הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון חשיבות ירקות

הכול עניין של זמן, גנטיקה וכו'.
להיות כמה שבועות על קטוגנית ולהגיד שהכול בסדר זה סתם, לבדוק אדם אחד ולהגיד שזה בסדר גם, זה לא חד משמעי.

שום קיצוניות לא טובה, אנחנו לא הרביבורים (טבעונות) ולא קרניבורים (פלאו) אנחנו אומניבורים ולכן תאכל הכל מהכול עד שמישהו יחליט חד משמעית שלא, כדורים זה סבבה אבל יש שם חוסרים, למשל סיבים אתה לא תקבל משם והם יתרמו לעיכול.
3-4 ירקות זה לא ביג דיל עם כדורים וגם 5-6 זה לא כזה סרט לאכול ביום (במסה קצת קשה יותר אני מודה)
גם אני הייתי חודשיים על דיאטה קטוגנית מלא חמאה שמנות שמן זית וכו'
אחלה דיאטה

אוסיף ואומר שאם כבר נוגדי חמצון אז דווקא במזונות העל כמו רימון וסלק למשל (בין היתר) יש עדיפות בהיבט הבריאותי.
אני צודק\טועה?
אין לי מושג,מישהו יכול לשפוך על זה?

אשמח אם תפרסם בהזדמנות את התפריט שהיה לך בדיאטה שלך ומה התוצאות שהגעת אליהם ובכמה זמן 😃
200 גרם חמאה
4 ביצים
200 גרם שבבי סויה
שמנת, גבינה
L-methionine
העור היה הדוק. התמונה בפייסבוק שלי.
לא עליתי מסת שריר אבל.

אני בקושי אוכל ירקות ולא משתמש במולטי (כן אני יודע) אני כרגע בקארב נייט ומרגיש מעולה.
לא שם לב להבדל של עם או בלי.

אני בקושי אוכל ירקות ולא משתמש במולטי (כן אני יודע) אני כרגע בקארב נייט ומרגיש מעולה.
לא שם לב להבדל של עם או בלי.
יש דברים שלא מרגישים אחרי שבוע/חודש. אולי בגיל 40 יהיו לך בעיות בריאות בגלל שבגיל צעיר לא צרכת מספיק ויטמינים.

יש דברים שלא מרגישים אחרי שבוע/חודש. אולי בגיל 40 יהיו לך בעיות בריאות בגלל שבגיל צעיר לא צרכת מספיק ויטמינים.
בדיוק מה שבאתי לכתוב.
זה ממש לא מדד איך אתה מרגיש אחרי חודש בלי ירקות/מולטי/מקור כלשהו של ויטמינים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית