Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
אז יצאת גבר?

ברור.
אגב, התחלנו לדבר כי הוא לקח לי את האינזר בלי רשות (פשוט שם אותה ועשה סיבוב שאני באמצע סט).
אם הוא היה מבקש לא היה אכפת לי לתת לו (אפילו שהוא כאילו דבילדר מציק).

ברור.
אגב, התחלנו לדבר כי הוא לקח לי את האינזר בלי רשות (פשוט שם אותה ועשה סיבוב שאני באמצע סט).
אם הוא היה מבקש לא היה אכפת לי לתת לו (אפילו שהוא כאילו דבילדר מציק).
איזה מין cunt לוקח חגורה למישהו בלי רשות כמו כלום..
ברגע ששיתפת איתו פעולה רכשת לעצמך דבילדר cunt דושבאג מנייאק asshole ריטרד רדנק סביר להניח white trash - חדש, מעכשיו סביר להניח שהוא ינסה לדבר איתך כל פעם שהוא יראה אותך שם.

איזה מין cunt לוקח חגורה למישהו בלי רשות כמו כלום..
ברגע ששיתפת איתו פעולה רכשת לעצמך דבילדר cunt דושבאג מנייאק asshole ריטרד רדנק סביר להניח white trash - חדש, מעכשיו סביר להניח שהוא ינסה לדבר איתך כל פעם שהוא יראה אותך שם.

לפעמים האגו שלי הופך למפלצת:sarcastic:
לכל אחד יש בעיות משלו...

היה לוקח לי בלי רשות להשתמש הייתי קודם מדבר אם לא עוזר תן לו מכות

נערך לאחרונה:
היה לוקח לי בלי רשות למשתמש הייתי קודם מדבר אם ל עוזר תן לו מכות

מכות היו מביאות אותי לסילוק מחדר הכושר (מה שאני לא יכול להרשות לעצמי כרגע).
חוץ מזה, אני לא טיפוס של מכות, אני בטוח שלעשות את השיא שלו לחמישייה ולומר לו שהיה לך קל כואב יותר מבוקס:sarcastic:

קטע שבהודעה האחרונה כתבתי שאני לא הטיפוס של מכות והיום בדיוק חזרתי להלחם (אחרי 3 שנים של הפסקה).

הפעם התחלתי MMA, היה מגניב.
לא חושב שאעשה יותר מפעם בשבוע בכדי שלא יפגע לי בליפטינג.

נ.ב.
זה שונה לגמרי להלחם כשיש לך מעל 200 דדליפט לעומת מוט ריק 😆

נערך לאחרונה:
דדליפט 5X5 135 ללא חגורה, היה די קל.
התחלתי בלוק חדש של דדליפט שבוע שעבר, בלוק קודם התחלתי מ 120 והפעם התחלתי מ 130, המטרה היא להגיע ללפחות 160 ב 5X5.

לכל המתחרים שבניכם, אני צריך התייעצות.
אתר הפאוורליפטינג הישראלי - Extra Raw קטגוריות ומידע נוסף

ראיתי שבתחרות הקרובה (IPC) יש קטגוריות שונות מבדרך כלל, עד היום כיוונתי להכנס ל 82.5, אבל שינו את זה ל- מ 78-92.
כרגע אני שוקל 80 בפלוס קלורי עם מגמת עליה, אך בגלל שרק הרגע ראיתי ששינו את זה לגמרי, אני לא בטוח מה כדאי לי לעשות.
כדאי לי לרדת ל 77 ק"ג ולהשאר על אותם משקלי עבודה? או שכדאי להמשיך עם העלייה במ.ג. , המשקלים יעלו בהתאם, אך צריך לקחת בחשבון שלא אספיק להגיע ל 90 קילו עד דצמבר, מהיכרותי עם הגוף שלי אני אספיק להגיע ל 82-3 גג.
קחו בחשבון שאני הולך ל push&pull.

מה דעתכם?
@THE BEAR
@nlr666
@coldfire
@Matty

נ.ב.
ipc extra raw ו GPA זה באותה התחרות? ב GPA הקטגוריות משקל רגילות או שאני מבלבל?

כן, gpa זה חגורה בלבד וipc זה עם חגורה ושרוולי ברכיים (אם אתה משתמש במקרה בדדליפט או משהו...)

אז סבבה עשית לי סדר בבלאגן, אני גם ככה משתמש רק בחגורה אז אלך ל GPA כמו בתיכנון המקורי.
תודה!

היום היה משהו מיוחד, תפס אותי מבול בדרך לחדכ (יש לי חצי שעה הליכה אליו) הגעתי ספוג במים, לא היית לי מגבת, כתוצאה מכך הגריפ היה מאד בעייתי.

בכל מקרה, דדליפט 5×5 140 קג ללא חגורה (בלוק קודם הייתי מההתחלה עם חגורה)
בבלוק הזה אני רוצה לעשות את השיא 5×5 ללא (155).

קצת חתירות והביתה.

היום היה משהו מיוחד, תפס אותי מבול בדרך לחדכ (יש לי חצי שעה הליכה אליו) הגעתי ספוג במים, לא היית לי מגבת, כתוצאה מכך הגריפ היה מאד בעייתי.

בכל מקרה, דדליפט 5×5 140 קג ללא חגורה (בלוק קודם הייתי מההתחלה עם חגורה)
בבלוק הזה אני רוצה לעשות את השיא 5×5 ללא (155).

קצת חתירות והביתה.

אתה לא מגיע עייף אחרי חצי שעה הליכה?

אתה לא מגיע עייף אחרי חצי שעה הליכה?

משתדל להתאמן בבקרים, כי אם אבוא אחרי יום עבודה + ההליכה הזאת זה בכלל יהיה סיוט.
אבל כן, זה בהחלט מעייף.
בקיץ הרבה יותר גרוע, אני מגיע מזיע, עייף ועם כאב ראש מהשמש (אם אני בטעות שוכח כובע אז בכלל נדפקתי).
בחורף זה עוד סביר, מקסימום קצת רטוב וקצת עייף.

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית