הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

האתגר של coldfire והמסע ל 100 פרס

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך
עדכון טוב כמעט כמו PR
מ.ג: 82!

היום יהיה אימון פרס התאוששות, לא יהיה משהו מעניין אז לא אעדכן.

אחרי 4 שעות שינה ו 8 שעות עבודה:
דדליפט- 150 5×5 היה קל באופן מחשיד, 155 זה השיא ואני שבוע הבא כבר שם ועוד בלי חגורה, אני לא רוצה לפתוח פה אבל לדעתי סוף הסבב הזה כבר אהיה קרוב לשלם ל @coldfire את החוב שלו סוף סוף.

בנץ 95 2×6 התאוששות קל מאד.
חתירה
מתח.
בסט האחרון של המתח איזה מטומטם החליט שהוא רוצה לדבר איתי על הדדליפט שעיתי בתחילת האימון, מתוך אינסטינקט סובבתי אליו את הראש תוך כדי המתח ומאז אני מרגיש אי נוחות בצוואר.
יש לציין שטווח התנועה שלי בצוואר עדיין מלא (מניח שזה מהאנדרנלין).
שבוע הבא יש לי שבוע שיאי נפח, הולך לי מדהים והדבר האחרון שאני צריך זה צוואר תפוס מחר בבוקר.
יש למישהו עצות מה לעשות בשביל להוריד את הסיכוי שאקום מחר עם צוואר תפוס?

@White Walker. @Beast and cheat @coldfire @Matty

קרח ומסאז' מקומי עדין. לי זה עוזר.
גאה בך 😍

😘
מדהים שמאז שחזרתי להסקוויט פשוט הכל הופך קל יותר.
שבוע הבא יש לי פרס 81 3X3,
120 2X2 בנץ'
סקוואט 145 5X5 (אם יצליח זה יהיה PR של 10 קילו מהסבב הקודם)
דדליפט 155 5X5 (שיא נוכחי עם חגורה, שבוע הבא אעשה את זה בלי).
לגבי הצוואר,
אנסה לעשות קצת מסאז'.
הבנתי שגם כינין עוזר להתכווצויות שרירים, אז אשתה שוואפס ואקח כדור מגנזיום.
אשמח לשמוע עוד רעיונות בנושא, חשוב לי להיות עד יום ראשון 100 אחוז כי יש לי אימונים ממש חשובים (וגם עבודה אבל זה פחות חשוב:sarcastic:)

אני לא מבין, סובבת את הראש במהלך סט?
שבוע הבא יש לך שבוע שיאי נפח ואתה דןאג שתקום מחר עם צוואר תפוס?
מה הולך כאן?
זה יעבור לך עד שבוע הבא ואם לא אז צריך ניתוח מאוד מסוכן, קטיעת ראש, כבר קרה שמתו מזה.
שלם את המחיר של להיות נחמד תוך כדי סט. בזמן סט אתה צריך להיות חרא בן אדם כדי שיכבדו את הנוכחות שלך ולא יפריעו לך. מניסיון.

בהצלחה, מקווה שלא תגיע לניתוח למרות שהמקרה שלך באמת נשמע חמור מאוד. צוואר תפוס זה לא צחוק... ועוד שבוע לפני שיא... חרא רציני. החלמה מהירה.

אני לא מבין, סובבת את הראש במהלך סט?
שבוע הבא יש לך שבוע שיאי נפח ואתה דןאג שתקום מחר עם צוואר תפוס?
מה הולך כאן?
זה יעבור לך עד שבוע הבא ואם לא אז צריך ניתוח מאוד מסוכן, קטיעת ראש, כבר קרה שמתו מזה.
שלם את המחיר של להיות נחמד תוך כדי סט. בזמן סט אתה צריך להיות חרא בן אדם כדי שיכבדו את הנוכחות שלך ולא יפריעו לך. מניסיון.

בהצלחה, מקווה שלא תגיע לניתוח למרות שהמקרה שלך באמת נשמע חמור מאוד. צוואר תפוס זה לא צחוק... ועוד שבוע לפני שיא... חרא רציני. החלמה מהירה.

פרס כבד עם צוואר תפוס זה בעייתי, אני בונה פיק טוב וחבל לי שזה יתקלקל על שטות כזאת.
לא ניסיתי להיות נחמד, פשוט הוא בא אליי מהצד והתחיל לדבר איתי אז מתוך אינסטינקט סובבתי את הראש, בניגוד ל95 אחוז מהפורום לי אין חברי מכון ובחיים לא יהיו לי.

לא מבין למה התגובה הסרקסטית, סך הכל זו שאלה לגיטימית ולא זכור לי שאמרתי לך משהו שיגרור לתגובה כזו.

לא מבין למה התגובה הסרקסטית, סך הכל זו שאלה לגיטימית ולא זכור לי שאמרתי לך משהו שיגרור לתגובה כזו.
מתנצל, ניסיתי להכניס אותך רגע חזרה לעולם עם פרופורציות שבו צוואר תפוס שבוע לפני שיא לא מפריע לשיא להתקיים, או לכל דבר אחר בחיים שלך להתקיים.

בנץ 120 2×2! זה המשקל שהיה לי בתחילת הסבב לסינגל:)
עוד שבועיים אמור לתת PR חדש, אני חושב שאכוון ל 127.5, מה דעתכם?

דדליפט 155 5×5 בלי חגורה ובלי מגנזיום, שבוע הבא PR ב 5×5! אני אוסיף מגנזיום כי זה קצת החליק לי בסוף.

פולי, חתירות והביתה.

הייתי הולך על 127.5, אבל אני לא יודע עד כמה אתה טוב בסינגלים..

שמע,
הוא נתן 190 סקוואט על נפח של 120...................

135* אל תגזים, אני לא עשוי מסיבים לבנים 😆

הייתי הולך על 127.5, אבל אני לא יודע עד כמה אתה טוב בסינגלים..

האמת שהיית לי התלבטות דומה בתחרות, הקשבתי לתחושת בטן של מורן וזה עבד.
ולשאלתך אני הרבה יותר טוב בסינגלים מאשר בנפח.

125 ואז 130 נשמע לחוץ קצת..

100 110 120 130?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית