הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסה בקארב נייט

• פותח/ת השרשור WeaKid
  • פורסם בתאריך

WeaKid

מושעה
4,728
3,273
נק' מוניטין:
9,328
4,728
3,273
אני כרגע עושה קארב נייט וההעמסה הראשונה שלי מתוכננת ליום שישי.
איך הייתם ממליצים להעמיס? האם יש בעיה עם פחמימות פשוטות? להפחית מאוד בשומן ולהשאיר חלבון באותו מספר? אפשר להעמיס הרבה מעל הניטרלי?
תודה מראש ;)

איך הייתם ממליצים להעמיס?
לשנות את ערכי השומן/פחמימה בתפריט לטובת הפחמימות.
האם יש בעיה עם פחמימות פשוטות?
כן הן ממכרות, ולא יוצרות איזון של סוכר בדם.
להפחית מאוד בשומן ולהשאיר חלבון באותו מספר?
לוא דווקא, אפשר להוריד מהחלבון, אבל לא יותר מידי.
אפשר להעמיס הרבה מעל הניטרלי?
לא

אני בהעמסה אוכל 5,000-7,000 קלוריות של ג'אנק (מה שבא לי בעיקרון אחרי 14:00)
שאר השבוע מפצה על זה כי אני בגירעון קלורי די גדול

לא שמעתי על זה, למה?
בדקתי שוב, ולפחות בהעמסה שנעשית בדיאטה קטוגנית, לייל מקדונלד (ואל תעיז לשאול שוב מי זה! 😃) כותב כך:

במהלך 24 השעות הראשונות להעמסה, כשהפעילות האנזימטית בשיאה, כדאי להעמיס במזונות בעלי אינדקס גליקמי גבוה בשל השפעה גדולה יותר על סנתוז הגליקוגן (5,7,8). הנושא נחקר פחות לגבי היממה הבאה, אך נראה שאז שצריכת פחמימות עם אינדקס גליקמי נמוך (עמילנים, ירקות) טובה יותר גם מבחינת יצירת הגליקוגן וגם מבחינת השמירה על רמת אינסולין נמוכה וצבירת שומן מינימלית (9)."

כך ששנינו יצאנו צודקים.

ואל תעיז לשאול שוב מי זה! 😃)
שמע איזהדביל יצאתי, אתה יודע אני כבר הרבה מאוד זמן קורא את האתר שלו וכשהייתי בחדר כושר דיברתי עם המאמן שעובד איתי והוא ציין את לייל מקדונלד, ואז אמרתי כן אני קורא הרבה מהאתר שלו, ופתאום ירד לי האסימון שקוראים לו לייל, וכתבתי שאני לא מכיר אותו, אז אני חוזר בי אני מכיר אותו, אני פשוט לא רגיל לשם לייל 😅

כך ששנינו יצאנו צודקים
טוב ללמוד

רצוי פחמימות פשוטות, לגבי שומן אפשר במידה אבל בשביל תוצאות אידאליות עדיף להימנע משומן ככל האפשר, חלבון לא צריך להיות גבוה (לא יותר 1.5 גרם פר משקל גוף) אפשר להעמיס עד כפול מהתחזוקה (לא רואה סיבה לעבור את זה).

• פותח/ת השרשור
רצוי פחמימות פשוטות, לגבי שומן אפשר במידה אבל בשביל תוצאות אידאליות עדיף להימנע משומן ככל האפשר, חלבון לא צריך להיות גבוה (לא יותר 1.5 גרם פר משקל גוף) אפשר להעמיס עד כפול מהתחזוקה (לא רואה סיבה לעבור את זה).
כשאומרים שומן הכי נמוך וחלבון עד מספר מסויים, זה לכל היום או למשך הזמן של ההעמסה?

כשאומרים שומן הכי נמוך וחלבון עד מספר מסויים, זה לכל היום או למשך הזמן של ההעמסה?
בעקרון לזמן ההעמסה אבל אני אישית משתדל לא לאכול הרבה עד אחר"צ אלא בבוקר בעיקר חלבון...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית