נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
אצל אדטו בכל אופן ראיתי גם שהעצירה הייתה שניה לפעמים. מעניין אם יש זמן שמוגדר מראש או שלפי העין של השופט.לפי מה שאני יודע זה שתיים וחצי שניות (יכול להיות שאני טועה).
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אצל אדטו בכל אופן ראיתי גם שהעצירה הייתה שניה לפעמים. מעניין אם יש זמן שמוגדר מראש או שלפי העין של השופט.לפי מה שאני יודע זה שתיים וחצי שניות (יכול להיות שאני טועה).
כי לא נכשלתי עדיין, אז יכול להיות שההתקדמות לא תיעצר.למה לא עובר פשוט ל 3X3?
לדעתי זה בהחלט שנייה
כי לא נכשלתי עדיין, אז יכול להיות שההתקדמות לא תיעצר.
אבל אם כבר לרדת, אז למה לא ל 3x5 ?
זה כתוב איפשהו? PPST או בספר אחר?כי 3X3 מקדם אותך מהר יותר ומכין אותך טוב יותר לסינגל, פחות נפח יותר עצימות.
אין זמן מוגדר. ברגע שהמוט עוצר עצירה מוחלטת אתה מקבל פקודה. לדוגמה יש אנשים שהמוט ממשיך לשקוע/קופץ על החזה וכו׳ אז הם מקבלים פקודה יותר מאוחרתודה, ולפי מה שאני יודע זה שתיים וחצי שניות (יכול להיות שאני טועה).
אתה ממשיך עם ה 5X5 אחרי שהגעת ל 100?
זה כתוב איפשהו? PPST או בספר אחר?
הרעיון נשמע טוב, יכול להיות שכשארד לניטראלי בסוף התוכנית ואתחיל בבניית פיק לתחרות אז אעבור למת'ודה הזאת.
או לתוכנית האחוזים שעשיתי בתחילת אוגוסט שנה שעברה, שגם עבדה טוב לבניית פיק.
לקחתי בחשבון, תודה על העצה 😃אני חושב שזה כתוב ב PPST... בכל מקרה הרעיון הוא מאלכס ועד עכשיו זה עבד לי מעולה.
אין זמן מוגדר. ברגע שהמוט עוצר עצירה מוחלטת אתה מקבל פקודה. לדוגמה יש אנשים שהמוט ממשיך לשקוע/קופץ על החזה וכו׳ אז הם מקבלים פקודה יותר מאוחר
אין. ברגע שהשופט רואה שהוט עוצר לגמריאז בפועל כמה זמן בממוצע זה יוצא? (פחות או יותר).
קודם כל סחטיין על ה PR!!דדליפט 180×5 עלה!
PR.
אני חושב ששבוע הבא אעשה דדליפט קליח ואז שבוע אחרי זה אנסה 210.
דעתכם?
קודם כל סחטיין על ה PR!!
חייב לך מוניטין, למה אתה לא מעלה סרטון של זה?
4 פלטות ו 5 חזרות זה תמיד משהו ששווה להעלות 😃
אני חושב שאימון התאוששות אחד שבוע הבא באמת יעשה את העבודה לפני סינגל כבד,
למשל שש דאבלים עם 80% מה RM1 האחרון שאתה מכיר. אבל לא מעבר לזה.. ורק אימון אחד בשבוע.
PR לנפח לא? (האחרון היה 3x3 אמרת)
א. לא נורא.נכנסה בי הג'ננה והחלטתי שאני עושה אימון שבירת שיאים לפני הזמן.
פרס 92.5 נכשל, הייתי מאד קרוב אבל לא הצלחתי לנעול.
דדליפט 210 נכשל, ניתקתי והמוט החליק לי.
בנץ פרס 127.5 נכשל, עשיתי 120 בנץ (שזה השיא הנןכחי) הוא עלה ממש ממש בקלות אז החלטתי להיות חזיר ושילמתי על זה בכשל.
האמת שמכל האימון הזה על הפרס אני הכי מתבאס, אני תקוע על 90 כבר יותר משנה והפעם הייתי כבר ממש קרוב.
בכל מקרה, החודש מטעם אילוצים כאלו ואחרים לא אוכל להתאמן יותר מידי והאימונים שיהיו בטח לא יהיו משהו...
בנתיים אני אחשוב על תוכנית מסודרת שלא ניסיתי אף פעם.
יש הצעות?coldfire @White Walker @Matty @THE BEAR
@nlr666
@coldfire
חשבתי בנתיים על 531 bbb, מוזמנים לתת עוד רעיונות.