הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

זקן וחלש אבל רץ יותר ממך

כל הכבוד. 👏
תודה רבה, שכחתי לציין שהיו תכניות ללכת לאכול בשווארמה אמיל אחרי הריצה אבל לא הייתי מסוגל, הייתי חייב משהו קר ומתוק
זה נגמר בקוקילידה ומגנום, אחח אם הייתי לא נשוי הייתי מתחתן עם הקוקילידה הזו (מצד שני סיימתי לאכול אותה אחרי שתי דקות) 😆

תודה רבה, שכחתי לציין שהיו תכניות ללכת לאכול בשווארמה אמיל אחרי הריצה אבל לא הייתי מסוגל, הייתי חייב משהו קר ומתוק
זה נגמר בקוקילידה ומגנום, אחח אם הייתי לא נשוי הייתי מתחתן עם הקוקילידה הזו (מצד שני סיימתי לאכול אותה אחרי שתי דקות) 😆
לבריאות שמן

אתה פשוט חיה 🙌
קוקידדי, שמן כבר לא תהיה אל דאגה..

טוב..... אז הוכחת שאתה "חזיר מפלצתי".
רוקנת להם את הקופה 🥷 .
לא דימינו לעצמם שיגיע אלוף הארץ במרתון.
לא נראה לי שיזמינו אותך שוב לריצה מסוג זה .🤬
דבר אחד בטוח אני לא אעז לעשות : להתערב איתך על היכולת המדהימה שלך.
כל הכבוד ידידי.

טוב..... אז הוכחת שאתה "חזיר מפלצתי".
רוקנת להם את הקופה 🥷 .
לא דימינו לעצמם שיגיע אלוף הארץ במרתון.
לא נראה לי שיזמינו אותך שוב לריצה מסוג זה .🤬
דבר אחד בטוח אני לא אעז לעשות : להתערב איתך על היכולת המדהימה שלך.
כל הכבוד ידידי.
תודה רבה ידידי אבל אני במקסימום אלוף הבלוק וגם זה בספק 😉
מכיוון שהיה מדובר ב 18 הקפות של אותו מסלול והיו פרושים עליו איזה 4 צלמים, כל ניסיונות ההתחמקות שלי מהצלמים עלו בתוהו
וכתוצאה מזה יש לי אוסף של תמונות מכוערות (גם התמונות וגם האוביקט) אבל הנה תמונה מהסיום עם אוסף הצמידים שלי (צמיד לכל הקפה של 2 ק"מ)
או כמו ששאל אותי מישהו בזמן שעשיתי מתיחות האם כל הצמידים שלי או שאספתי מחברים (רציתי לענות לו שהרבצתי לילדים קטנים בדרך וגנבתי להם את הצמידים אבל החלטתי להיות בוגר)
upload_2015-9-6_9-13-55.png

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 06/09/15 - אימון פלג גוף עליון

אימון 90% אקרוס

בנץ' 3X5 100KG
צ'ינאפס 3X8 30KG
פרס 3X5 60KG
דיפס 2X8-10 50KG
יד קידמית.
לקראת הסוף הייתי כבר עייף לא סגרתי את כל הדיפס, אבל כן הצלחתי את התרגילים המרכזיים שזה יותר חשוב.

קרא את שאר עדכון הלוג...

TvrSp12 עדכן/ה את הלוג ״זקן וחלש אבל רץ יותר ממך״:

עדכון לוג: 07/09/15 - ריצת ערב 12 ק"מ

המסלול הרגיל של ה 12ק"מ משולב עליות, היה לח ברמות מטורפות והרגיש קשה יחסית
אבל זה לא בא לידי ביטוי בדופק אז כנראה זו לא הלחות אלא קצת עייפות.
עדיין סה"כ ריצה טובה קצב 5:13, דופק ממוצע 148.
גרף דופק לעומת גובה ביחס לזמן:
צפה בקובץ המצורף 29510

קרא את שאר עדכון הלוג...

אני מקווה שאתה אוכל בהתאם אחריי דבר כזה. 1000 קלוריות אלוהים ישמור היית הולך לאכול איזה המבורגר אחריי כל פעם כזאת. 🤣

אני מקווה שאתה אוכל בהתאם אחריי דבר כזה. 1000 קלוריות אלוהים ישמור היית הולך לאכול איזה המבורגר אחריי כל פעם כזאת. 🤣
זה קצת מטעה, אם אתה בנאדם שאוהב להאכול אתה יכול בקלות לאכול יותר ממה שהוצאת בריצה.
ה RMR שלי (ללא אירובי) הוא ~2100, אני אוכל באמצע השבוע בערך 2600 קלוריות ביום , ומתגבר בפחמימות יום לפני ריצה ארוכה ואחרי הריצה הארוכה (חוץ מג'לים תוך כדי הריצה)
דרך אגב לפי השעון דופק לפחות שרפתי ביום שישי האחרון 3500 קלוריות בריצה אחת.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית