הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כתף ימנית הולכת קדימה יותר מכתף שמאל

• פותח/ת השרשור x7haim
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

x7haim

משתמש משקיע
5,774
1,758
נק' מוניטין:
5,763
5,774
1,758
Volcan gym
הכתף הימנית הולכת יותר קדימה מכתף שמאל ומסתבר שזה קצת מפריע עם הטכניקה של הסקוואט והפרס.
יש מתיחה כלשהי שיכולה לסדר את זה? ללכת לפיזיותרפיסט?
UP

הכתף הימנית הולכת יותר קדימה מכתף שמאל ומסתבר שזה קצת מפריע עם הטכניקה של הסקוואט והפרס.
UP
לא לשתי השאלות שלך.

• פותח/ת השרשור
לשפר את הטכניקה שלך בסקוואט.
הסיכוי שזה קשור למנח הכתפיים שלך הוא נמוך .
הטכניקה שלי בסדר. בלי קשר לסקוואט ולפרס זה טיפה מציק.. אין מה לעשות עם זה?
אפשר בבקשה מענה? אני רוצה לדעת אם לקבוע תור לפיזיותרפיסט @yonizarkh או שיש מתיחות כלשהן שיכולות לעזור. תודה 😃

הטכניקה שלי בסדר. בלי קשר לסקוואט ולפרס זה טיפה מציק.. אין מה לעשות עם זה?
אפשר בבקשה מענה? אני רוצה לדעת אם לקבוע תור לפיזיותרפיסט @yonizarkh או שיש מתיחות כלשהן שיכולות לעזור. תודה 😃

אם אתה רוצה תשובה יותר רצינית , צריך לבדוק אותך.

• פותח/ת השרשור
מסתבר שסוג של עקמת s קטנה כזאת

בן כמה אתה ?
יש מצב יש לך רגל אחת קצרה יותר ? תעמוד עם 2 רגליים צמודות תסתכל עליהם שהם צמודות ואם אתה מרגיש שאחת יותר ארוכה רב הסיכויים שהעקמת בגלל זה
אם כן רגל ימין אמורה להיות טיפה ארוכה יותר

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה ?
יש מצב יש לך רגל אחת קצרה יותר ? תעמוד עם 2 רגליים צמודות תסתכל עליהם שהם צמודות ואם אתה מרגיש שאחת יותר ארוכה רב הסיכויים שהעקמת בגלל זה
15. *עליהן
לא הרגשתי הבדל.
קבל מוניטין כי אתה לא חרא כמו שחשבתי
אהאה אי אפשר להביא, פעם הבאה

• פותח/ת השרשור
חח גם אתה לא
העקמת יכולה להחמיר או להשתפר אני לא יודע שחייה נראה לי עוזרת ומי זה יוני
המנהל של הפורום הזה. ממה שהוא בדק זה משהו ממש קטן והוא הראה לי תמונות של מקרים סבירים ומקרים קיצוניים אז אני יודע שהמקרה שלי בסדר.

שמע לא יודע להרים דדליפט 130 קילו אני חושב כדאי להתייעץ עם איזה מישהו שמבין בעמוד השדרה ובספורט

בן כמה אתה ?
אם כן רגל ימין אמורה להיות טיפה ארוכה יותר
זה נשמע כמו סקוליאוזיס. אם כי לרוב האנשים או להרבה מאוד מהאוכלוסייה שאני מכיר אורך הרגליים אינו סימטרי.

UP
בלי קשר לסקוואט זה יכול ליצור הרבה בעיות, כולל דלקות בגלל צביטה בכתף ה"קדמית" יותר.
לך לפיזיותרפיסט שיסתכל עליך וירשום לך תרגילים לחיזוק השכמות (טרפזים, מעויינים, כתף אחורית, מסובבי כתף) לשם ייצוב האיזור.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית