עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא לשתי השאלות שלך.הכתף הימנית הולכת יותר קדימה מכתף שמאל ומסתבר שזה קצת מפריע עם הטכניקה של הסקוואט והפרס.
יש מתיחה כלשהי שיכולה לסדר את זה? ללכת לפיזיותרפיסט?
UP
אז מה אני אמור לעשות?לא לשתי השאלות שלך.
אז מה אני אמור לעשות?
הטכניקה שלי בסדר. בלי קשר לסקוואט ולפרס זה טיפה מציק.. אין מה לעשות עם זה?לשפר את הטכניקה שלך בסקוואט.
הסיכוי שזה קשור למנח הכתפיים שלך הוא נמוך .
הטכניקה שלי בסדר. בלי קשר לסקוואט ולפרס זה טיפה מציק.. אין מה לעשות עם זה?
אפשר בבקשה מענה? אני רוצה לדעת אם לקבוע תור לפיזיותרפיסט @yonizarkh או שיש מתיחות כלשהן שיכולות לעזור. תודה 😃
תודהאם אתה רוצה תשובה יותר רצינית , צריך לבדוק אותך.
תודה
ד״א, איפה אתה נמצא?
מצטער אין פתרון לזה 😭מסתבר שסוג של עקמת s קטנה כזאת
הייתי אצל יוני, הוא אמר שזה ממש עקמת קטנה ושזה בסדר. נראה לי הוא גם אמר שאפשר לסדר את זה עם מתיחות בגלל שאני עדיין גודל.מצטער אין פתרון לזה 😭
15. *עליהןבן כמה אתה ?
יש מצב יש לך רגל אחת קצרה יותר ? תעמוד עם 2 רגליים צמודות תסתכל עליהם שהם צמודות ואם אתה מרגיש שאחת יותר ארוכה רב הסיכויים שהעקמת בגלל זה
חח גם אתה לא15. *עליהן
לא הרגשתי הבדל.
קבל מוניטין כי אתה לא חרא כמו שחשבתי
אהאה אי אפשר להביא, פעם הבאה
המנהל של הפורום הזה. ממה שהוא בדק זה משהו ממש קטן והוא הראה לי תמונות של מקרים סבירים ומקרים קיצוניים אז אני יודע שהמקרה שלי בסדר.חח גם אתה לא
העקמת יכולה להחמיר או להשתפר אני לא יודע שחייה נראה לי עוזרת ומי זה יוני
זה נשמע כמו סקוליאוזיס. אם כי לרוב האנשים או להרבה מאוד מהאוכלוסייה שאני מכיר אורך הרגליים אינו סימטרי.בן כמה אתה ?
יש מצב יש לך רגל אחת קצרה יותר ? תעמוד עם 2 רגליים צמודות תסתכל עליהם שהם צמודות ואם אתה מרגיש שאחת יותר ארוכה רב הסיכויים שהעקמת בגלל זה
אם כן רגל ימין אמורה להיות טיפה ארוכה יותר
זה תלויי עד כמה זה משמעותיזה נשמע כמו סקוליאוזיס. אם כי לרוב האנשים או להרבה מאוד מהאוכלוסייה שאני מכיר אורך הרגליים אינו סימטרי.
בלי קשר לסקוואט זה יכול ליצור הרבה בעיות, כולל דלקות בגלל צביטה בכתף ה"קדמית" יותר.הכתף הימנית הולכת יותר קדימה מכתף שמאל ומסתבר שזה קצת מפריע עם הטכניקה של הסקוואט והפרס.
יש מתיחה כלשהי שיכולה לסדר את זה? ללכת לפיזיותרפיסט?
UP