עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מהפלא הציטוט נדפקOpti men
Bcaa
גלוטמין
[fish oil[/QUOTE
איך אתה משתמש באופטימן זה 3 פעמים ביום אני בקושי מסתדר עם אחד חחחח
מה זאת אומרת לא מסתדר עם אחד?אני מהפלא הציטוט נדפק
אני לוקח Daily oneמה זאת אומרת לא מסתדר עם אחד?
אני לוקח Daily one
וגם אותו אני שוכח מידי פעם לקחת ואולי אני נזכר בערב לקחת (במקום בצהריים)
רגע אתה לוקח מהאופטימן רק פעם אחת ביום?אני דיי אוכל פירות בשר ירקות וכ'ו
אפשר לקחת דיילי כדור 1 אף אחד לא אמור לדעתי לקחת 3
בגיינר רשום 3 מנות הגשה עם 60 גרן חלבון זה מטורף לא באמת אפשר לקחת כמות כזו
לכן מחלק את הערכים ל 3 וזה מספיק לי כף אחד.
המינונים לא יוצאים נמוכים?אני לוקח יום כן יום לא 2 כדורים
באותו מצב אפשר לקחת 1 ביום
לקחת יום כן יום לא שניים זה די מטומטם וממש לא שווה ערך ללקחת כל יום אחד.אני לוקח יום כן יום לא 2 כדורים
המינון המומלץ של אופטימן הוא 3 כדורים. אין טעם לצרוך רק כדור/2 כי את הויטמינים שלא מכילים מינון גבוה אתה בעצם מקבל חלקית, שכן המינונים מתאימים לאדם הממוצע(2000 קלוריות ביום) ולא לאדם מתאמן. הויטמינים שכן מכילים מינון גבוה פשוט יוצאים בשתן(בעיקר B) כך שאין טעם לדאוג בנוגע ל3 כדורים ביום. בכללי אופטימן לא מומלץ במיוחד. דיי יקר, 3 כדורים ומינונים סבירים. אני מעדיף את twinlab ללא ברזל.אני לוקח יום כן יום לא 2 כדורים
אז מצבי טוב.המינון המומלץ של אופטימן הוא 3 כדורים. אין טעם לצרוך רק כדור/2 כי את הויטמינים שלא מכילים מינון גבוה אתה בעצם מקבל חלקית, שכן המינונים מתאימים לאדם הממוצע(2000 קלוריות ביום) ולא לאדם מתאמן. הויטמינים שכן מכילים מינון גבוה פשוט יוצאים בשתן(בעיקר B) כך שאין טעם לדאוג בנוגע ל3 כדורים ביום. בכללי אופטימן לא מומלץ במיוחד. דיי יקר, 3 כדורים ומינונים סבירים. אני מעדיף את twinlab ללא ברזל.
ראיתם איזה יפה הוא השחיל את הDNP ?Daily one caps Twinlab without Iron
מגנזיום ציטרט
אבץ
כורכומין מידי פעם
ויטמין D
CoQ-10
שמתי לב שה5 גרם קריאטין ביום מעמיס עלי וגורם לשלשולים אז אני לוקח קצה של כפית פעם ביומיים ככה
עם הDNP אני מתסף בגלוטתיון, ויטמין C, ויטמין E, שמן דגים ולא מתסף בקריאטין מעצם יעילותו של הDNP
המינון המומלץ של אופטימן הוא 3 כדורים. אין טעם לצרוך רק כדור/2 כי את הויטמינים שלא מכילים מינון גבוה אתה בעצם מקבל חלקית, שכן המינונים מתאימים לאדם הממוצע(2000 קלוריות ביום) ולא לאדם מתאמן. הויטמינים שכן מכילים מינון גבוה פשוט יוצאים בשתן(בעיקר B) כך שאין טעם לדאוג בנוגע ל3 כדורים ביום. בכללי אופטימן לא מומלץ במיוחד. דיי יקר, 3 כדורים ומינונים סבירים. אני מעדיף את twinlab ללא ברזל.