עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני חושב שאתה לא מבין מה זה דל פחמימה. הוא לא יכול להוסיף פירות בגלל הפחמימה. זה רק יפריע לו להכנס לקיטוזיס ויקפיץ לו את האינסולין.מה זה אין לך ירקות ופירות בכלל הייתי מוריד בשומן מוסיף איזה פרי וכמה ירקות
ובמקום כל כך הרבה שמן שים קצת אגוזים או זיתים או אבוקדו
כמות זניחה?אני חושב שאתה לא מבין מה זה דל פחמימה. הוא לא יכול להוסיף פירות בגלל הפחמימה. זה רק יפריע לו להכנס לקיטוזיס ויקפיץ לו את האינסולין.
ובדל פחמימה מותר לאכול ירקות בכמות לא מוגבלת הוא כנראה לא הוסיף אותם לתפריט כי כמות הקלוריות בהן כל כך זניחה שמיותר לחשב אותה
אם אתה אוכל ירקות ברוטב עם הרבה קלוריות אז זה נכון, אבל תאכלס במלפפון בינוני יש קצת יותר מ20 קלוריות ו4 גרם פחמימה. גם בקיטוג'ינית ניתן לאכול 2-3 ירקות ביום בלי לפגוע בסך הקלורי או בסך הפחמימות, זאת לא כמות משמעותית ואין סיבה שמישהו ירצה לאכול יותר, בגלל זה גם משתמשים בטרמינלוגיה "כמה שרוצים" כי אין מישהו שירצה לאכול ביום 18 מלפפונים.כמות זניחה?
אפשר להגיע למאות קלוריות עם ירקות יש אנשים שחיים על זה
ופרי אחד לא יעשה תהבדל עדיף שיהיה קצת ויטמינים
אם המטרה זה באמת להיות מתחת ל30 אז אתה צודקאם אתה אוכל ירקות ברוטב עם הרבה קלוריות אז זה נכון, אבל תאכלס במלפפון בינוני יש קצת יותר מ20 קלוריות ו4 גרם פחמימה. גם בקיטוג'ינית ניתן לאכול 2-3 ירקות ביום בלי לפגוע בסך הקלורי או בסך הפחמימות, זאת לא כמות משמעותית ואין סיבה שמישהו ירצה לאכול יותר, בגלל זה גם משתמשים בטרמינלוגיה "כמה שרוצים" כי אין מישהו שירצה לאכול ביום 18 מלפפונים.
פרי אחד כן יעשה את ההבדל כי כל המטרה בקיטוג'ינית היא להיכנס לקיטוזיס ובתפוח אחד כבר יש לך 25 גרם פחמימה שזה המון כי ביום דל פחמימה אתה לא אמור לעבור את ה30. אפשר להשיג את אותם הויטמינים והמינרלים מתוספים או מאותם הירקות שדיברנו עליהם + לאכול פירות בימי העמסה.
הצחקת אותי.אין סיבה שמישהו ירצה לאכול יותר
זה למה אני פה 😃הצחקת אותי.
אתה שמת לב שיש שם פרוסת לחם?נראה בסדר לדעתי.
אז?אתה שמת לב שיש שם פרוסת לחם?
שלא תגיד שאנחנו לא דואגים לך לבידור 😉הצחקת אותי.
בפעם האחרונה שבדקתי יש הבדל בין פרוסת לים לבין מלפפון, אני צודק?
כמובן.בפעם האחרונה שבדקתי יש הבדל בין פרוסת לים לבין מלפפון, אני צודק?
(ובמידה ולא הבנת, אינדקס גליקמי וכל החפירה הארוכה שאין לי כוח להתחיל להיכנס אליה).
אני די בטוח שהפותח של הנושא התכוון לדל פחמימה קטוגני, כי לרוב אנשים חושבים שזה או תפריט רגיל לפי כל הערכים הקבועים (חלבון פי 2, שומן פי 1, כל השאר פחמימה), או דל פחמימה וקטוגני.כמובן.
אבל יש הבדל בין תפריט דל פחמימה רגיל לבין דל פחמימה קטגוני.
אין ספק.יש תחלופות הרבה יותר טובות ללחם
לא משנה מה אתה עושה, אל תקנה שוקולד מריר של cote dor 86%, זה פשוט דוחה.אין ספק.
אבל קח בחשבון שגם עם לחם, זה עדיין בסדר.
כמובן שאם רוצים להיות קטוגניים כל פחמימה כזאת לא באה בחשבון..
מקסימום שוקולד מריר 😁
אני קונה של SPLENDID או חברת שקר כלשהי.. לא מסתכל על החברה אלא על הערכים.לא משנה מה אתה עושה, אל תקנה שוקולד מריר של cote dor 86%, זה פשוט דוחה.
ד״א, ראיתי בקבוצה של פליאו בפייסבוק שהמליצו על שוקולד מריר אחר שהוא לא דל שומן (מסתבר ששאר השוקולדים הם דלי שומן), שווה ניסיון.