- פותח/ת השרשור
- #1,241
TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:
עדכון לוג: 07/11/19 יחסינו לאן?
קרא את שאר עדכון הלוג...
עדכון לוג: 07/11/19 יחסינו לאן?
לכבוד יומולדת 42 סיכום קצר של היחסים שלי עם הגוף שלי מה המצב הנוכחי ומה המטרות.
התחלה תנועה: גיל 34 ~ 120ק"ג על 180. עד אז ללא פעילות ספורטיבית קבועה.
סוף חיטוב: גיל 36 78 ק"ג, הרבה גלובו ג'ים לא ממש אימוני כח עם הרבה שחייה,אפילו קצת משחי מים פתוחים.
lift forest lift : גיל 37-40 נכנסתי לריצות ארוכות משולב באימוני כח מסודרים למדתי טכניקה בסקוואט ודדליפט
המון שעות אימון בשבוע, רמות כושר ואנרגיה מטורפות, במקביל גם מסה איטית בעיקר בשנה האחרונה עד למשקל של ~90 ק"ג, גם פציעה בדרך שמאז שקרתה לא עשיתי סקווט כבד. RM1 של התקופה (לא במקביל)
דדליפט 210 , סקוואט 5X5 145, בנץ' 135.
ולפעמים החיים: גיל 40-42, ולפעמים החיים קורים... שילוב של תזונה לא טובה,פציעות, מעבר לשני אימוני כח בשבוע וכמעט שנה ללא ריצות, התוצאה ~ 105 ק"ג, מרגיש כמו בן 60, עם כושר אירובי של עגלה.
הפלוס היחיד הוא בנץ' 145 שנתתי בתקופה הזו.
מטרות:
1. עדיפות ראשונה לרדת במשקל לסביבות 90-95 ק"ג
2. לחזור לרוץ, מתגעגע לרמות האנרגיה והכושר שהיו לי בתקופה שהייתי רץ, לא מכוון גבוה מידי הייתי שמח לחזור לרוץ 3 פעמים בשבוע ובסביבות 35ק"מ מצטבר, מקווה שאצליח כי בשנתיים האחרונות הריצות לא היו טובות לי מנטלית (הפוך ממה שהיה קודם)
3. אימוני כח, לשמר כמה שיותר מסה וכח, אין לי ציפיות גדולות עם רק 2 אימונים בשבוע.
הסיכום הזה הוא בעיקר בשבילי, אני מרגיש כאילו מה שעשיתי היה לפני 100 שנה או ביקום מקביל וכשפרסתי את זה פה אני מבין שזה לא כך. יאללה לעבודה.
אימון מאתמול:
סקוואט 5X5 100 ק"ג ,בחודש האחרון חזרתי לסקוואט אחרי +- שנה שלא בצעתי, מרגיש בסדר סהכ.
בנץ 5X5 107.5
חתירה בדאמבל 4X8 42.5
דיפס ללא משקל.
קרא את שאר עדכון הלוג...