הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

If you cant walk then crawl

Hamster עדכן/ה את הלוג ״If you cant walk then crawl״:

עדכון לוג: 06/08/15

אוקיי אז אימון קשה מאוד
בנץ 90X3X5-בחיים לא היה לי בנץ שהרגיש קשה כל כך(לא כבד... קשה) כל סט חזרה שנייה מרגישה כבר כמו כשל וחזרה רביעית מרגישה שאני מקבל שבץ,גאה בעצמי שעלה
מתח רחב 3X8
מקבילים 15KGX2X7 התכנון היה 3X8 אבל המרפק כאב
סקוואט:
40X5
50X??? לא ספרתי ואחרי סט אחד הפסקתי.
הרחקה לצדדים לפאמפ בסופר סט עם פטישים.
הלכתי למות:🤦‍♂️:"מסה" ולא עליתי במשקל גוף... אין מדד כי נמנע מפחמימה לחלוטין.
P.S-RATIO!

קרא את שאר עדכון הלוג...

מסה ונמנע מפחמימות? מה?

כן סיפור טיפה ארוך...
בקצרה?מתכנן להתחרות בדצמבר בעד 90
עוד סיבה נחמדה זה ששבוע הבא אני לא בארץ ואני מעדיף לא לייבש לפני:sweatingbullets:

kitty_rawr.gif

זה אוגר

למען הסר ספק: רציתי לתת מוניטין אבל לא יכולתי אז קח אוגר

עדכון לוג: 09/08/15

אימון התאוששות(שמישהו יירה בי עכשיו ויגמור את הסבל הזה:suicide:)
בנץ 65 3X3-בהההה
מתח 6 10 8
רגליים במכונה(מצאתי מכונה שלא מכאיבה לרגל)
פטישים 3X10
הרחקות לצדדים 3X10
מקבילים:15KG 5,6
20KG 1X4-כאב המרפק שוב אז הפסקתי.
יום שלישי סינגלים בנץ לפני שאין אימונים לזמן מה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

טוב כולה אימון התאוששות.
מה הבכי.😣

מרגיש בזבוז של אימון בגלל שעדיין לא התחלתי טקסס וגם יצא לי עכשיו לא להתאמן עד סוף החודש מיום שלישי אז מעדיף לתת כמה שיותר לפני(😵)
נ.ב:אוגרים זה דבר רגיש,אנחנו בוכים הרבה:cray:

מרגיש בזבוז של אימון בגלל שעדיין לא התחלתי טקסס וגם יצא לי עכשיו לא להתאמן עד סוף החודש מיום שלישי אז מעדיף לתת כמה שיותר לפני:)suicide:)
20150207184627!Crying_Sandy.png

מרגיש בזבוז של אימון בגלל שעדיין לא התחלתי טקסס וגם יצא לי עכשיו לא להתאמן עד סוף החודש מיום שלישי אז מעדיף לתת כמה שיותר לפני:)suicide:)
הכל טוב! אימון איתי זה אפעם לא בזבוז של אימון 🤩
במיוחד שחצי מהאימון הספקות חשמל,ויורדים על המאמן האידיוט ✋🛑✋

ממליץ לך לנסות ולשלב פרס באימון. כל עוד אתה לא מבצע סקוואט/דדליפט נסה להתמקד מעט יותר ברצינות בפלג הגוף העליון.
האימון שלך נראה מאוד מפוזר, שים את המקבילים לאחר הבנץ'. אם כאבי המרפק ממשיכים, בצע פלייס למשל במקום המקבילים.
עדיפה מתכונת של AB עם פרס לאחר שני אימוני בנץ' כך שאת ההרחקות תכניס שם.
בטרייספס הייתי מבצע סקאל קראשר בסיגנון שמודגם בסירטון של ריפטו, כלומר תרגיל קצת יותר משמעותי.
ברגע שתכניס את הסקוואט/דדליפט (סיבותיך עמך) חתוך ל-SS. בינתיים לפחות לאכול כמו שצריך.
בכל זאת, בא לך גם להרוויח קצת גדילה, לא?... 😉

הכל טוב! אימון איתי זה אפעם לא בזבוז של אימון 🤩
במיוחד שחצי מהאימון הספקות חשמל,ויורדים על המאמן האידיוט ✋🛑✋

רק לא הוא,כל דבר חוץ ממנו...
ולהתאמן בחושך היה נחמד,עכשיו רק חסר לתת סקוואט בחושך כדי שלא תראה שלא שברתי מקביל

ממליץ לך לנסות ולשלב פרס באימון. כל עוד אתה לא מבצע סקוואט/דדליפט נסה להתמקד מעט יותר ברצינות בפלג הגוף העליון.
האימון שלך נראה מאוד מפוזר, שים את המקבילים לאחר הבנץ'. אם כאבי המרפק ממשיכים, בצע פלייס למשל במקום המקבילים.
עדיפה מתכונת של AB עם פרס לאחר שני אימוני בנץ' כך שאת ההרחקות תכניס שם.
בטרייספס הייתי מבצע סקאל קראשר בסיגנון שמודגם בסירטון של ריפטו, כלומר תרגיל קצת יותר משמעותי.
ברגע שתכניס את הסקוואט/דדליפט (סיבותיך עמך) חתוך ל-SS. בינתיים לפחות לאכול כמו שצריך.
בכל זאת, בא לך גם להרוויח קצת גדילה, לא?... 😉

האימונים שלי מאוד מפוזרים,שקלתי לשלב פרס אבל זה יהיה בישיבה בלבד(אסור שום משקל גבוה בעמידה או על כף הרגל).
איך אתן AB?יש לי בעיה בדיוק לאמן רגליים במצבי(יפגע לי גם בפיזיו אבל אפשר לשלב את זה בימים שלא קרובים לטיפולים).
המקבילים היו אחרי הבנץ,אני דואג לסדר יחסית טוב מהרגל מתכניות קודמות,אני פשוט שוכח דברים בעדכון ומנסה להיזכר מה עשיתי.
אקח את זה לתשומת לבי,תודה:victory:

רק לא הוא,כל דבר חוץ ממנו...
ולהתאמן בחושך היה נחמד,עכשיו רק חסר לתת סקוואט בחושך כדי שלא תראה שלא שברתי מקביל

האימונים שלי מאוד מפוזרים,שקלתי לשלב פרס אבל זה יהיה בישיבה בלבד(אסור שום משקל גבוה בעמידה או על כף הרגל).
איך אתן AB?יש לי בעיה בדיוק לאמן רגליים במצבי(יפגע לי גם בפיזיו אבל אפשר לשלב את זה בימים שלא קרובים לטיפולים).
המקבילים היו אחרי הבנץ,אני דואג לסדר יחסית טוב מהרגל מתכניות קודמות,אני פשוט שוכח דברים בעדכון ומנסה להיזכר מה עשיתי.
אקח את זה לתשומת לבי,תודה:victory:
PUSH PULL

עדכון לוג: 11/08/15

אימון לחוץ בזמן כהרגלי,ירדתי במשקל איכשהו ואני שוב 83 קילו
בנץ:
100X1
105XF-ספוטר נגע באמצע העלייה אז לא מחשיב.
יש לתלה לשניהם,אעלה את ה100 עוד מעט
מקבילים:
35X1
40X1
אעלה את ה40 אולי עוד מעט אם זה בכלל מעניין,מחכה לסרטון
סופרסט בייספס והרחקות לצדדים כי גיינז.
טוב זמן לארוז מזוודה,נתראה בעוד שבועיים!

קרא את שאר עדכון הלוג...

אה ושכחתי קרדיט לצלם של המקבילים @FitnessDor על הפרשנות המדהימה שהרטיטה לי את היעדר המסת שריר

נערך לאחרונה:
גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית