אני דיי בטוח שזה המקורי
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני דיי בטוח שזה המקורי
אני דיי בטוח שזה המקורי
התיאשו מהקילומטראז:sarcastic:איפה הנעליים ?????
רק עכשיו קנה חדשות !!!
פעם ראשונה שאני רץ בהר איתן (סטף באזור ירושלים למי שמכיר),מסלול מאוד נוח מבחינה טכנית:
8KM של שביל לבן ללא אבנים גדולות (אפשר אפילו לרוץ בחושך ללא תאורה) אבל עדיין מאתגר,
מכיל שתי עליות קשות, ביצעתי 5 הקפות כלומר 40KM בסה"כ, ההקפה האחרונה הייתה קשה,
היה כבר חם (אחרי תשע בבוקר) והרגליים כבר היו עייפות.
צפה בקובץ המצורף 29780
מטרת הריצה 3 שעות על הרגליים אחרי 4 שעות אתמול.
בקושי רב הצלחתי לגרד את עצמי ולצאת בבוקר לעוד ריצה ארוכה אבל מרגע שיצאתי מהמיטה אין דרך חזרה.
את הק"מ הראשונים אין דרך אחרת לתאר חוץ מסיוט. הגוף סירב (במיוחד הברכיים) בתוקף לשתף פעולה והקצב היה איטי עד תסכול אחרי כמעט 40 דקות של שכנוע עצמי הגוף התייאש והשתחרר והקצב השתפר משמעותית
עדיין יחסית איטי אבל כשמדובר במסלול של 3 הקפות של אותו תוואי הקפות 2 ו-3 היו מהירות ב 30 שניות לק"מ
מאשר ההקפה הראשונה, עצרתי אחרי 2:48 בנקודה שהיה לי נוח לחזור לרכב....
עדכון קצת באחור כי לא הספקתי לפני החג.
לפי התכנון שלי הייתי אמור להכנס לטייפר בשבוע הבא, כשהשבוע היה אמור להיות שוב שבוע של 100 ק"מ
בפועל בריצה של 8 ק"מ ביום שני הרגליים ממש לא שתפו פעולה ולא התאוששו מהסופ"ש.
לכן החלטתי להתחיל בטייפר מהשבוע כלומר 60 ק"מ שבועיים שיילכו וירדו בהדרגה עד לתחרות
(שהיא בדיוק עוד חודש מהיום).
בנוסף היה ביום שני אימון פלג גוף עליון במכונת הרגילה כרגע 90% אקרוס
בנץ 3X5 100KG
צינאפס 3X7-8 20 KG
פרס 3X5 60 KG
דיפס 2X10 50 KG
חתימה טובה!
אני יכול לחשוב על זה מחדש אבל זה בדיוק לפי התכנית של האל היגדון לקומרדס. בזמנים שציינת אתה מתכוון רק לארוכה בסופש?לדעתי זה קצת מוקדם מדי לטייפר כ'כ משמעותי, יהיה קשה לשמור 'כושר' לאורך חודש. תזכור שבהכנות לאולטרה העומס הוא רק מנפח ולא מאיכות.
למתאמן שלי יש השבוע 4 שעות
בשבוע הבא 3:30
בעוד שבועיים 3
שבוע לפני שעתיים
אם יש עייפות תרוץ השבוע 2:30-3:00
כןאני יכול לחשוב על זה מחדש אבל זה בדיוק לפי התכנית של האל היגדון לקומרדס. בזמנים שציינת אתה מתכוון רק לארוכה בסופש?
תודה. המתכונת של המתאמן שלך נראית לי קצת עמוסה אני אעשה עוד ארוכות בסביבות השלוש שעות. ללא גב לגב. אבל לא נראה לי שאני אעשה שלוש שעות שבועיים לפני. אלא אם כן זה בא על חשבון חלק מהק"מ השבועי. תודה על העצה.
כבר היה לי יותר כבד. לצערי בגלל שאני עושה רק אימון כח אחד בשבוע האימון 90‰ הזה הולך ונהיה מאוד קשהדיפס כבד 😲
מקנא1כבר היה לי יותר כבד.
תתמיד בו ותגיע גםמקנא1
מוחמא ומקווה2תתמיד בו ותגיע גם
תודהותודה כרגיל לחנן 👑
עשיתי 3:15 בריצת גב לגב שניה לפני כמה שבועות (כלומר בתנאי עייפות), זה הקצב הזהיר פחות או יותר שאני מתכנן פר הקפהתודה
את הריצת סובב, אתה יכול לבצע לפי הזמן שאתה צופה לכלל התחרות.
אם אתה מתכנן 6:40, תעשה סיבוב ב 3:20 כפיילוט
אני לא מספיק מכיר את הנתונים שלך. אבל נשמע לי קצת מהיר, מבדיקות שעשיתי 6:30 שעות זה היה זמן של רצי מרתון של 3:30 כלומר חצי מרתון באזור 1:35.עשיתי 3:15 בריצת גב לגב שניה לפני כמה שבועות (כלומר בתנאי עייפות), זה הקצב הזהיר פחות או יותר שאני מתכנן פר הקפה
למרות שבתחרות עצמה יכול להיות שהקצב יהיה קצת יותר איטי כי אני אעצור לשתות בתחנות, מה שאני לא עושה בהקפות אימון.
אני לא מתכוון להסתכל הרבה על השעון בתחרות אלא לעבוד יותר לפי תחושת מאמץ והקפדה על מעבר להליכה במקומות שהחלטתי לעשות זאת.