לא ממש, שמתי זין על הגב שלי כל הזמן מתחילת האימונים והוא היה בפיגור, אז היה לי צורך להתחיל להשלים פערים.בחירה שלך
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא ממש, שמתי זין על הגב שלי כל הזמן מתחילת האימונים והוא היה בפיגור, אז היה לי צורך להתחיל להשלים פערים.בחירה שלך
בחרת להשלים פערים = בחירה שלךלא ממש, שמתי זין על הגב שלי כל הזמן מתחילת האימונים והוא היה בפיגור, אז היה לי צורך להתחיל להשלים פערים.
לתקן פיגור זאת בחירה?בחרת להשלים פערים = בחירה שלך
איך פיגור בגב יביא לפציעה בלחיצה?לתקן פיגור זאת בחירה?
אה, נכון. עדיף להמשיך ואז לקבל פציעה.
א.תשאל את מקס איך הוא קיבל את הפציעה שלו.איך פיגור בגב יביא לפציעה בלחיצה?
א.תשאל את מקס איך הוא קיבל את הפציעה שלו.
איבדת אותי לגמרי אה?ב. מה זה בלחיצה? אני לא עושה סקוואטים ודדליפטים?
להשלים פערים זאת צריכה להיות השאיפה ההגיונית של בן אדם שמתאמן.איבדת אותי לגמרי אה?
עזוב. בכל אופן, אתה בסדר גמור.
עושים SS מההתחלה ומשלימים פערים. אתה פשוט התעקשת שלא, ובפעם היחידה ששאלתי אותך למה התנפלת עליי בכעס.להשלים פערים זאת צריכה להיות השאיפה הרציונלית של בן אדם שמתאמן.
ברור שהוא יכול לקדם תרגיל אחד יותר מאשר האחר, אבל כאשר הפיגור יותר משמעותי זה עומד בעדיפות ראשונה.
SS משלימה פערים? Since when?עושים SS מההתחלה ומשלימים פערים. אתה פשוט התעקשת שלא, ובפעם היחידה ששאלתי אותך למה התנפלת עליי בכעס.
אז במקום לעשות תוכנית שתשלים לך פערים בצורה יותר מהירה הלכת בדרך אחרת, שזה גם בסדר.
אתה שואל ברצינות?SS משלימה פערים? Since when?
לא ברור לי, לדוגמא לבן אדם יש פיגור בבנץ' ביחס לשאר התרגילים.אתה שואל ברצינות?
בהחלט.לא ברור לי, לדוגמא לבן אדם יש פיגור בבנץ' ביחס לשאר התרגילים.
אתה תתן לו לעשות SS כדי לתקן את זה?
פיגור בבנץ'=פיגור בסקוואט ובדדליפט (?)בהחלט.
לי היה פיגור בסקוואט ודדליפט, אז התחלתי אותם בתבנית SS ועם טקסס בבנץ' בזמנו.
דיברתי על פיגור בכללי..פיגור בבנץ'=פיגור בסקוואט ובדדליפט (?)
ואתה מתכוון לSS רק בבנץ' או בכלל?
מחכים לסרטון של הנפח!בנץ 95 5×5 די קל.
שבוע הבא 100 5×5 שאם זה יצליח זה יהיה PR.
השיא בלחיצה תחרותית זה 120 והוא בוצע לאחר סבב 5×5 שהגיע ל 100 קג 3×3.
כנראה שיהיה פה שיא rm1 חדש בקרוב.
מ.ג. 82.5
מחכים לסרטון של הנפח!
אתה עושה את הנפח עם עצירה אגב? או לחיצה רגילה?
שניה וחצי זה לרוב מה שמספיק בתחרות לא?עצירה של שנייה וחצי בערך, נפח עם עצירה תחרותית זה שואתי מידי...
שניה וחצי זה לרוב מה שמספיק בתחרות לא?
שמע נפח עם עצירה, קשה.. כל הכבוד
כן, במיקרו לואודינג.. מעלה בקילו כל נפח. ה100 די קשה ומתיש לי (ואני בכלל בלי עצירה)אתה ממשיך עם ה 5X5 אחרי שהגעת ל 100?