5 דק' לק''מ זה דיי נמוך כןאתה מתכוון שאני רץ לאט?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 דק' לק''מ זה דיי נמוך כןאתה מתכוון שאני רץ לאט?
זה נמוך לריצות קצרות אבל אני רץ בעיקר בינוניות-ארוכות כרגע בעיקר כרגע לשימור כושר (כי אני במסה)5 דק' לק''מ זה דיי נמוך כן
מדובר על מהירות 12 קמ"ש5 דק' לק''מ זה דיי נמוך כן
סקוואט 5X5 95KG, מתקדם ב 5 ק"ג משבוע לשבוע במקום 2.5 במקור, נגיע תוך חודש לנפח שבו נפצעתי.
פרס 5X5 67.5KG , שיא לנפח לא קל אבל גם לא קשה באופן קיצוני.
צ'ינאפס 5X5 36.25KG מתחיל להתקדם בקפיצות של 1.25 כי הסטים קשים.
דיפס 3X8 60KG סוג של שיא אף פעם לא עשיתי 3 סטים של דיפס עם המשקל הזה וגם לא היה קשה בטירוף
מאימון הבא מתחיל לשבור שיאים גם בדיפס (קצת מפגר אני יודע אבל אני אוהב מאוד את התרגיל הזה)
בטן מתיחות ודחקות.
אני רץ פעם בשבוע ריצת נפח שהיא 10 ק''מ, אבל השאר פחות, פארטלק, אינטרוולים, ספרינטים וכו'זה נמוך לריצות קצרות אבל אני רץ בעיקר בינוניות-ארוכות כרגע בעיקר כרגע לשימור כושר (כי אני במסה)
השיא שלי ל 5ק"מ הוא 21 דקות
ולחצי מרתון הוא 1:37 שזה 4:37 לק"מ
זה לא מהיר אבל זה גם לא ממש איטי (בטח לא למישהו ששוקל מעל 80 ק"ג)
איזה מרחקים אתה רץ?
אני רץ פעם בשבוע ריצת נפח שהיא 10 ק''מ, אבל השאר פחות, פארטלק, אינטרוולים, ספרינטים וכו'
41:36 הכי נמוך, מנסה לרדת מה40 למרות שאני לא חובב ריצות ארוכות כאלו אלא יותר 400 \ 800ובכמה זמן אתה רץ 10?
אתה עדיין בחיטוב?TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:
עדכון לוג: 04/07/16 - נפח
קרא את שאר עדכון הלוג...
לא. אני חוזר למסה אחרי שהחלמתי מהפציעהאתה עדיין בחיטוב?
בהצלחה במסה הקרובה, והרשה לי לומר שהנפח שלך בפרס מרשים ביותר!לא. אני חוזר למסה אחרי שהחלמתי מהפציעה
תודה רבה יום שישי הקרוב אמור להיות 77.5 לשלשה, 75 הצלחתי לזוג נקווה שהפעם נצליח שלשה.בהצלחה במסה הקרובה, והרשה לי לומר שהנפח שלך בפרס מרשים ביותר!
אוטוטו 70.. ומקור לקנאה 🤤
אני מהכיוון השני, אף פעם לא השקעתי בתכנית מסודרת לפחות מחצי מרתון.41:36 הכי נמוך, מנסה לרדת מה40 למרות שאני לא חובב ריצות ארוכות כאלו אלא יותר 400 \ 800
תודה רבה יום שישי הקרוב אמור להיות 77.5 לשלשה, 75 הצלחתי לזוג נקווה שהפעם נצליח שלשה. אני די קרוב ללעשות דילואד בלחיצות..
אני מהכיוון השני, אף פעם לא השקעתי בתכנית מסודרת לפחות מחצי מרתון.
אם הוא רץ בשטח מלא בעליות - מה ציפית שיקרה לקצב?אפשר לשאול למה הריצות שלך בקצב כזה? (דיי נמוך הזמן לק''מ)
מה הקשר? ממוצע 5 דק' זה נמוך לא משנה אם זה עליות או ירידות (ולפי מה שראיתי הוא לא עושה את כל הריצה עלייה)אם הוא רץ בשטח מלא בעליות - מה ציפית שיקרה לקצב?
אם עד עכשיו קיבלת ממני התיחסות רצינית לשאלות מטומטמות, אז קבל ביטול.מה הקשר? ממוצע 5 דק' זה נמוך לא משנה אם זה עליות או ירידות (ולפי מה שראיתי הוא לא עושה את כל הריצה עלייה)
מה אתה מתנהג כמו ילד קטן? לא זלזלתי בך ולא הספמתי לרגע.אם עד עכשיו קיבלת ממני התיחסות רצינית לשאלות מטומטמות, אז קבל ביטול.
קח את ה 600-800 מטר שלך ורוץ להספים בלוג אחר.
אני ממש לא מתנהג כמו ילד קטן ובטח לא נעלב ממה שאנשים שאני לא מכיר כותבים מאחורי המקלדת, אבל להכנס אבל למישהו ללוגמה אתה מתנהג כמו ילד קטן? לא זלזלתי בך ולא הספמתי לרגע.
12 קמ"ש בעליות של ירושלים או חיפה זה קצב יפה מאוד, במיוחד לבנאדם ששוקל 85-86 ק"גמה הקשר? ממוצע 5 דק' זה נמוך לא משנה אם זה עליות או ירידות (ולפי מה שראיתי הוא לא עושה את כל הריצה עלייה)
סקוואט 3X5 85KG
בנץ 3X5 95KG
DB ROW 3X10 40KG
צ'סט טו וול 3 סטים של 30 שניות
מתח 3X10
בטן
סקוואט 5X110KG
פרס 2X77.5KG , אמנם שיא אבל לא שלשה, שבוע הבא דילואד בלחיצות.
דדליפט 3X5 140KG
צ'ינאפס 4X42.5KG
מוביליטי.
מ"ג 87 ללא שינוי בשבועיים האחרונים, מוסיף עוד קלוריות.