הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון גמר הNBA.

אז עונה היסטורית הסתיימה באליפות מרגשת. היה כאן סה״כ יופי של פאנל. הספורט כאן היה קצת חסר.
@stitch, @שלד הלילה, @shahar18, @rombillet, @SmokingSnake, @Crossfiter, @Daniel Barack, @אבי כהן, נתראה שנה הבאה? 😛
התאוששתי מספיק כדי לתת סיכום שלי.
להלן רשימת הגורמים שהרסו לי את הבוקר, בסדר חשיבות יורד:
1. סטף קארי. זה לא MVP של ה-NBA אלא של ה-WNBA. פלייאוף חלש, סדרת גמר גרועה, היעלמות ברגעים החשובים, ושטויות שדינן מלקות בארצות קצת פחות נאורות. מוסר מאחורי הגב וזורק מ-9 מטר ב-3 הדקות האחרונות של העונה, אלוהים 🤦‍♂️
2. סטיב קר. ישן שינה עמוקה במשחק, בזמן שהוא גוזל לי את השינה. לא ראה שההפגזות שוברות את הטבעת, ושבין הסל לבין הקשת יש 3-4 מטרים לא שמורים שבהם סטף וקליי יקלעו בערך ב-104 אחוז.
3. האריסון בארנס. חוזה מקסימום שייחתם כבר ביולי. כל מילה מיותרת.
4. דריימונד גרין. בנאדם עם שריטה עמוקה שמצריכה טיפול יסודי.
5. לברון. הבהמה הוא חתיכת שחקן. להצדיע, עם כל הגועל מצורת המשחק שלו.
6. אירווינג. כנ"ל. אגואיסט, אנטי רכז, מפזר, אבל שחקן שחקן.
7. השופטים. מופע אימים בסדרה כולה. 90 אחוז מההחלטות הקטנות הלכו לצד של קליבלנד. המון עבירות תוקף בריבאונד ובחסימות על השחקנים הנחסמים, ועבירות מגן בצבע ובמעבר מעל חסימות כשגולדן סטייט תקפה. מספיק לומר שה-MVP של הליגה, שבקושי שומר, יוצא ב-3 עבירות כבר בחצי הראשון, עם עבירות מאד לא מחוייבות מציאות, ובצד השני לברון, לב ההגנה של הקאבס, מקבל עבירה ראשונה(!) שלוש דקות לסיום הרבע השלישי. גם החסימה הבאמת מרשימה שלו היתה לא חוקית - אסור להדביק כדור לקרש. בקיצור, ביזיון.

מסכים איתך עם הכל בערל, אבל מותר להדביק כדור לקרש. הכל שאלה של אם הכדור נגע כבר בקרש או עבר שיא גובה. גם פיני רימוו הגיב על זה בקהילת הכדורסל בפייסבוק.

אפשר יורו... מה יהיה מחר?
גרמניה תנצח את צפון אירלנד, לדעתי בהפרש של 2 שערים
פולין ואוקראינה תסיימנה בתיקו
ספרד תנצח את קרואטיה, הפרש של שער אחד לדעתי
צ'כיה תנצח את טורקיה בהפרש מספיק בכדי לעלות מהמקום השני

התאוששתי מספיק כדי לתת סיכום שלי.
להלן רשימת הגורמים שהרסו לי את הבוקר, בסדר חשיבות יורד:
1. סטף קארי. זה לא MVP של ה-NBA אלא של ה-WNBA. פלייאוף חלש, סדרת גמר גרועה, היעלמות ברגעים החשובים, ושטויות שדינן מלקות בארצות קצת פחות נאורות. מוסר מאחורי הגב וזורק מ-9 מטר ב-3 הדקות האחרונות של העונה, אלוהים 🤦‍♂️
2. סטיב קר. ישן שינה עמוקה במשחק, בזמן שהוא גוזל לי את השינה. לא ראה שההפגזות שוברות את הטבעת, ושבין הסל לבין הקשת יש 3-4 מטרים לא שמורים שבהם סטף וקליי יקלעו בערך ב-104 אחוז.
3. האריסון בארנס. חוזה מקסימום שייחתם כבר ביולי. כל מילה מיותרת.
4. דריימונד גרין. בנאדם עם שריטה עמוקה שמצריכה טיפול יסודי.
5. לברון. הבהמה הוא חתיכת שחקן. להצדיע, עם כל הגועל מצורת המשחק שלו.
6. אירווינג. כנ"ל. אגואיסט, אנטי רכז, מפזר, אבל שחקן שחקן.
7. השופטים. מופע אימים בסדרה כולה. 90 אחוז מההחלטות הקטנות הלכו לצד של קליבלנד. המון עבירות תוקף בריבאונד ובחסימות על השחקנים הנחסמים, ועבירות מגן בצבע ובמעבר מעל חסימות כשגולדן סטייט תקפה. מספיק לומר שה-MVP של הליגה, שבקושי שומר, יוצא ב-3 עבירות כבר בחצי הראשון, עם עבירות מאד לא מחוייבות מציאות, ובצד השני לברון, לב ההגנה של הקאבס, מקבל עבירה ראשונה(!) שלוש דקות לסיום הרבע השלישי. גם החסימה הבאמת מרשימה שלו היתה לא חוקית - אסור להדביק כדור לקרש. בקיצור, ביזיון.
באן בי איי (לא יודע לגבי אירופה) מותר להדביק לקרש. אסור לגעת בכדור אחרי שפגע בקרש

מה יש להגיד על הקוקסינליות של אנגליה שלא מסוגלת לשים גול?
שיעופו בהצלבה אינשאללה אי אפשר לראות תמאמן הפחדן הזה יותר, רוי הודג'סון בקושי יכול לאמן תיכון בארץ עם הפחדים שלו

מה יש להגיד על הקוקסינליות של אנגליה שלא מסוגלת לשים גול?
שיעופו בהצלבה אינשאללה אי אפשר לראות תמאמן הפחדן הזה יותר, רוי הודג'סון בקושי יכול לאמן תיכון בארץ עם הפחדים שלו
אנגליה היא כמו נבחרת ישראל רק מעבר לים. תמיד יש ציפיות ובסוף זה נגמר בבושת פנים.

אז עונה היסטורית הסתיימה באליפות מרגשת. היה כאן סה״כ יופי של פאנל. הספורט כאן היה קצת חסר.
@stitch, @שלד הלילה, @shahar18, @rombillet, @SmokingSnake, @Crossfiter, @Daniel Barack, @אבי כהן, נתראה שנה הבאה? 😛
מקווה שנתראה שנה הבאה, כדורגל אני פחות עוקב. אולי שנה הבאה אפשר לפתוח הימור אפילו ☝️

גרמניה תנצח את צפון אירלנד, לדעתי בהפרש של 2 שערים
פולין ואוקראינה תסיימנה בתיקו
ספרד תנצח את קרואטיה, הפרש של שער אחד לדעתי
צ'כיה תנצח את טורקיה בהפרש מספיק בכדי לעלות מהמקום השני

מסכים , אך לדעתי ספרד וקרואטיה יסיימו בתיקו

מסכים איתך עם הכל בערל, אבל מותר להדביק כדור לקרש. הכל שאלה של אם הכדור נגע כבר בקרש או עבר שיא גובה. גם פיני רימוו הגיב על זה בקהילת הכדורסל בפייסבוק.
באן בי איי (לא יודע לגבי אירופה) מותר להדביק לקרש. אסור לגעת בכדור אחרי שפגע בקרש
שניכם טועים. מתוך ספר החוקים של ה-NBA:
https://turnernbahangtime.files.wordpress.com/2015/11/official-nba-rule-book-2015-16.pdf
RULE NO. 11—BASKET INTERFERENCE—GOALTENDING Section I—A Player Shall Not:
Trap the ball against the face of the backboard after it has been released. (To be a trapped ball, three elements must exist simultaneously. The hand, the ball and the backboard must all occur at the same time. A batted ball against the backboard is not a trapped ball.)

goaltending היחיד ששורקים בnba זה בחסימה כשהכדור באוויר אבל כבר איבד משיא הגובה(תחום ה"משפך").
לא בקיא בהדבקה לקרש אבל אני חושב שזה צריך להיות שהיד פוגשת את הכדור בקרש(ולא שהכדור באוויר ואז נדבק לקרש).

גם צעדים כביכול יש בnba אבל יש מיני סדרה משעשעת של שאקיל שנקראת shaqtin a fool עם דוגמאות ל8-10 צעדים בלי קריאה, כמעט ואין צעדים בnba וגם כשיש זה בצבע בלבד בערך

זה הnba לא יעזור

אם לא יהיו העברות ממש משמעותיות, נראה לי שהיריבות הזאת של קליבלנד-גולדן סטייט תמשך לעוד כמה שנים יפות.
אגב, יש דיבורים שגולדן סטייט מעוניינת בנוביצקי. אומנם הוא כבר רחוק מהשיא שלו, אבל גבוה שיקח ריבאונדים וקולע מבחוץ זה קטלני בשבילה.
אני רק מקווה בשביל הווריורס שהם יצליחו להפטר מבארנס, ובשביל קליבלנד אני מקווה שיצליחו להפטר מלאב.

אם לאב יוצא ודוראנט מוכן להגיע... קליבלבד הופכת למכונת הרג.
בכלל דוראנט נראה לי יהיה הבן אדם הכי חם בקיץ.

אני לא מבין לאן נעלם הרעיון של תקרת שכר קבוצתית.
קבוצות חורגות בעשרות מיליונים מהתקרת שכר, זה מאבד את הרעיון שכוכבים לא יכולים לשחק ביחד

שיקאגו נפטרו סוף סוף מדריק רוז, אם יבנו את הקבוצה הזאת בצורה חכמה היא בהחלט יכולה לעשות צרות לקליבלנד. אגב אני צופה לג'ימי באטלר עתיד מפואר מאוד באן בי איי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית