עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מלפפון עגבניה פלפל ורימון כולם פירות.זה ירק?
ועגבניה? 😁זה ירק?
גם הבצל בכלל לא פראיירפלפל אדום הוא ממש לא דל קלוריות ובחתיכה אחת אתה יכול להגיע ליותר מ40 קלוריות ואף.ל 10 גרם פחמימה..
בחיטוב צריך להתחשב בזה.
במסה לא 😃
גם אני הייתי חודשיים על דיאטה קטוגנית מלא חמאה שמנות שמן זית וכו'הכול עניין של זמן, גנטיקה וכו'.
להיות כמה שבועות על קטוגנית ולהגיד שהכול בסדר זה סתם, לבדוק אדם אחד ולהגיד שזה בסדר גם, זה לא חד משמעי.
שום קיצוניות לא טובה, אנחנו לא הרביבורים (טבעונות) ולא קרניבורים (פלאו) אנחנו אומניבורים ולכן תאכל הכל מהכול עד שמישהו יחליט חד משמעית שלא, כדורים זה סבבה אבל יש שם חוסרים, למשל סיבים אתה לא תקבל משם והם יתרמו לעיכול.
3-4 ירקות זה לא ביג דיל עם כדורים וגם 5-6 זה לא כזה סרט לאכול ביום (במסה קצת קשה יותר אני מודה)
אשמח אם תפרסם בהזדמנות את התפריט שהיה לך בדיאטה שלך ומה התוצאות שהגעת אליהם ובכמה זמן 😃גם אני הייתי חודשיים על דיאטה קטוגנית מלא חמאה שמנות שמן זית וכו'
אחלה דיאטה
אין לי מושג,מישהו יכול לשפוך על זה?אוסיף ואומר שאם כבר נוגדי חמצון אז דווקא במזונות העל כמו רימון וסלק למשל (בין היתר) יש עדיפות בהיבט הבריאותי.
אני צודק\טועה?
200 גרם חמאהאשמח אם תפרסם בהזדמנות את התפריט שהיה לך בדיאטה שלך ומה התוצאות שהגעת אליהם ובכמה זמן 😃
יש דברים שלא מרגישים אחרי שבוע/חודש. אולי בגיל 40 יהיו לך בעיות בריאות בגלל שבגיל צעיר לא צרכת מספיק ויטמינים.אני בקושי אוכל ירקות ולא משתמש במולטי (כן אני יודע) אני כרגע בקארב נייט ומרגיש מעולה.
לא שם לב להבדל של עם או בלי.
בדיוק מה שבאתי לכתוב.יש דברים שלא מרגישים אחרי שבוע/חודש. אולי בגיל 40 יהיו לך בעיות בריאות בגלל שבגיל צעיר לא צרכת מספיק ויטמינים.
ויש לי הפתעה בשבילכם: החיים לא נגמרים אפילו בגיל 40!אולי בגיל 40 יהיו לך בעיות בריאות
כה שמעתי שרצה פה שמועה שיש בחור בפורום הזה שמבוגר ממני פי 3 ומבסוט מהחיים שלו.ויש לי הפתעה בשבילכם: החיים לא נגמרים אפילו בגיל 40!