לא אמרתי את זה.. איך מגיעים ל165 קילו מקבילים ודהפאק אני עדיין מתקשה להגיע ל3 חזרות עם המשקל גוף שליעם זאת אני לא חושב שאני מדדלפט ומסקוויט רע ביחס ל 80 ק"ג
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אמרתי את זה.. איך מגיעים ל165 קילו מקבילים ודהפאק אני עדיין מתקשה להגיע ל3 חזרות עם המשקל גוף שליעם זאת אני לא חושב שאני מדדלפט ומסקוויט רע ביחס ל 80 ק"ג
לא אמרתי את זה.. איך מגיעים ל165 קילו מקבילים ודהפאק אני עדיין מתקשה להגיע ל3 חזרות עם המשקל גוף שלי
🤣🤣🤣חזרה אחרונה היה לי גריינד פסיכי, צרחתי כמו סון גוקו, זה היה ממש מוזר לי, אני אדם שקט.
🤣🤣🤣
סתם כל הכבוד! 😃
אמן 😇אהפוך ל super saiyan.
מקנא2השבוע יש לי 87 פרס לשלשה
מקנא2
אם זה נרשם בלוג זה חייב לעלות..קודם אני צריך להצליח בשביל שתקנא לא?😅
גם במצב דומה לשלך , סוג של נתקעתי במשקל ואני על 3000 קלוריותמשקל בוקר: 80.5
עדכנתי את המשקל לפני האימון כי לרדת חצי קילו בפלוס קלורי של 600-500 זה מוזר.
פעם אחרונה שנתקעתי במשקל היה כששקלתי 82, כשאני באיזור הזה 81-82 אני פשוט לא מצליח לעלות מעבר, אני על 3000-3200 קל.
לא יודע מה לעשות.
לאכול לאכול לאכול אה ולאכול.משקל בוקר: 80.5
עדכנתי את המשקל לפני האימון כי לרדת חצי קילו בפלוס קלורי של 600-500 זה מוזר.
פעם אחרונה שנתקעתי במשקל היה כששקלתי 82, כשאני באיזור הזה 81-82 אני פשוט לא מצליח לעלות מעבר, אני על 3000-3200 קל.
לא יודע מה לעשות.
יש'ך מזל 😉מקווה שלא איכזבתי 😅
לאכול לאכול לאכול אה ולאכול.
לפני שהתחלת בתרגילי דדליפט וסקוואט, הייתה לך היסטוריה ארוכה יותר בלחיצות? אימוני "בילדינג" ?כן, הלחיצות שלי הרבה יותר חזקות משום מה...
לצערי הרב זה נכון, אנסה לעלות ל 3500 ונראה אם זה יעשה את העבודה.
לפני שהתחלת בתרגילי דדליפט וסקוואט, הייתה לך היסטוריה ארוכה יותר בלחיצות? אימוני "בילדינג" ?
סתם מתוך סקרנות כמובן.
כל הכבוד על המשקלים 😃