הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

5 דק' לק''מ זה דיי נמוך כן
זה נמוך לריצות קצרות אבל אני רץ בעיקר בינוניות-ארוכות כרגע בעיקר כרגע לשימור כושר (כי אני במסה)
השיא שלי ל 5ק"מ הוא 21 דקות
ולחצי מרתון הוא 1:37 שזה 4:37 לק"מ
זה לא מהיר אבל זה גם לא ממש איטי (בטח לא למישהו ששוקל מעל 80 ק"ג)

איזה מרחקים אתה רץ?

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 04/07/16 - נפח

סקוואט 5X5 95KG, מתקדם ב 5 ק"ג משבוע לשבוע במקום 2.5 במקור, נגיע תוך חודש לנפח שבו נפצעתי.
פרס 5X5 67.5KG , שיא לנפח לא קל אבל גם לא קשה באופן קיצוני.
צ'ינאפס 5X5 36.25KG מתחיל להתקדם בקפיצות של 1.25 כי הסטים קשים.
דיפס 3X8 60KG סוג של שיא אף פעם לא עשיתי 3 סטים של דיפס עם המשקל הזה וגם לא היה קשה בטירוף
מאימון הבא מתחיל לשבור שיאים גם בדיפס (קצת מפגר אני יודע אבל אני אוהב מאוד את התרגיל הזה)
בטן מתיחות ודחקות.

קרא את שאר עדכון הלוג...

זה נמוך לריצות קצרות אבל אני רץ בעיקר בינוניות-ארוכות כרגע בעיקר כרגע לשימור כושר (כי אני במסה)
השיא שלי ל 5ק"מ הוא 21 דקות
ולחצי מרתון הוא 1:37 שזה 4:37 לק"מ
זה לא מהיר אבל זה גם לא ממש איטי (בטח לא למישהו ששוקל מעל 80 ק"ג)

איזה מרחקים אתה רץ?
אני רץ פעם בשבוע ריצת נפח שהיא 10 ק''מ, אבל השאר פחות, פארטלק, אינטרוולים, ספרינטים וכו'

בהצלחה במסה הקרובה, והרשה לי לומר שהנפח שלך בפרס מרשים ביותר!
אוטוטו 70.. ומקור לקנאה 🤤
תודה רבה יום שישי הקרוב אמור להיות 77.5 לשלשה, 75 הצלחתי לזוג נקווה שהפעם נצליח שלשה.
41:36 הכי נמוך, מנסה לרדת מה40 למרות שאני לא חובב ריצות ארוכות כאלו אלא יותר 400 \ 800
אני מהכיוון השני, אף פעם לא השקעתי בתכנית מסודרת לפחות מחצי מרתון.
תודה רבה יום שישי הקרוב אמור להיות 77.5 לשלשה, 75 הצלחתי לזוג נקווה שהפעם נצליח שלשה. אני די קרוב ללעשות דילואד בלחיצות..

אני מהכיוון השני, אף פעם לא השקעתי בתכנית מסודרת לפחות מחצי מרתון.

מה הקשר? ממוצע 5 דק' זה נמוך לא משנה אם זה עליות או ירידות (ולפי מה שראיתי הוא לא עושה את כל הריצה עלייה)
אם עד עכשיו קיבלת ממני התיחסות רצינית לשאלות מטומטמות, אז קבל ביטול.
קח את ה 600-800 מטר שלך ורוץ להספים בלוג אחר.

מה אתה מתנהג כמו ילד קטן? לא זלזלתי בך ולא הספמתי לרגע.
אני ממש לא מתנהג כמו ילד קטן ובטח לא נעלב ממה שאנשים שאני לא מכיר כותבים מאחורי המקלדת, אבל להכנס אבל למישהו ללוג
להסתכל על ריצה אחת מתוך כמה שנים של ריצה ולומר "למה כל כך לאט?" זה קצת דבילי.
תגובה כמו 5 דק לק"מ זה איטי לא משנה מה התנאים היא טיפשית.
תאמין לי שאני יכול לארגן לך מסלול ריצה שהסיכוי שתסיים בו 10ק"מ ב 50 דקות הוא קלוש מאוד.

מה הקשר? ממוצע 5 דק' זה נמוך לא משנה אם זה עליות או ירידות (ולפי מה שראיתי הוא לא עושה את כל הריצה עלייה)
12 קמ"ש בעליות של ירושלים או חיפה זה קצב יפה מאוד, במיוחד לבנאדם ששוקל 85-86 ק"ג

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית