עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מצאתי מה שאני מחפש.בפורום בישול ומתכונים יש נעוץ אחד כנס לשם
אני לא עולה במשקל בכלל.כן תאכל בתפריט של 2500 קלוריות.
ועוד פעם זה לא נוסחא אם אתה לא אוכל יותר לא תגדל יותר במסת שריר .
it just doesn't work like that.
500+ מעל הניטרלילא מצאתי מה שאני מחפש.
כמה קלוריות אני אמור לאכול,בשביל 2 קילו בחודש?
שים לב להבדל בין מבושל ללא מבושל. 100 גרם כוסמת לא מבושלת זה מעל 300 קלוריות. כשאתה מבשל ה 100 גרם הופך להרבה יותר כי זה סופח מים, לכן ב 100 גרם כוסמת מבושלת יש כ 100 קלוריות (תלוי בכמות המים שאתה שם)התכוונתי לדברים כמו כוסמת וכאלה[עדיין לא יודע אם זה 370 קלוריות,או 92].
מה יש עוד?אורז,כוסמת,מה יש 150 קלוריות +- כמו בפסטה?שים לב להבדל בין מבושל ללא מבושל. 100 גרם כוסמת לא מבושלת זה מעל 300 קלוריות. כשאתה מבשל ה 100 גרם הופך להרבה יותר כי זה סופח מים, לכן ב 100 גרם כוסמת מבושלת יש כ 100 קלוריות (תלוי בכמות המים שאתה שם)
יש לי כבר מקור שומן.מיונז, טחינה, חמאת בוטנים
אולי מכאן יהיו לך רעיונות: עלה אתמול לאויר, דיאטת המסה של Alan Thrall. דווקא נראה טעים 😃
פסטה, אורז, כוסמת, קוסקוס, פתיתים, שיבולת שועל - בכולם יש כמות דומה של פחמימות וקלוריות ל 100 גרם (לפני בישול), שהיא 350 קלוריות+-מה יש עוד?אורז,כוסמת,מה יש 150 קלוריות +- כמו בפסטה?
ובמה אפשר להחליף,שיהיה ללא שומן.
משום מה תפוחי אדמה לא זוכים לאיזכורים מרובים באתר.פסטה, אורז, כוסמת, קוסקוס, פתיתים, שיבולת שועל
אוייי איך שכחתי, ועוד בתור אחד שבא מארץ אוהבי התפו"אמשום מה תפוחי אדמה לא זוכים לאיזכורים מרובים באתר.
התכוונתי לתפוחי אדמה שאוכלים, לא לאלה ששותים 😃בתור אחד שבא מארץ אוהבי התפו"א
יוצא לי 2500-2700 קלוריות,סביר?ביום אימון.פסטה, אורז, כוסמת, קוסקוס, פתיתים, שיבולת שועל - בכולם יש כמות דומה של פחמימות וקלוריות ל 100 גרם (לפני בישול), שהיא 350 קלוריות+-
כאלה ששותים זה כמובן גם בריא ומזין, אבל תכוונתי דווקא לאלה שאוכלים, בלארוסים ידועים במיוחד כחובבי תפוח אדמההתכוונתי לתפוחי אדמה שאוכלים, לא לאלה ששותים 😃
![]()