דיון מולטי ויטמין

• פותח/ת השרשור Fuck
  • פורסם בתאריך

Fuck

משתמש משקיע
2,808
1,647
נק' מוניטין:
3,782
2,808
1,647
באיזה מולטי ויטמין אתם משתמשים?
והאם אתם מתספים בוויטמינים או מינרלים נוספים מעבר למולטי?

Daily one caps Twinlab without Iron

מגנזיום ציטרט
אבץ
כורכומין מידי פעם
ויטמין D
CoQ-10

שמתי לב שה5 גרם קריאטין ביום מעמיס עלי וגורם לשלשולים אז אני לוקח קצה של כפית פעם ביומיים ככה
עם הDNP אני מתסף בגלוטתיון, ויטמין C, ויטמין E, שמן דגים ולא מתסף בקריאטין מעצם יעילותו של הDNP

כלום בינתיים. מה הכי דחוף להתחיל ממנו?
מתאמן 4 פעמים בשבוע משקולות ופעמיים אירובי. אוכל מאוד מגוון לא אמור להיות חסר לי כלום בצורה קיצונית.
אני חושב שאתחיל ממגנזיום ציטרט כי יש לי שינה קצת בעייתית.

אני לוקח Daily one
וגם אותו אני שוכח מידי פעם לקחת ואולי אני נזכר בערב לקחת (במקום בצהריים)

אני דיי אוכל פירות בשר ירקות וכ'ו
אפשר לקחת דיילי כדור 1 אף אחד לא אמור לדעתי לקחת 3
בגיינר רשום 3 מנות הגשה עם 60 גרן חלבון זה מטורף לא באמת אפשר לקחת כמות כזו
לכן מחלק את הערכים ל 3 וזה מספיק לי כף אחד.

אני דיי אוכל פירות בשר ירקות וכ'ו
אפשר לקחת דיילי כדור 1 אף אחד לא אמור לדעתי לקחת 3
בגיינר רשום 3 מנות הגשה עם 60 גרן חלבון זה מטורף לא באמת אפשר לקחת כמות כזו
לכן מחלק את הערכים ל 3 וזה מספיק לי כף אחד.
רגע אתה לוקח מהאופטימן רק פעם אחת ביום?

תעשה חישוב שבועי למשל
ראשון שלישי חמישי ושבת
8 כדורים
תקח דיילי
7 כדורים
אם אתה אוכל טוב ירקות פירות בשר זה לדעתי בסדר אנחנו עדיין לא בודיבילדרים
אבל אנחנו ניהיה ☺☺
לקחתי ככה יום כן יום לא
עשיתי בדיקות דם והכול יצא תקין מאוד

• פותח/ת השרשור
אני לוקח יום כן יום לא 2 כדורים
באותו מצב אפשר לקחת 1 ביום
לקחת יום כן יום לא שניים זה די מטומטם וממש לא שווה ערך ללקחת כל יום אחד.

אני לוקח יום כן יום לא 2 כדורים
באותו מצב אפשר לקחת 1 ביום
המינון המומלץ של אופטימן הוא 3 כדורים. אין טעם לצרוך רק כדור/2 כי את הויטמינים שלא מכילים מינון גבוה אתה בעצם מקבל חלקית, שכן המינונים מתאימים לאדם הממוצע(2000 קלוריות ביום) ולא לאדם מתאמן. הויטמינים שכן מכילים מינון גבוה פשוט יוצאים בשתן(בעיקר B) כך שאין טעם לדאוג בנוגע ל3 כדורים ביום. בכללי אופטימן לא מומלץ במיוחד. דיי יקר, 3 כדורים ומינונים סבירים. אני מעדיף את twinlab ללא ברזל.

המינון המומלץ של אופטימן הוא 3 כדורים. אין טעם לצרוך רק כדור/2 כי את הויטמינים שלא מכילים מינון גבוה אתה בעצם מקבל חלקית, שכן המינונים מתאימים לאדם הממוצע(2000 קלוריות ביום) ולא לאדם מתאמן. הויטמינים שכן מכילים מינון גבוה פשוט יוצאים בשתן(בעיקר B) כך שאין טעם לדאוג בנוגע ל3 כדורים ביום. בכללי אופטימן לא מומלץ במיוחד. דיי יקר, 3 כדורים ומינונים סבירים. אני מעדיף את twinlab ללא ברזל.
אז מצבי טוב.

Daily one caps Twinlab without Iron

מגנזיום ציטרט
אבץ
כורכומין מידי פעם
ויטמין D
CoQ-10

שמתי לב שה5 גרם קריאטין ביום מעמיס עלי וגורם לשלשולים אז אני לוקח קצה של כפית פעם ביומיים ככה
עם הDNP אני מתסף בגלוטתיון, ויטמין C, ויטמין E, שמן דגים ולא מתסף בקריאטין מעצם יעילותו של הDNP
ראיתם איזה יפה הוא השחיל את הDNP ?
Dnp כידוע לכם זה מינרל חשוב מאוד לגוף

גם ההמלצה של סריוס מאס זה 3 כפות לקבל 1200 קלוריות 65 גרם חלבון ומה באמת תקח את זה.?
זה מטורף הרי.
החברה גם רוצה הלרוויח הם רוצים שיגמר לך מהר המוצר וככה זה עובד בביזנס אין מה לעשות.
לדעתי לקחת כדור כל יום זה בסדר גמור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית