל 5,000-7,000 קלוריות של ג'אנק (מה שבא לי בעיקרון אחרי 14:00)
שאר השבוע מפצה על זה כי אני בגירעון קלורי די גדול