הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

המסה של דוד החלש לדוד האיום

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
  • פותח/ת השרשור
daviddd עדכן/ה את הלוג ״המסה של דוד החלש לדוד האיום״:

עדכון לוג: 24/06/15

B:
סקוואט - 3X5 שמתי 60 פאונד כל צד הטכניקה היית טובה הסקוואט הרגיש מצויין פעם הבאה אימון אחד תחזוקה ואז אני מקווה להעלות
דדליפט בפירמידה רק הסט האחרון כבד -3X5 60X5 70X5 80X5 כל צד פעם הבאה אימון תחזוקה
מתח אחיזה צרה - 3X6 (תוספת משקל) עשיתי משקל גוף+ 7.5 LBS פעם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

התוכנית נראית לי מאוד מוכרת. מאיפה הבאת אותה?
ומה זאת אומרת מחוסר לזמן בSS? זה סה"כ 3 תרגילים ביום ל3 סטים, איך זה אמור לקחת יותר זמן ממה שאתה עושה עכשיו?

• פותח/ת השרשור
התוכנית נראית לי מאוד מוכרת. מאיפה הבאת אותה?
מהייעוץ אישי צריך לכתוב קרדיטים בלוג? כי האמת שאני עושה אותו כי זה פשוט נוח לי בטרוף לרשום ואז אחרי זה שאני ידע איפה אני בערך הרעיון שAB אפשר לפעמים לעשות נגיד יום אחרי יום SS אי אפשר ונגיד היום זה יום שיש לי המון זמן ומחר אני בעבודה מהבוקר עד הלילה ולכן אין לי זמן תכלס לא האמנתי שמשהו באמת יקרא את זה ויגיב לי XD

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 27/06/15

לחיצת חזה עם מוט - 3X5 עשיתי 5X5 כי התבלבלתי במוט יצא ככה: סט ראשון 61 קילו סט שני 66 קילו ואז 3 סטים של 70 קילו
לחיצת חזה כנגד האמר - 2X10 סט ראשון 68 קילו סט שני 68 קילו 7 חזרות
לחיצת כתפיים עם משקולות יד - 3X6 (אפשר במקום לעשות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 28/06/15

B:
סקוואט - 3X5 שמתי 60 פאונד כל צד הטכניקה היית טובה הסקוואט הרגיש מצויין פעם הבאה אני מעלה ל65LBS
דדליפט בפירמידה רק הסט האחרון כבד -3X5 60X5 70X5 80X5 כל צד פעם הבאה מעלה
מתח אחיזה צרה - 3X6 (תוספת משקל) עשיתי משקל גוף+ 7.5 LBS פעם הבאה אני יעשה אותו הדבר תחזוקה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 04/07/15

טוב אז אחרי שלא ישנתי טוב בכלל ב2 לילות האחרונים עקב בעיות של חוסר זמן לשינה (3 שעות וכ6 שעות) הגעתי למכון יחסית עייף עם המון מוטיבציה והמון קפאין XD אז הנה השינויים:
A:
לחיצת חזה עם מוט - 3X5 עשיתי 60 2 חזרות ראשונות סט ראשון ואז את ה3 האחרות 57.5 ואז עשיתי 55 LBS כל צד המוט היה מוט אחר ששוקל הזה קילו 2 יותר ככה שיצא שעשיתי 71-72 קילו אימון הבא אני יקח את המוט ששוקל פחות ויוסיף 5 כל צד ככה שאני יעשה 06 כל צד עם...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 06/07/15

A:
לחיצת חזה עם מוט - 3X5 עשיתי 57.5 LBS עם המוט הכבד סט ראשון מושלם סט שני גם סט שלישי עזרה חזרה אחרונה
לחיצת חזה כנגד האמר - 2X10 סט ראשון 68 קילו סט שני 68 קילו עם עזרה מחזרה שמינית
לחיצת כתפיים עם משקולות יד - 3X6 (אפשר במקום לעשות...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 09/07/15

B:
סקוואט - 3X5 שמתי 65LBS בשלושתם פעם הבאה 70 LBS
דדליפט בפירמידה רק הסט האחרון כבד -3X5 65X5 75X5 85X5 כל צד פעם הבאה אני משנה קידומת ל2 פלטות של 45 :D
מתח אחיזה צרה - 3X6 (תוספת משקל) עשיתי משקל גוף+ 10LBS פעם הבאה תחזוקה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 10/07/15

A:
לחיצת חזה עם מוט - 3X5 עשיתי 57.5 LBS עם המוט הכבד סט ראשון מושלם סט שני 4 חזרות מושלמות ואז הספוטר התבלבל ולקח מוט אחורה והיה כשל בגלל שבזבזתי כוח על התנגדות סט שלישי עזרה חזרה חמישית אימון הבא נקווה שלא יהיה כשל
לחיצת חזה כנגד האמר - 2X10 סט ראשון 68 קילו סט שני 68 קילו בלי עזרה אימון הבא תחזוקה אחרון...

קרא את שאר עדכון הלוג...

• פותח/ת השרשור

עדכון לוג: 11/07/15

B:
סקוואט - 3X5 שמתי 70LBS בראשון לא הלך טוב אז הורדתי בשניים השניים 65 פשוט המוט התגלגל לי על הגב
דדליפט בפירמידה רק הסט האחרון כבד -3X5 70X5 80X5 90X5 כל צד פעם הבאה תחזוקה
מתח אחיזה צרה - 3X6 (תוספת משקל) עשיתי משקל גוף+ 10LBS פעם הבאה תחזוקה...

קרא את שאר עדכון הלוג...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית