הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

הלוג שעושה ניסויים בעצמו

drayfus

מושעה
762
175
נק' מוניטין:
270
762
175
drayfus הוסיף לוג חדש:

הלוג שעושה ניסויים בעצמו - לוג trt

הי.

גיל- 35 משקל 92 גובה 1.80

מתאמן מעל שנה וחצי,בתוכניות נפח ועצימות לסירוגין.אחרי התייעצות קלה עם חבר הוחלט על סייקל trt במינון של 250 טסט אנתת רפואי פעם בשבוע ,מלווה בפרווירון.המטרה היא שימור שריר בלבד והורדת אחוזי השומן.הסייקל עצמו מתוכנן ל 3 חודשים.כמובן שיהיה pct מסודר עם טמקוסי וכלומיד ופרגניל.
מקווה שעם תזונה נכונה ותוכנית אימון מתאימה אוכל לרדת במשקל תוך שמירה על מעט השריר שהשגתי בשנה וחצי.הערות ושאר ירקות יתקבלו בברכה.

למעבר ללוג המלא - לחץ כאן

ממה שאני יודע זה קטסטרופה להתחיל סייקל מעל 18 א.ש כי יש המרה גדולה לאסטרוגן (משהו כזה? לא התעמקתי) תחקור קצת על הנושא
@יניב ריז

• פותח/ת השרשור
ממה שאני יודע זה קטסטרופה להתחיל סייקל מעל 18 א.ש כי יש המרה גדולה לאסטרוגן (משהו כזה? לא התעמקתי) תחקור קצת על הנושא
@יניב ריז
אתה צודק חלקית,אם הייתי במינונים גבוהים אז יש דעות שזה לא הכי מומלץ.כיוון שזה trt אז אין בעיה.

• פותח/ת השרשור
א.ש 20%
משקלי עבודה
בנ'ץ פרס - 6x4 75
פרס 6x3-לא נבדק עדיין,הרבה זמן לא בצעתי.
סקוואט- לא בוצע עקב בעיות ברכיים.

• פותח/ת השרשור
עדכון -עליתי 10 קילו במשקל ו20 קג במשקלי עבודה. ועכשיו ברצינות.
עבר פחות משבוע מהזריקה האחרונה,תופעות לוואי לא נצפו למעט כאב מקומי באזור הזריקה.תופעה של ערנות מעבר לרגיל הופיעה כשעתיים לאחר הזריקה ונמשכת עד עכשיו.
לא מצפה לראות שינויים במשקלי עבודה כי אני בגרעון קלורי.כמו כן לא מצפה לראות ירידה במשקל כי אני על טסט בכל זאת.אעדכן שוב ברגע שיהיה יותר מעניין.צילמתי את עצמי לפני עוד חודש וחצי אצלם שוב.

מה הרעיון ב-TRT? הרי המינון הממוצע של אדם בריא שלא מזריק הוא קרוב לזה, אז למה להזריק בכלל?
אותו מינון טסט שמגיע מהזרקה יעיל יותר מאשר טסט שהגוף מייצר?

• פותח/ת השרשור
מה הרעיון ב-TRT? הרי המינון הממוצע של אדם בריא שלא מזריק הוא קרוב לזה, אז למה להזריק בכלל?
אותו מינון טסט שמגיע מהזרקה יעיל יותר מאשר טסט שהגוף מייצר?
המינון שאני מזריק הוא כמעט פי שתיים או שלוש ממה שהגוף שלי מייצר,או לצורך העניין ממה שהגוף שלי ושלך ביחד מייצרים.

המינון שאני מזריק הוא כמעט פי שתיים או שלוש ממה שהגוף שלי מייצר,או לצורך העניין ממה שהגוף שלי ושלך ביחד מייצרים.
אוקיי, גם אם זה נכון, למה לא פשוט להזריק כבר 500 בשבוע, לשלב קלן ואולי גם איזה וינסטרול, או אפילו טי3, ולהתחטב כמו שצריך?
הסייקל שתיארת נראה לי פשוט לשבת על הגדר. מצד אחד להזריק, מצד שני לא לקבל את כל היתרונות שבסייקל רציני.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, גם אם זה נכון, למה לא פשוט להזריק כבר 500 בשבוע, לשלב קלן ואולי גם איזה וינסטרול, או אפילו טי3, ולהתחטב כמו שצריך?
הסייקל שתיארת נראה לי פשוט לשבת על הגדר. מצד אחד להזריק, מצד שני לא לקבל את כל היתרונות שבסייקל רציני.
למה?
1.אני באחוז שומן גבוה מידי למינון של מעל trt
2.t3 לא עובד עלי בגלל רמות פריטין נמוכות
3.לא מעוניין לגעת כרגע באוראלים
4.אני לא מסייקל,אני מנסה לזרוק מעלי 10 קג של שומן מבלי לאבד מסת שריר,אני בגרעון קלורי.

• פותח/ת השרשור
עדכון-שתי אמפולות של טסט רפואי לפח.
הסיבה-שאבתי לפני כן עם מחט גדולה 18 g
ובשעת ההזרקה המחט הקטנה התפרקה,פעמיים.
מסקנה-לא לשאוב עם מחט גדולה.
שאלה למומחים.

האם יהיה איבוד שריר כלשהו אם לצורך העניין
אבצע רק אירובי למשך חודשיים?מדובר על אימוני אינטרבלים וסיבולת לסרוגין...הרעיון זה שהטסט ישמור על מסת השריר והאירובי והגרעון הקלורי יורידו את אחוז השומן.תודה לעונים.

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
הי.

עברתי לתוכנית אימון שונה,זנחתי את המשקולות ועברתי לפק"לים ולאירובי מסיבי של 5 פעמים בשבוע מחולק לנפח ועצימות.
מבחינת משקל אין שינוי,עברתי לצרוך משו כמו 1600-1800 קלוריות ביום.מתחיל להיות שינוי ויזואלי בגוף,וגם פאמפ מכובד.

• פותח/ת השרשור
סיכום סוף לוג עדכון לפני אחרון,הפסקה של הסייקל כחודש לפני התאריך הסופי.התוצאות הם לא מה שציפיתי למרות שיש שינוי כלשהוא ויזואלית.אעדכן על משקל בעוד חודש.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית