ייעוץ תפריט דל פחמימה

נראה בסדר לדעתי.

מה זה אין לך ירקות ופירות בכלל הייתי מוריד בשומן מוסיף איזה פרי וכמה ירקות
ובמקום כל כך הרבה שמן שים קצת אגוזים או זיתים או אבוקדו

מה זה אין לך ירקות ופירות בכלל הייתי מוריד בשומן מוסיף איזה פרי וכמה ירקות
ובמקום כל כך הרבה שמן שים קצת אגוזים או זיתים או אבוקדו
אני חושב שאתה לא מבין מה זה דל פחמימה. הוא לא יכול להוסיף פירות בגלל הפחמימה. זה רק יפריע לו להכנס לקיטוזיס ויקפיץ לו את האינסולין.
ובדל פחמימה מותר לאכול ירקות בכמות לא מוגבלת הוא כנראה לא הוסיף אותם לתפריט כי כמות הקלוריות בהן כל כך זניחה שמיותר לחשב אותה

אני חושב שאתה לא מבין מה זה דל פחמימה. הוא לא יכול להוסיף פירות בגלל הפחמימה. זה רק יפריע לו להכנס לקיטוזיס ויקפיץ לו את האינסולין.
ובדל פחמימה מותר לאכול ירקות בכמות לא מוגבלת הוא כנראה לא הוסיף אותם לתפריט כי כמות הקלוריות בהן כל כך זניחה שמיותר לחשב אותה
כמות זניחה?
אפשר להגיע למאות קלוריות עם ירקות יש אנשים שחיים על זה
ופרי אחד לא יעשה תהבדל עדיף שיהיה קצת ויטמינים

כמות זניחה?
אפשר להגיע למאות קלוריות עם ירקות יש אנשים שחיים על זה
ופרי אחד לא יעשה תהבדל עדיף שיהיה קצת ויטמינים
אם אתה אוכל ירקות ברוטב עם הרבה קלוריות אז זה נכון, אבל תאכלס במלפפון בינוני יש קצת יותר מ20 קלוריות ו4 גרם פחמימה. גם בקיטוג'ינית ניתן לאכול 2-3 ירקות ביום בלי לפגוע בסך הקלורי או בסך הפחמימות, זאת לא כמות משמעותית ואין סיבה שמישהו ירצה לאכול יותר, בגלל זה גם משתמשים בטרמינלוגיה "כמה שרוצים" כי אין מישהו שירצה לאכול ביום 18 מלפפונים.
פרי אחד כן יעשה את ההבדל כי כל המטרה בקיטוג'ינית היא להיכנס לקיטוזיס ובתפוח אחד כבר יש לך 25 גרם פחמימה שזה המון כי ביום דל פחמימה אתה לא אמור לעבור את ה30. אפשר להשיג את אותם הויטמינים והמינרלים מתוספים או מאותם הירקות שדיברנו עליהם + לאכול פירות בימי העמסה.

אם אתה אוכל ירקות ברוטב עם הרבה קלוריות אז זה נכון, אבל תאכלס במלפפון בינוני יש קצת יותר מ20 קלוריות ו4 גרם פחמימה. גם בקיטוג'ינית ניתן לאכול 2-3 ירקות ביום בלי לפגוע בסך הקלורי או בסך הפחמימות, זאת לא כמות משמעותית ואין סיבה שמישהו ירצה לאכול יותר, בגלל זה גם משתמשים בטרמינלוגיה "כמה שרוצים" כי אין מישהו שירצה לאכול ביום 18 מלפפונים.
פרי אחד כן יעשה את ההבדל כי כל המטרה בקיטוג'ינית היא להיכנס לקיטוזיס ובתפוח אחד כבר יש לך 25 גרם פחמימה שזה המון כי ביום דל פחמימה אתה לא אמור לעבור את ה30. אפשר להשיג את אותם הויטמינים והמינרלים מתוספים או מאותם הירקות שדיברנו עליהם + לאכול פירות בימי העמסה.
אם המטרה זה באמת להיות מתחת ל30 אז אתה צודק
אבל עדיין לדעתי יש יותר מדי שמן בתפריט הזה עדיף מקורות אחרים לגוון קצת
ובלי קשר לאכול ירקות בין אם סופר או לא

בפעם האחרונה שבדקתי יש הבדל בין פרוסת לים לבין מלפפון, אני צודק?

(ובמידה ולא הבנת, אינדקס גליקמי וכל החפירה הארוכה שאין לי כוח להתחיל להיכנס אליה).

בפעם האחרונה שבדקתי יש הבדל בין פרוסת לים לבין מלפפון, אני צודק?

(ובמידה ולא הבנת, אינדקס גליקמי וכל החפירה הארוכה שאין לי כוח להתחיל להיכנס אליה).
כמובן.
אבל יש הבדל בין תפריט דל פחמימה רגיל לבין דל פחמימה קטגוני.

כמובן.
אבל יש הבדל בין תפריט דל פחמימה רגיל לבין דל פחמימה קטגוני.
אני די בטוח שהפותח של הנושא התכוון לדל פחמימה קטוגני, כי לרוב אנשים חושבים שזה או תפריט רגיל לפי כל הערכים הקבועים (חלבון פי 2, שומן פי 1, כל השאר פחמימה), או דל פחמימה וקטוגני.
ואגב, אם כבר להיות בדל פחמימה שהוא לא קטוגני, יש תחלופות הרבה יותר טובות ללחם.

יש תחלופות הרבה יותר טובות ללחם
אין ספק.

אבל קח בחשבון שגם עם לחם, זה עדיין בסדר.
כמובן שאם רוצים להיות קטוגניים כל פחמימה כזאת לא באה בחשבון..
מקסימום שוקולד מריר 😁

אין ספק.

אבל קח בחשבון שגם עם לחם, זה עדיין בסדר.
כמובן שאם רוצים להיות קטוגניים כל פחמימה כזאת לא באה בחשבון..
מקסימום שוקולד מריר 😁
לא משנה מה אתה עושה, אל תקנה שוקולד מריר של cote dor 86%, זה פשוט דוחה.
ד״א, ראיתי בקבוצה של פליאו בפייסבוק שהמליצו על שוקולד מריר אחר שהוא לא דל שומן (מסתבר ששאר השוקולדים הם דלי שומן), שווה ניסיון.

לא משנה מה אתה עושה, אל תקנה שוקולד מריר של cote dor 86%, זה פשוט דוחה.
ד״א, ראיתי בקבוצה של פליאו בפייסבוק שהמליצו על שוקולד מריר אחר שהוא לא דל שומן (מסתבר ששאר השוקולדים הם דלי שומן), שווה ניסיון.
אני קונה של SPLENDID או חברת שקר כלשהי.. לא מסתכל על החברה אלא על הערכים.
לרוב קונה 70-85 אחוז, וב 100 גרם יש רק 20 גרם פחמימה, במקרה הכי קיצוני. אפילו פחות

לפני כמה חודשים ההורים הביאו לי משוויץ שוקולד מריר 95%

זה היה אלוהי.

Back
למעלה תחתית