עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין הסבר?חשוב, 5-6 ירקות ביום מצבעחם שונים.
עם מולטי אפשר לרדת ל 3-4
או שתסכם לי אותם כמו תותח?פשוט תכנס לגוגל ותכתוב בחיפוש vegetables ncbi ואתה תמצא מלא מחקרים שמראים תועלת באכילת ירקות.
לי אין זמן לתת סיכום, אולי לאחרים. הסיכום שלי הוא, חשוב, קח את זה כהמלצה שמשה נתן לי. אתה יכול לחפש או לסמוך על משה..לבחירתך 😉או שתסכם לי אותם כמו תותח?
בבקשה?
שאלה טובה.
בדיוק אתמול שוחחתי עם זה על בחור שנמצא בתזונה קטגונית כבר שנה, לא אוכל כמעט ירקות אך כל הבדיקות תקינות אצלו, הוא מרגיש מצויין וגם מתקדם במשקלי העבודה.
כמובן שזאת דיאטה קיצונית, אבל עלתה השאלה עד כמה ירקות למשל חשובים וכמה יעילות הספיגה של המינרלים והויטמינים מהם _בהנחה וגם צורכים בכמויות שצריך, נספגים היטב בגוף לעומת הקפסולות.
בכללי זה תמיד עדיף אוכל מוצק לדעתי.
אבל שאלה טובה.
הכול עניין של זמן, גנטיקה וכו'.שאלה טובה.
בדיוק אתמול שוחחתי עם זה על בחור שנמצא בתזונה קטגונית כבר שנה, לא אוכל כמעט ירקות אך כל הבדיקות תקינות אצלו, הוא מרגיש מצויין וגם מתקדם במשקלי העבודה.
כמובן שזאת דיאטה קיצונית, אבל עלתה השאלה עד כמה ירקות למשל חשובים וכמה יעילות הספיגה של המינרלים והויטמינים מהם _בהנחה וגם צורכים בכמויות שצריך, נספגים היטב בגוף לעומת הקפסולות.
בכללי זה תמיד עדיף אוכל מוצק לדעתי.
אבל שאלה טובה.
לא אמרתי שהוא היה כמה שבועות, אמרתי שהוא כבר שנה.להיות כמה שבועות על קטוגנית ולהגיד שהכול בסדר זה סתם, לבדוק אדם אחד ולהגיד שזה בסדר גם, זה לא חד משמעי.
נכון,למשל סיבים אתה לא תקבל משם והם יתרמו לעיכול.
מסכים איתך לגמרי לגבי המחקרים. אבל דעתי כרגע היא שצריך הכול מהכול..לא אמרתי שהוא היה כמה שבועות, אמרתי שהוא כבר שנה.
וברור שאדם אחד זאת לא אינדיקציה - כתבתי שזה נושא מעניין ששווה לבדוק ולחקור אותו.
אני גם מאמין בחשיבות הירקות, אבל אתה לא חושב שיש מקום למחקרים ועוד לימוד בנושא?
נכון,
אך יש סיבים לצריכה בנפרד אם צריך וגם בפחמימה מלאה כגון אורז מלא יש סיבים. לא כך?
פשוט תקרא את הכותרות זה מספיק...או שתסכם לי אותם כמו תותח?
בבקשה?
אוסיף ואומר שאם כבר נוגדי חמצון אז דווקא במזונות העל כמו רימון וסלק למשל (בין היתר) יש עדיפות בהיבט הבריאותי.ממה שאני זוכר הנוגדי חמצון דווקא משחק פה תפקיד חזק ולאו דווקא הויטמינים והסיבים
על איזה ירקות היית ממליץ?ממה שאני זוכר הנוגדי חמצון דווקא משחק פה תפקיד חזק ולאו דווקא הויטמינים והסיבים
פלפל אדום הוא ממש לא דל קלוריות ובחתיכה אחת אתה יכול להגיע ליותר מ40 קלוריות ואף.ל 10 גרם פחמימה..תרד, צנון, עלי פטרוזיליה, חסה, ברוקולי, בצל, מלפפון, עגבניה, רימון, סלק, גמבה/פלפל אדום/ירוק/צהוב -
לכל הירקות האלה יש מגוון יתרונות והם עשירים בויטמינים/מינרלים ונוגדי חמצון שחיוניים לגוף. (ורובם דלי קלוריות יחסית)
זה ירק?רימון