הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

לפעמים יש ימים כאלה.
אימון הבא 125 סקווט פיצוי על האימון של היום.

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 21/03/16 - אימון "A" + ריצת 10 ק"מ

סקוואט:
למרות אימון הסופ"ש המחורבן החלטתי להעלות משקל
3X5 122.5KG הכל קשה הכל עלה, לדעתי נחתי כמעט 10 שניות לפני החזרה האחרונה בכל סט.

בנץ: 3X5 102.5, ירידה של 2.5 ק"ג בעקבות סט ראשון של 105 ל 4 בקושי, החלטתי שאין מה להילחם.

צ'ינאפס 3X5 35KG קשה סט אחרון לא הכל עלה, הוספתי עוד סט של משקל גוף למקסימום חזרות.

דיפס 3X8 50KG

סטיף דדליפט 3X10 110KG

C2W שלושה סטים של 30 שניות
L סיט שלושה סטים של 30 שניות

למרות האימון המוזר הריצה דווקא הייתה טובה מאוד
10 ק"מ השטוחים הרגילים, קצב ממוצע 4:57, דופק ממוצע 152, נגטיב ספליט של כמעט 2 דקות, ריצה מעולה.

קרא את שאר עדכון הלוג...

עדכון לוג: 29/03/16 אימון ג'ט לג

נחתתי אתמול.

אימון כח בחדכ של המלון, שאין בו הרבה דברים אבל יש כלוב שזה כבר לא מעט.
כאמור בג'ט לג לא נורא אבל אופייני מה שאומר שאתה עייף מאוד בשעות שהגוף שלך אמור לישון.

סקוואט 3X5 115KG התכנית הייתה ל 120+ אבל אחרי שניסיתי סט אחד ל 122 שבקושי רב עלו בו 2 חזרות
החלטתי ללכת על משקל קצת יותר קל.
בנץ' 5X5 100KG
מתח 5X8 מ"ג, אין חגורה למשקל, החלטתי לעבוד על טווח תנועה מירבי וחזרות איטיות ומבוקרות.
יד אחורית פשיטת מרפקים במכונה 3X10 עם משקל לא ברור.
סטיף DL 3X10 60KG דגש על מתיחה ולא על משקל.
בטן מתיחות וארוחת אחרי אימון מוזרה במקצת.

בניגוד לתכניות שלי אין מצב לרוץ בחוץ, הטמפרטורה בחוץ בסביבות 6-7 בבוקר מגרדת את האפס מלמעלה.
אתמול רצתי על ההליכון וכל יהיה גם בהמשך.

לסיום תמונה של חדר כושר במלון כמעט ללא שימוש למרות שהוא כבר בן חמש ותמיד כשהייתי בו התאמנתי לבד..

קרא את שאר עדכון הלוג...

מה עם הזמנה מ running warehouse?

דווקא אין לי חשבון ב running warehouse למרות המבחר קשה למצוא שם מחירים טובים יותר מאמזון ששם קניתי את כל נעלי הריצה שלי.
דרך אגב אני די מאוכזב מהנעל הנוכחית שלי סוקוני triumph ISO אמנם קניתי אותם בגרושים יחסית אבל השחיקה שלהם מטורפת, הסוליה שלהם שחוקה יותר מ ה ride אחרי פחות מ 400 ק"מ שהן עברו לעומת ה RIDE שעברו יותר מ 800. אהבתי יותר את ה RIDE.
החלטתי לנסות את ה kinvara גם כי רציתי לנסות נעל עם דרופ נמוך יותר אבל לא לקפוץ ישר לדרופ 0 וגם כי הן עלו 60$.

יש לי פק"ל הזמנה לעינייני ריצה כשאני נוסע : חבילת ג'לים, בודי גלייד וזוג נעליים 😃

עדכון לוג: 31/03/16 - אימון "B"

אימון שהיה אתמול
פרס 60KG 3X5
סקוואט 80% 3X8 95KG
דדליפט נפח 3X5 140KG
DB פרס בישיבה 27KG

עדיין מתעורר כל בוקר בסביבות ארבע חמש ולא מצליח לחזור לישון.
רצתי בראשון ושלישי על הליכון 25 ק"מ במצטבר.
ברמת הסקרנות נרשמתי לסופ"ש למירוץ 15ק"מ לכן לא בטוח שאעשה סקוואט כבד מחרץ

קרא את שאר עדכון הלוג...

אל תקרע אותם .
מספיק שונאים אותנו .
מקום שני גם טוב.😉

עדכון לוג: 02/04/16 - ריצת שטח 15 ק"מ?

למה עם סימן שאלה, כי השעון הראה 13.5 אבל זה מרוץ שקיים כבר כמה שנים וקשה לי להאמין שהאמריקאים
יטעו במרחק. בכל מקרה פחות מעניין.
כמעט פספסתי את המרוץ כי הוא היה באזור זמן אחר מהעיר שאני נמצא בה כרגע, רק ברגע האחרון מישהו הזכיר לי את העובדה הזו, מה שאמר שהייתי צריך לקום בארבע וחצי במקום בחמש וחצי. ( 180ק"מ נהיגה לכל כיוון)
מירוץ קטן ונחמד עם ~ 200 נרשמים (אבל הוא חלק מליגת מירוצי שבילים מקומית), 3 הקפות של 5ק"מ
בתוך יער על שפת אגם, לא הרבה עליות וחלק מהזמן בסינגלים אבל עם שני טוויסטים קלים,
היו בערך 2 מעלות:infomilies041:בשעת הזינוק, אף פעם לא רצתי בטמפרטורה כזו, הייתי לבוש בהתאם אבל עד הזינוק ניסיתי
לרעוד בצורה הכי חיננית שאני מכיר, לא היה כזה חינני.😛
טוויסט שני בדמות בוץ בכמויות מסחריות ועם נעלי הכביש שלי זה היה בלט החלקת על
הבוץ לאורך כמה דקות מתוך כל הקפה.
בכל מקרה תוצאה סופית הייתה 1:10 מקום 31 מתוך 170 אבל מקום שלישי בקטגוריית גיל שלי, אם המרחק היה באמת 15 זה אומר קצב של 4:40 אם הוא היה כמו שהשעון הראה אז הקצב היה 5:13. מבחינת הרגשה ורמת מאמץ זה הרגיש מהיר יותר מ 5:13 אבל לא קרוב ל 4:40, בקיצור לא מעניין.
היה כיף יפה לראות איזה רמת ארגון יש לאמריקאים אפילו באירוע כל כך קטן.
אוהל התכנסות/סיום עם חימום ובסיום שתייה חמה וקרה פירות וחטיפי גרנולה.
שתי עמדות מים/איזטוני במהלך הקפה, מרשלים שעוצרים תנועה בחצייה של כבישים, בקיצור אמריקה 😃
לקינוח קצת תמונות בוץ:

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית