הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
אני יכול להציע לך להתקדם בצורה לינארית לא עפ"י תוכנית מוכרת אלא עפ"י תוכנית האחוזים שאני עשיתי לפני הטקסס.
היא אמורה לספק לך התקדמות של בין 5-10 % ב rm1 בטווח של 9 שבועות.
אבל מדובר ב 4 אימונים בשבוע.

נראה לי שלבינתיים בגלל שאתה לא יכול להתאמן יותר מידיי, אולי שווה לבנות איזו FBW שתתחזק את הקיים בעצימות.
כמה אימונים בשבוע אתה מסוגל לעשות החודש?

ולא נורא לגביי הכשלים, לפעמים צריכים להיכשל כדי להצליח טוב יותר 🙄

בעיקרון זה עד סוף פברואר (תקופת מבחנים).
אני מאמין שאצליח להכניס 3 אימונים בשבוע, FBW זה אכן מה שאני הולך לעשות בתקופה הזאת.
לגבי מה שאמרת עם האחוזים, אני אחשוב על זה, אבל בכל זאת מעניין אותי לעשות תוכנית מובנת (מאז SS לא עשיתי אף אחת by the book).
א. לא נורא.
ב. אתה עולה במשקל גוף?
ג. אני לא בעד לבדוק שיאים בכזאת ספונטניות.
ד. מה אתה מחפש לקדם מהתכנית?

א. צודק.
ב. עולה, אני שוקל עכשיו 83 וזה הכי הרבה ששקלתי אי פעם (אני עולה מאד מאד מאד לאט אף ע"פ שאני על 3200 קל' ביום).
אני מניח שאני עולה מעט כל כך בגלל העבודה שלי, אני עובד בין 8-10 שעות במשמרת שכולה אני על הרגליים.
ג. גם אני לא, אבל אני אגו מניאק משוגע וזה קורה לי לפעמים.
ד. אני רוצה להביא את הפרס מ 90 ל 100, להביא את הבנץ' מ 120 ל 130, דדליפט 205 ל 220 ולשקול באיזור ה 85-6 על א"ש לא מזעזע.

לגבי המ.ג. אני על 83 קג 13.5 א"ש שזה לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שאני 1.76.
העניין הוא שאני פשוט מתקדם בקצב צב במ.ג אם בכלל (יש שבועות שאני לא עולה כלום).

לגבי הפרס לדעתי תתחיל לעבור לפוש פרס
ואם אין לך זמן לדעתי 531 טובה כל פעם אתה מתמקד בתרגיל בסיסי 1 ועושה תרגילי עזר וזה לא דורש אימון מעל שעה

בעיקרון זה עד סוף פברואר (תקופת מבחנים).
אני מאמין שאצליח להכניס 3 אימונים בשבוע, FBW זה אכן מה שאני הולך לעשות בתקופה הזאת.
לגבי מה שאמרת עם האחוזים, אני אחשוב על זה, אבל בכל זאת מעניין אותי לעשות תוכנית מובנת (מאז SS לא עשיתי אף אחת by the book).

א. צודק.
ב. עולה, אני שוקל עכשיו 83 וזה הכי הרבה ששקלתי אי פעם (אני עולה מאד מאד מאד לאט אף ע"פ שאני על 3200 קל' ביום).
אני מניח שאני עולה מעט כל כך בגלל העבודה שלי, אני עובד בין 8-10 שעות במשמרת שכולה אני על הרגליים.
ג. גם אני לא, אבל אני אגו מניאק משוגע וזה קורה לי לפעמים.
ד. אני רוצה להביא את הפרס מ 90 ל 100, להביא את הבנץ' מ 120 ל 130, דדליפט 205 ל 220 ולשקול באיזור ה 85-6 על א"ש לא מזעזע.

לגבי המ.ג. אני על 83 קג 13.5 א"ש שזה לא רע בכלל בהתחשב בעובדה שאני 1.76.
העניין הוא שאני פשוט מתקדם בקצב צב במ.ג אם בכלל (יש שבועות שאני לא עולה כלום).

איפה בדקת אחוז שומן בדיוק שכזה?

מכובד כן, אבל אני כבר מעל שנה תקוע על זה.

וחמישייה לא יודע, לא בדקתי המון זמן.

תנסה לתת לזה דגש כלשהו, אם אתה שנה תקוע על זה אז תשנה גישה 😃
בכל מקרה שיהיה בהצלחה... פורום של חזקים.

אתה לא חושב שזה פוגע לך באימונים?
מה דעתך על טקסס?
לך על זה עם531 לדעתי אתה תהיה מרוצה
רק תשים פוש פרס מ90 לדעתי
בישביל מה?

אתה לא חושב שזה פוגע לך באימונים?

בטוח שזה פוגע לי באימונים... אבל אתה יודע, חייב להתפרנס.

מה דעתך על טקסס?

אני חושב שעברתי את השלב של טקסס, לא נראה לי שאצליח להתקדם בקצב שלה.

בישביל מה?
שמע אם אתה יכול אז כמובן שעדיף פרס
אם אתה מרגיש שאתה לא יכול להתקדם יותר אז תחליף לפוש
לדעתי תעשה ריסט תתחיל 531Bbb ותראה איך הולך זאת דעתי בכך מקרה

זה כנראה מה שאעשה...

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית