נק' מוניטין:
4,629
- 6,100
- 4,617
- בבית
איתי לא כזה מנופח.. סתם שחיף.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איתי לא כזה מנופח.. סתם שחיף.
לא הייתי בבית לעדכן רוב היום אבל רציתי לחלוק את החדשות הטובות.
היה לי פיזיותרפיסט היום(8 בבוקר זה מוות:Confused:),סידר לי את הקרסול(כן נקעתי אותו בנוסף לשבר) ועזר לי עם הרגל והטווח תנועה טיפה. כפי שזה נראה אז יצאתי בזול וההחלמה שלי בינתיים בקצב טוב~מצויין בגלל שאני מסוגל ללכת(והמון) והטווח תנועה יחסית בסדר בהתחשב במצב.
לא היה אימון היום כי אני צריך לארגן אישור רופא בשביל לחזור לחד"כ(הבעלים מתעקש אחרי שראה אותי צולע לתומי לאזור הבנץ).
החדשות הטובות הן שההחלמה בינתיים הולכת בסדר ואני מרוצה...
איתיוווששש אתה מגיע ביוליייי ?????
אוקיי אז אחרי מספר ימים שלא יכלתי להתאמן(נשף,אפטר,לא הכניסו אותי למכון וכן הלאה)יכלתי היום לתת אימון.
לידע כללי,אני עלוב ואני שחיף שמודע לכך אבל לפחות יש לי השוואה של עכשיו למתי שאתן בראש לרובכם:79nb:.
Bench 4X5 1X4 72.5 בסט האחרון עלתה החזרה לאט טיפה אז הספוטר נגע(די מובן כי עלה לאט אבל בדרך כלל יש לי עוד כמה חזרות בטנק גם אחרי שיורד הקצב)מאוכזב מאוד מעצמי לגבי זה.
עשיתי מקבילים עד כשל(פה ממש שנאתי את עצמי)
5,5,4
אינקליין היה 3 סטים עם 8 חזרות,דאמבלים אז לא מעניין...
Bench 5X5 72.5 1X3 85(היה בא לי סינגל בכלל אבל שכחתי איך סופרים)
אינקליין 3X8
הרחקה לצדדים 3X8
סקוואט מוט ריק X3משהו,לא ספרתי כל כך.
רגליים במכונה
בייספס 3X10
מתח בכלוב כי ככה.
עדכון די ריק כי אין מה לומר,היה לי היום פיזיותרפיה ויש לי המון דברים לעשות בבית לעבוד על הרגל.
מ.ג 87,שמנמן למדי...
מתחיל חיטוב עוד שבוע אולי,מקווה לבנץ 80 נפח לפני(די בטוח שיהיה את זה)
מה?! 87?!!!!????
לא היית איזה 80??
והתחלת?סיימתי פציעה על 85/86
והתחלת?
Bench press 80 5 5 4 5 5
חרא כשל,הכל בגלל ספוטר שהלחיץ להיכנס כבר כדי שאוכל לשמור. מרוצה שהעלתי 7.5 מהנפח הקודם.
הרחקה לצדדים 3X10
בייספס 2X8 נמאס לי ולא עשיתי עוד סט
אינקליין 3X12
רגליים
סקוואט 5 5 25+ 10 סתם השתעממתי עם טכניקה ותיקון הברך וזה עם מוט ריק.
מתח 5 3 4 אני ממש גרוע
לסיכום השבוע הזה-אכזבה מוחלט שהגיעה תוך רגע.
נתתי סינגלים היום בבנץ,95 עף ו100 נכשלתי פעמיים. יוצא לחיטוב עם טעם מר בפה ומזמין את כל מי שמעוניין-לתת לי שלילי על העדכון הזה.
שאר האימון אפילו לא חשוב.
מ.ג בבוקר 87.7,נראה זמן מתאים להתחיל חיטוב קצר לקבל הפרדות בברגים:s47:
אתמול היה אימון,ניסיתי שוב סינגלים בבנץ
בנץ 90X1 עם עצירה עלה סבבה
100X1F 1F לא עלו שוב,כנראה שזה יחכה למסה הבאה.
אינקליין 3X8
מתח X3עד כשל
דדליפט 60X+8,הפסקתי לספור אחרי ה8 חזרות וכנראה שלא הייתי אמור לעשות אבל אני לא בנאדם ששולט בעצמו יותר מדי טוב...
סקוואט 3X8 מוט ריק(עדיין לא מעניין)
וכמובן בייספס כי חייב להיות מוכן לקיץ.
אני רעב:confused001:עד שאתרגל לחיטוב
לא ידעתי כל כך מה לעשות עכשיו בחיטוב אז פשוט באתי ועשיתי שטויות:sweatingbullets:
בנץ 85 3 3 3 3 1,הייתי בלי ספוטר אז הייתי חייב לעבוד זהיר,ותירוצים נוספים על כך שאני שחיפון חלש.
סקוואט 3X48979879-מישהו העיר לי בסט השני על הטכניקה,גרם לי לגחך והעלה לי חיוך נחמד על הטיפ שלו.
אינקליין דאמבלים 24 3X8-משעמם
מתח 5 5 5,אין שיפור מפעמים קודמות ואני מאוכזב מעצמי,חושב אולי להוסיף חתירה במכונה או משהו לחזק.
GUNZ כי חייב
מכונות רגליים סטיםXחזרות
אימון קצר...
עדכון חסר טעים אבל סיימתי את ה2 בגרויות האחרונות שלי היום,זוועה ואני טוסטר לא חכם במיוחד.
לפחות אין בית ספר עד ה1.9:s85: